Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En büyük destek bilet alıp kombine alıp iyi gündede kötü gündede stadda olup alkmış tutmak zaten en iyi taraftar profilidir.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bizim zamanımızda,yani 1974 ile 90 arası tribünlerimizde öyle bugünkü gibi şarkı türkü arabesk falan söylenmezdi taraftarımızda bilmezdi..bir iki nakarat şarkı vardı onu da ara sıra söylerdik.."oğlan bizim kız bizim vs vs" yada "şen ola Trabzon şen ola" ... bordoo maviii sesleri arasında takım sahaya çıktığında ıslık sesinden kulaklar sağır olurdu..her pozisyonda herkes aynı tepkiyi verir,,ya alkış ya yuh sesleriyle hem rakip takım hem hakem baskı altında bırakırdık..haa ayrıca çekirdek falan yiyeni de pek göremezdik....taraftar tamamen maça odaklıydı..hiç bir hareketi kaçırmazdı..bir de şimdiki tribünlere bakıyorum..olanları zaten herkes biliyor anlatmama gerek yok.

Yorum

• "Şen ola Trabzon şen ola" tezahüratı sık sık yapılmalı...

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Ben Baskan olsam Cekirdek yasagi getirirdim. Neyse, ben Stada isinamadim. Bize özel birsey yok. Planlama
            asamasinda bizi takan da olmadi. Hayirlisi, benim icin önemli olan Tribün ve saha arasininin az mesafeli
            olup, taraftar baskisini hissetirmek.

Yorum

• kimsenin beğenmedi o localar kameranın çekim yaptığı yerde mi olacak kameranın çektiği yerde mi olacak tvden görecek miyiz yani?
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kimsenin beğenmedi o localar kameranın çekim yaptığı yerde mi olacak kameranın çektiği yerde mi olacak tvden görecek miyiz yani?
                Görmeyeceksin tabii ki. Kamera orada olacak.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keşke bu köşelerdeki idari bina TS logosu şeklinde olsaydı birde şu sahil kısmındaki yeşil alan sanki tarlalardaki gizemli şekilere benziyor. oraya daha güzel bir yeşilendirme yapılabir çok biçimsiz hata kocaman bir TRABZONSPOR yazılabilirdi..
                  başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• teşekkürler [MENTION=24790]Cihad Varlı[/MENTION]
                    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      keşke bu köşelerdeki idari bina TS logosu şeklinde olsaydı birde şu sahil kısmındaki yeşil alan sanki tarlalardaki gizemli şekilere benziyor. oraya daha güzel bir yeşilendirme yapılabir çok biçimsiz hata kocaman bir TRABZONSPOR yazılabilirdi..
                      Ben de onu sorcaktim. Ordaki yollarin bir anlami var mi oyle zigzagli yapmislar? Garip garip sekiller..

Yorum

• biraz daha acildimi ariel reklamina girecek kivama girecek membranlar
                        inanmayanlara selamlar
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• asıl çatının en üst kısımlarına membran takıldığı zaman daha da beyazlayacak ve şeffaflığı gidecek. çünkü ışık vurmayacak iç taraftan. şimdi biraz ışık alıyor arka taraftan ondan rengi tuhaflaşıyor.
                          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biraz daha acildimi ariel reklamina girecek kivama girecek membranlar
                          inanmayanlara selamlar
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de onu sorcaktim. Ordaki yollarin bir anlami var mi oyle zigzagli yapmislar? Garip garip sekiller..
                            uzaylılar daha sanatsal
                            başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Yeni fotoğraf yokmu arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim zamanımızda,yani 1974 ile 90 arası tribünlerimizde öyle bugünkü gibi şarkı türkü arabesk falan söylenmezdi taraftarımızda bilmezdi..bir iki nakarat şarkı vardı onu da ara sıra söylerdik.."oğlan bizim kız bizim vs vs" yada "şen ola Trabzon şen ola" ... bordoo maviii sesleri arasında takım sahaya çıktığında ıslık sesinden kulaklar sağır olurdu..her pozisyonda herkes aynı tepkiyi verir,,ya alkış ya yuh sesleriyle hem rakip takım hem hakem baskı altında bırakırdık..haa ayrıca çekirdek falan yiyeni de pek göremezdik....taraftar tamamen maça odaklıydı..hiç bir hareketi kaçırmazdı..bir de şimdiki tribünlere bakıyorum..olanları zaten herkes biliyor anlatmama gerek yok.
                                90'lardan öncesini yaşamadım ama 2000'lere kadar da öyleydi .. en son bjk ile 1-1 berabere kaldığımız maçta ki son dakikalarda yemiştik golü o zaman bjk'nin namağlup serisi vardı işte o zaman gördüm hatta yorumcu kimdi bilmiyorum maç oynanırken "kim ne derse desin Türkiye'nin en zor deplasmanı Trabzon bu kadar insandan bu kadar ses nasıl çıkıyor" demişti. ülkede tek bizde vardı o ambiyans tepeden tırnağa özgündük sonra örselendik.

yinede sağlam bi tribün grubu şart örgütlenme olayında çok zayıfız şike sürecinde adam akıllı bi tepki bile koyamadık tribünlerde.

birde şu çekirdek olayını yasaklamalı yönetim stat kirleniyor desin çöplerle uğraşamayız çıt çıt sesi kulakları sağır ediyor desin sağlığa zararlıdır desin bişey desinde sokmasın stada.

eski taraftarın içine birde vira gibi beste yapabilen bir taraftar grubu eklendimi o zaman şahane olurdu.

yeni stad bambaşka kapıları açacak gerçi sadece stad olarak değerlendirmemek lazım geniş bir alanı kaplıyor tesisleriyle bu hem takım için hemde şehir için çok önemli bir dönemeç bunu değerlendirebilirsek farklı bir boyuta geçeriz ama pek umudum yok bu konuda yine rant kapısı olacak orası saçma işlerle devamını getirecekler sadece stad ve tesisler olarak kalacak orası. inşallah yanılırım
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Yükleniyor...
                                X