En büyük destek bilet alıp kombine alıp iyi gündede kötü gündede stadda olup alkmış tutmak zaten en iyi taraftar profilidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bizim zamanımızda,yani 1974 ile 90 arası tribünlerimizde öyle bugünkü gibi şarkı türkü arabesk falan söylenmezdi taraftarımızda bilmezdi..bir iki nakarat şarkı vardı onu da ara sıra söylerdik.."oğlan bizim kız bizim vs vs" yada "şen ola Trabzon şen ola" ... bordoo maviii sesleri arasında takım sahaya çıktığında ıslık sesinden kulaklar sağır olurdu..her pozisyonda herkes aynı tepkiyi verir,,ya alkış ya yuh sesleriyle hem rakip takım hem hakem baskı altında bırakırdık..haa ayrıca çekirdek falan yiyeni de pek göremezdik....taraftar tamamen maça odaklıydı..hiç bir hareketi kaçırmazdı..bir de şimdiki tribünlere bakıyorum..olanları zaten herkes biliyor anlatmama gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsenin beğenmedi o localar kameranın çekim yaptığı yerde mi olacak kameranın çektiği yerde mi olacak tvden görecek miyiz yani?
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke bu köşelerdeki idari bina TS logosu şeklinde olsaydı birde şu sahil kısmındaki yeşil alan sanki tarlalardaki gizemli şekilere benziyor. oraya daha güzel bir yeşilendirme yapılabir çok biçimsiz hata kocaman bir TRABZONSPOR yazılabilirdi..
Yorum
-
asıl çatının en üst kısımlarına membran takıldığı zaman daha da beyazlayacak ve şeffaflığı gidecek. çünkü ışık vurmayacak iç taraftan. şimdi biraz ışık alıyor arka taraftan ondan rengi tuhaflaşıyor.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
biraz daha acildimi ariel reklamina girecek kivama girecek membranlar
inanmayanlara selamlarYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de onu sorcaktim. Ordaki yollarin bir anlami var mi oyle zigzagli yapmislar? Garip garip sekiller..uzaylılar daha sanatsal
başkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim zamanımızda,yani 1974 ile 90 arası tribünlerimizde öyle bugünkü gibi şarkı türkü arabesk falan söylenmezdi taraftarımızda bilmezdi..bir iki nakarat şarkı vardı onu da ara sıra söylerdik.."oğlan bizim kız bizim vs vs" yada "şen ola Trabzon şen ola" ... bordoo maviii sesleri arasında takım sahaya çıktığında ıslık sesinden kulaklar sağır olurdu..her pozisyonda herkes aynı tepkiyi verir,,ya alkış ya yuh sesleriyle hem rakip takım hem hakem baskı altında bırakırdık..haa ayrıca çekirdek falan yiyeni de pek göremezdik....taraftar tamamen maça odaklıydı..hiç bir hareketi kaçırmazdı..bir de şimdiki tribünlere bakıyorum..olanları zaten herkes biliyor anlatmama gerek yok.
yinede sağlam bi tribün grubu şart örgütlenme olayında çok zayıfız şike sürecinde adam akıllı bi tepki bile koyamadık tribünlerde.
birde şu çekirdek olayını yasaklamalı yönetim stat kirleniyor desin çöplerle uğraşamayız çıt çıt sesi kulakları sağır ediyor desin sağlığa zararlıdır desin bişey desinde sokmasın stada.
eski taraftarın içine birde vira gibi beste yapabilen bir taraftar grubu eklendimi o zaman şahane olurdu.
yeni stad bambaşka kapıları açacak gerçi sadece stad olarak değerlendirmemek lazım geniş bir alanı kaplıyor tesisleriyle bu hem takım için hemde şehir için çok önemli bir dönemeç bunu değerlendirebilirsek farklı bir boyuta geçeriz ama pek umudum yok bu konuda yine rant kapısı olacak orası saçma işlerle devamını getirecekler sadece stad ve tesisler olarak kalacak orası. inşallah yanılırımsadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum