Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soyunma odası ve sahaya giriş tüneli iğrenç olmuş...Bildiğin yıllar öncesinden kalma belediye binası gibi olmuş..

Giriş tüneliyle ilgili ne fantaziler vardı halbuki burda

Yorum

• İşaretlediğim bölgedeki çimler pek hoş görünmüyor.
      Bence çimin oturması biraz beklenmeli. Adana maçında açılsın.
      Çim işi riskli bir iş.

CwvqZXeWIAAUi91.jpg

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soyunma odası ve sahaya giriş tüneli iğrenç olmuş...Bildiğin yıllar öncesinden kalma belediye binası gibi olmuş..
        Giriş tüneliyle ilgili ne fantaziler vardı halbuki burda

TOKİ bir kamu kuruluşu. O firmadan herhalde fantezi beklemiyorsun(?)
        Burada herkes biliyor ki stadyumun makyajlama işini Trabzonspor kendisi yapacak.

Yorum

• Hem eksiklerin büyük ölçüde tamamlanmasi hem de benim geldigim maçta stadin full olmasi amaciyla insallah Adana macinda acilir..

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hiç anlamadım. Sis almış proconyapi ya vermiş hibriti başka biri yapacakmış falan filan
            aşçı bahçıvana bahçıvan şöfere sonra herkez tokiye ozaman

Yorum

• İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim arkadaşım sis firmasında çalışıyor hibrit işlemini onlar yapacak procon değil.
              teşekkürler

Yorum

• biz 5 yıl önce çimi yenilediğimizde çim serimi bittikten 3 gün sonra maç oynamıştık. 5 yılda geriye mi gitti bu teknoloji.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• baskanin en gicik oldugu iki sey; tavan kaplamasi ve koridorlarin basitligi imis.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende orda emirates cup maçlarına gitmiştim, çok güzel staddı, chelsea stadı da aynı, koltuklar puf koltuk gibi yumuşacık. emirates stadına 150-200 metre uzakda taraftarların takıldığı pub var, orasıda çok eğlenceli bir yerdi, tek sorun çıkışda metroya ulaşmak, kalabalık nedeniyle bayağı bi zorlukla yürüyerek ulaşılıyor metro'ya...........
                    Koltukların üzerinde ayağa kalkıp zıplayan ve/veya takımı yenildiğinde ya da hakeme yönelik protestoda koltukları kırıp sahaya atan taraftarlara da denk geldiniz mi? Gelmediyseniz PUF KOLTUK gibi YUMUŞAK KOLTUKLAR olması gayet doğaldır. )
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Bu çıkış kapısının üstündeki ne?Twitter'da gördüm.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Adanaspor macinda acilacak gibi gibi görünüyor...Antalyaspor maci zor bana göre. Ama cok mühim degil..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baskanin en gicik oldugu iki sey; tavan kaplamasi ve koridorlarin basitligi imis.
                          Tavan kaplaması gerçekten berbat dünyanın en ucuz görünen kaplaması başkan işi biliyor

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O stadın tribünleri bayağ dik ama . Akyazı çok yatık

daha sonra legia warsaw ın stadı gördüm zaten birebir benzeri gibi sanki bizim stadın
                            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                            2021-2022
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu çıkış kapısının üstündeki ne?Twitter'da gördüm.
                              sadece loca

aksam vardiyasinda durum buydu

aksam 22 sularinda servis edilen durum

bayaga ilerledi, sabahlarsalar sona yaklasir

led panolarin üstünü bordo boyasalar daha güzel gözükür gibi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 04:01.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadece loca
                                Çok çirkin gözüküyor.Orada tek başına çok asimetrik ve çirkin durmuş.Planda da bu şekilde miydi?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X