Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba bir tribün'ün adını kazım koyuncu adını veremez miyiz?

Machester united daki gibi sir alex ferguson tribünü
    Eger birinin adi verilecekse Trabzonspor sevgisinden intihar eden Mehmet Dalman olmali. Kazim Koyuncu'ya olan saygim sonsuz ancak bir kulube olan bagliligindan ötürü intihar etmek bambaska bir durum.
    En son Berberı tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 15:29.

Yorum

• Benim bir eleştirim olacak:

Alt kattaki merdivenlerde yukarı doğru gidildikçe 1 sütun koltuğu kırpıp genişletme yapmışlar.
      Yan tribünde tribünün içinden yol geçiyor.
      Bu gibi uygulamalar yeni yapılan stadyumda kabul edilemez.
      Eğer taraftarın yığılmaması isteniyorsa bu baştan stadyumun çiziminde hesap edilip merdiven genişliği hesaplanır, ona göre projelendirilir.
      Yeni stada gecekondu uygulamalarını yakıştıramıyorum

İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      acaba bir tribün'ün adını kazım koyuncu adını veremez miyiz?
      Machester united daki gibi sir alex ferguson tribünü
      Şeref tribününe verilmesini isterim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Berberı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger birinin adi verilecekse Trabzonspor sevgisinden intihar eden Mehmet Dalman olmali. Kazim Koyuncu'ya olan saygim sonsuz ancak bir kulube olan bagliligindan ötürü intihar etmek bambaska bir durum.
        aferim ona iyi has etti intihar etmis..

kafasi azcik calissaydida intihar etmeseydi. Kazim koyuncu dan baska bir isim ancak Avni Aker olabilir..

gerisi teferruat benim gozumde.
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vov turkey den

Stadyuma gemi ile taraftar gelmesi için bir firma kulübe teklif götürmüş.
          Sahile bir mendirek yapılırsa bu işi yaparız demişler.
          Haberlerde geçiyor.
          Deniz yolundan taraftar getirme yalnızca deplasman tribünü için olacaktır göründe bakın.

Yorum

• Mehmet dalman kardeşimiz allah rahmet eylesin allah taksiratinı affetsin ama futbol için intihar edilmez yuva yıkılmaz kalp kırılmaz. kazım koyuncu dememin sebebi trabzonspor ruhunu yasıtıyor. avni aker ismini stada verilmeli.

ya da heykelini yapmalı ama şenol güneş demesin kimse paraya ihtiyacı olmayan yıllardan beri trabzondayken sistemi eleştiren biri bjk gidince paranın kölesi olması ve sistemin içinde yer alması ki bana en acı koyan 2010 211 senesinde şampiyonluğunu elinden alan oyuncuların başında gelen gökhan ve canerin yüzüne nasıl bakabilmesi belki duygusal yazıyorum ama herkes ihanete uğrayan dostuna asla eskisi gibi bakamaz.

Yorum

• Dozer Cemil, Şamil Ekinci, Ahmet Suat Özyazıcı' nın heykelleri dikilmeli.
              Birde Kazım Koyuncuya da hayır demem.

Stat ismi Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu şeklinde olmalı o sebeple Avni Aker isminin tribüne verilmesini istemiyorum. Kompleks ismi olmalı mutlaka.
              En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 16:23.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aferim ona iyi has etti intihar etmis..

kafasi azcik calissaydida intihar etmeseydi. Kazim koyuncu dan baska bir isim ancak Avni Aker olabilir..

gerisi teferruat benim gozumde.
                Bunu biraz daha insani duygularla eleştirebilirdin,hiç hoş olmadı

bak [MENTION=24813]sezai[/MENTION] renktaş üstte öyle yapmış.
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 16:20.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Mustafa Çelik ismini de bir tribüne verelim ozaman.

Saçmalamakta üstümüze yok. Fenerbahçe maçı sonrası dönüşte trafik kazasından ölen taraftarlarımızın da ismini biryerlere verelim.
                  En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 16:57.

Yorum

• Intihar doğru bir şey değil ne için olursa olsun ama bu gibi konularda daha hassas olmalıyız.Komik veya dalga geçilecek bir durum yok ortada..

Kazım Koyuncu fikri ise süper bence uygulanmalı
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gemi ile taraftar getirmek guzel olur. Sadece bizim yaptigimiz birsey olur. Taklit etmek isteyenlerde aslini yasatir.

Cogu futbol taraftarin ilgisini ceker boyle seyler.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

kazım koyuncu da olur,mehmet dalmanda
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dozer Cemil, Şamil Ekinci, Ahmet Suat Özyazıcı' nın heykelleri dikilmeli.
                          Birde Kazım Koyuncuya da hayır demem.

Stat ismi Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu şeklinde olmalı o sebeple Avni Aker isminin tribüne verilmesini istemiyorum. Kompleks ismi olmalı mutlaka.
                          Bence Akyazı da güzel isim ,güzel ak yazılar yazmak için ,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vov turkey den

Stadyuma gemi ile taraftar gelmesi için bir firma kulübe teklif götürmüş.
                            Sahile bir mendirek yapılırsa bu işi yaparız demişler.
                            Haberlerde geçiyor.
                            bencede mükemmel fikir,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erkin Bey, bu iş biraz kişisel zevk meselesi gibi geliyor bana.
                              Açıkçası ben de mevcut çıkışı sevdim.
                              Hatta bizimki Vodafone'dan çok çok daha güzel olacak.
                              Tabi ince işleri yapılması ve Trabzonspor Teması ile güzelleştirilmesi şartıyla.
                              Dar ve boğucu olsun istiyorum. Böyle olunca daha bir sıcak geliyor.
                              Ama çıkış o kadar da dar değil, aynı anda 4-5 kişi yan yana geçebilir.
                              Haliyle oradan sadece futbolcular çıkacağı için böylesi çok güzel.
                              Diğer stadyumların çıkışına bakıyorum devasa şeyler yapmışlar.
                              Çıkışı büyük tutmak için tribünü parçalamışlar.
                              Bizim stadyumda bunun minimum olması çok güzel oldu.
                              Mehmet Bey, gerçekçi olmayan eleştiriler hariç herkesin derdi daha güzel olsun zaten ve dediğiniz gibi ayrıntılarda muhakkak kişisel zevk ve düşünceler rol oynuyor.
                              Zira sorun yok, nostaljik olarak dekore edilirse farklı gözükecektir, şu an zaten yalın halinde. Zaten biz beğenmedik, böyle stad mı olur tarzı doğru değil.
                              Stadın genel haliyle çok güzel olacağını düşünüyorum. Bizdeki biraz da ufak ayrıntılara dikkat ederek nereler değiştirilebilir/geliştirilebilir düşüncesi; detayların konuşulması bundan zaten.
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Önceden konuşulmuştu sanırım ama sonra dile getirilmedi. Marina yapma düşüncesi de var mı acaba...
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X