Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüp stadı devralınca bu karmaşa biter. Ondan sonra yönetim de rahat hareket eder. Taraftar olarak bizler de beklentilerimizi o zaman daha yüksek tutabiliriz.

Çok konuşulduğu için çıkış tünelini örnek vereyim. Belki yönetim de aynı fikirdedir, belki değişmesi gerekiyordur belki değişecektir. Ancak bunu hemen şu an bekleyip, bu niye böyle yapılıyor diye isyan edip yönetimi eleştirmek doğru değil. İşin içinde olanlar bilir; sen bu değişiklik için Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne talepte bulunursun. O talep kabul edilirse bakanlığa gider. Bakanlık bütçeyi ve projeyi revize eder Toki'ye bildirir. Tabi Toki de bu değişiklik için süre talep eder. O süreyi verirsen açılış gecikir vermezsen Toki yetiştiremiyorum diyebilir vs. bir sürü prosedürü var.

Boyacı küpü muamelesi yapılmasını yanlış buluyorum. Benim savunduğum görüş; yönetim yaptırabildiği her şeyi yaptırsın ama süre de uzamasın. Kalan düzenlemeleri devir işi yapıldıktan sonra yapabiliriz. Taraftar beklentilerini söyleyebilir ama yönetime bu konuda giydirmek hatta dalga geçmek çok yanlış. İnsan gibi beklentilerini söyleyen taraftara da yapılanla yetin, yoksa gelme demek çok yanlış.

Yeterli bilgiye sahip olmak ve gerekli bilgiyi usulünce talep etmektir bu işin doğrusu.
    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 13:56.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Stadyumla ilgili büyük bir eleştirim olmadı,tek eleştirdiğim konu koltuk rengi..özellikle mavi renk seçimi güzel olmamış..protokol önündeki açık maviyi uygulasalar belki daha güzel olacaktı.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulüp stadı devralınca bu karmaşa biter. Ondan sonra yönetim de rahat hareket eder. Taraftar olarak bizler de beklentilerimizi o zaman daha yüksek tutabiliriz.

Çok konuşulduğu için çıkış tünelini örnek vereyim. Belki yönetim de aynı fikirdedir, belki değişmesi gerekiyordur belki değişecektir. Ancak bunu hemen şu an bekleyip, bu niye böyle yapılıyor diye isyan edip yönetimi eleştirmek doğru değil. İşin içinde olanlar bilir; sen bu değişiklik için Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne talepte bulunursun. O talep kabul edilirse bakanlığa gider. Bakanlık bütçeyi ve projeyi revize eder Toki'ye bildirir. Tabi Toki de bu değişiklik için süre talep eder. O süreyi verirsen açılış gecikir vermezsen Toki yetiştiremiyorum diyebilir vs. bir sürü prosedürü var.

Boyacı küpü muamelesi yapılmasını yanlış buluyorum. Benim savunduğum görüş; yönetim yaptırabildiği her şeyi yaptırsın ama süre de uzamasın. Kalan düzenlemeleri devir işi yapıldıktan sonra yapabiliriz. Taraftar beklentilerini söyleyebilir ama yönetime bu konuda giydirmek hatta dalga geçmek çok yanlış. İnsan gibi beklentilerini söyleyen taraftara da yapılanla yetin, yoksa gelme demek çok yanlış.

Yeterli bilgiye sahip olmak ve gerekli bilgiyi usulünce talep etmektir bu işin doğrusu.
        +1967
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Çıkış tüneli ile ilgili bu kadar eleştirinin sebebi nedir?

Önceki sayfalara baktım ama tek bir görsel bulabildim. Birisi eleştiriye sebebiyet veren durumu anlatabilir mi?
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıkış tüneli ile ilgili bu kadar eleştirinin sebebi nedir?

Önceki sayfalara baktım ama tek bir görsel bulabildim. Birisi eleştiriye sebebiyet veren durumu anlatabilir mi?
            Dar yapılmış olmasıymış.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çıkış tüneli ile ilgili bu kadar eleştirinin sebebi nedir?

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dar yapılmış olmasıymış.
              Bence de sadece çıkış tüneli olması . Yani bizim stada yapılan bir çıkış tüneli olması. Kaderi kötü yani başka stadın çıkış tüneli olsa bukadar eleştirilmezdi.
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Neresi dar ya?? Üst tarafta 20 koltuk dizilmiş yanyana demek dar değil
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• Kulübün yayınladığı son video en beğendiğim bu oldu şu ana kadar https://twitter.com/Trabzonspor/stat...53252032794624
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Koşu pisti olacak mı
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Forumu her gün farklı bir heyecanla takip ediyorum. Gerçekten stadımızın kıymetini bilmeliyiz. İlk maç günü stadın atmosferinin etkisiyle maça ne kadar konsantre olabileceğiz acaba muhteşem bir atmosfer olacak. İnşallah yeni mabedimizde gururla anlatacağımız anılar yaşarız.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koşu pisti olacak mı
                        engelliler için yürüyüş yolu olacak.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulübün yayınladığı son video en beğendiğim bu oldu şu ana kadar https://twitter.com/Trabzonspor/stat...53252032794624
                          Kulüp videoları iyi düşünüyor yahu.

Çok güzel olmuş tebrik ediyorum.

Yorum

• vov turkey den

Stadyuma gemi ile taraftar gelmesi için bir firma kulübe teklif götürmüş.
                            Sahile bir mendirek yapılırsa bu işi yaparız demişler.
                            Haberlerde geçiyor.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vov turkey den

Stadyuma gemi ile taraftar gelmesi için bir firma kulübe teklif götürmüş.
                              Sahile bir mendirek yapılırsa bu işi yaparız demişler.
                              Haberlerde geçiyor.
                              denize sahip olupta denizi kullanmayan bir belediye.. bir sehir omru hayatimda gormedim.. Bir tek Trabzona has.. sanki denizimiz yok sanki o deniz susluk konulmus oraya..

o belediye baskani ne is yapar ? cidden soruyorum 7 8 senedir orada oturuyor, o adam ne is yapiyor ? Trabzonda ne yapti ? hani bilmem onca vaadlerle geldiydi ne oldu..
                              u will need justice at the end..

Yorum

• acaba bir tribün'ün adını kazım koyuncu adını veremez miyiz?

Machester united daki gibi sir alex ferguson tribünü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X