sporun içinde olan birinin adının verilmesi daha doğru. biraz dışarıya doğru açıldığında ilk gelecek öneri cumhurbaşkanın ismidir. çünkü stadı o yaptırdı. durup dururken başınıza iş açmayın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu biraz daha insani duygularla eleştirebilirdin,hiç hoş olmadı
bak @sezai renktaş üstte öyle yapmış.
insani duygularimi yitirmedim ama aptalliklara asla goz yumamam.
bunun gibi hadiseler bir daha yasanmamasi icin, duygusal degilde sert tepki vermek daha yerinde olur. Intihar eden salaktir.
hayirli gunler abicim.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Berberı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger birinin adi verilecekse Trabzonspor sevgisinden intihar eden Mehmet Dalman olmali. Kazim Koyuncu'ya olan saygim sonsuz ancak bir kulube olan bagliligindan ötürü intihar etmek bambaska bir durum.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisine Allah tan rahmet dilerim.. yaptigi aptallik canina kiymis.. ne icin ? geriye ne kaldi ?
insani duygularimi yitirmedim ama aptalliklara asla goz yumamam.
bunun gibi hadiseler bir daha yasanmamasi icin, duygusal degilde sert tepki vermek daha yerinde olur. Intihar eden salaktir.
hayirli gunler abicim.
Kazım Koycuncu H.Avni Aker bu iki isimde herkes mutabık kalır şenol güneşe bile muhalif olanlar olur onun için ortak değerlerde buluşmak daha mantıklı.
Yorum
-
Bir de artık yeni stadyumda yeni tezahüratlar olsun bu önemli...orjinal sloganlar bulmaya çalışmak lazım...tg için söylemiyorum,onlar vizyon kelimesiyle yanyana gelemez...bmn,vira böyle şeyler için çalışmalı...mesela izlandayla başlayan akım türkiyede de başladı, çok da güzel ama önemli olan bilinmeyeni yapmak,taklit olunca anlamı yok...böyle karşıdakine etkisi olacak işler lazım...maçtan önce haka dansı yapan yeni zelandalılara hep imrenmişimdir...bunun bi tribün versiyonu olsa mesela...hayaller işte...
Yorum
-
Allah aşkına bırakın şu saçmalıkları. Yahu akıl var mantık var.
Tamam garip bi şekilde Trabzonspor'u hayatımızdan çıkaramıyoruz.
Ama Trabzonspor için intihar etmenin alkışlanacak yüceltilecek hiçbir yanı yok.
Spor bu, bundan öte bi değeri yok kaldı ki hiçbir şey için cana kıyılmaz.
O arkadaşın işi artık Rabbiyle arasında. Ama ismini değil stada bir taşa bile vermenin bi mantığı yok.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 19:31."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
@PortoDeGalinhas
rica ederim
bende gurbetteyim
sadece sosyal medyadan resimleri burada paylasiyorum
cekip paylasanlar sagolsun
@AkyaziArena
Akyazı'da bugün - 16/11/2016
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stada şampiyonlar ligi finali yakışır
TRABZONSPOR-REAL MADRİD
Hayalci değilim dostlar
TS zor maçların takımıdır
Bebeği sağlıklı büyütürsek
Hep birlikte ondan keyif alırız
Şampiyonlar şampiyonu Trabzonspor (bir gün mutlaka)
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 22:43."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDozer Cemil, Şamil Ekinci, Ahmet Suat Özyazıcı' nın heykelleri dikilmeli.
Birde Kazım Koyuncuya da hayır demem.
Stat ismi Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu şeklinde olmalı o sebeple Avni Aker isminin tribüne verilmesini istemiyorum. Kompleks ismi olmalı mutlaka.
Diğerlerinden farkımız olsun.. Geçmişimize ve tarihimize sahip çıkalım..
Avni Aker bir markadır bir semboldür... Başkaları nasıl yapmış ilgilenmiyorum..
Biz gönüllere de hitab eden bir kulübüz... Malum "gönüllerin" yıllarca şampiyonu olduk...
Eski şampiyon kadroların ve gönüllerin şampiyonu olabilmiş kadroların heykel resim ve isimleri ile stadı doldurabilirsiniz... Bu mutlaka artı değer katacaktır kulübe..
İntihar eden mehmet kardeşe Allah rahmet eylesin, umarım affeder Mevla..
İntihar büyük günah.. Ama o da eminim bunu biliyordu ve buna rağmen Trabzonspor için kendini yaktı.. Kolay değil o da..
Ancak onun isminin verilmesi ya da dillendirilmesi, genç nesil için kötü örnek olabilir...
Gençlik de herşey yaşanabilir, dikkat etmek lazım
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesporun içinde olan birinin adının verilmesi daha doğru. biraz dışarıya doğru açıldığında ilk gelecek öneri cumhurbaşkanın ismidir. çünkü stadı o yaptırdı. durup dururken başınıza iş açmayın.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledenize sahip olupta denizi kullanmayan bir belediye.. bir sehir omru hayatimda gormedim.. Bir tek Trabzona has.. sanki denizimiz yok sanki o deniz susluk konulmus oraya..
o belediye baskani ne is yapar ? cidden soruyorum 7 8 senedir orada oturuyor, o adam ne is yapiyor ? Trabzonda ne yapti ? hani bilmem onca vaadlerle geldiydi ne oldu..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum