Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stad isim sponsorundan haber yokmu
    Devir işlemi gerçekleşmeden sponsor anlaşması yapamaz kulüp.

Ama şöyle de bir düşünceye sahibim herhangi bir sponsor ile anlaşılmış olsaydı bazı koltukların montajı yapılmazdı. Elde bence herhangi bir anlasma yok.

Yorum

• [QUOTE=Cagdas Topal;1920563877]Devir işlemi gerçekleşmeden sponsor anlaşması yapamaz kulüp.

Ama şöyle de bir düşünceye sahibim herhangi bir sponsor ile anlaşılmış olsaydı bazı koltukların montajı yapılmazdı. Elde bence herhangi bir anlasma yok.[
      devir olmadan anlaşma olmaması normal bunda sıkıntı yok ama sponsor şimdiye kadar belli olmalıydı diye düşünüyorum

Yorum

• Anlaşmayı biz mi yapacağız bize mi yaptıracaklar oda şaibeli başkanın bu kadar susmasından bunu anlıyorum.
        Stadın TOKİ'den gsmye devri Lazım önce sonra bize. Bu elimizde olmadığı gibi sponsorlukta bizim elimizde değil. Bize sunulacak biz imza atacağız.

Yorum

• Yönetim bizi oyalamasın boşuna, Adana maçına açıyoruz desinler olsun bitsin.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Loca camları konusunda bende katılıyorum.Koyu renk cam ve doğrama tercih edilerek az da olsa kamufle edilebilirdi.
            Günümüzde camlara istenilen renk ve yoğunlukta reflekte cam film uygulaması yapılabiliyor artık. Artı yerinde alüminyum dogramalara bile renk uygulaması yapılabilir. Yeterki kulüp istesin. Yapılır dert etmeyin.
            En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 16:31.
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Sponsoru açıklasınlar sıkıldım artık. Güya Mayıs'ta bitiriyordu o iş...
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• son resimlere bakılırsa çim serme işi de takvimden sapmış gibi,bugün biter denilen çimin 3te biri duruyor gördüğüm kadarıyla...zaten kılpayı yetişeceği düşünülen antalya maçı bana kalırsa olmayacak yine...bilet alan arkadaşlar için inşallah yetişir...

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Günümüzde camlara istenilen renk ve yoğunlukta reflekte cam film uygulaması yapılabiliyor artık. Artı yerinde alüminyum dogramalara bile renk uygulaması yapılabilir. Yeterki kulüp istesin. Yapılır dert etmeyin.
                  Abi dediğin gibi basit işlemler ama insan her şeyide kulüp halleder demekten sıkılıyor.Toki bunu yapsa çok mu zor olurdu.

Kulübün bununla ilgileneceğine de inanıyorum.Yeter ki iletebilelim.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Dün gece bir fotoğraf görmüştüm çim bitiyor sandım nasıl oldu anlamadım şimdi ki fotoğrafta daha yarısı duruyor.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elle hibrit dikmeyw çalışan adamlar filan görmeyiz umarım benim kalbim sayanmaz

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      proconyapinin yaptiigi hibrit calisma varmi diye sordum uc dort gun once burda konya stadindan vs ornek verip alakasiz cevaplar aldim gercekten proconun hibrit uygulama yaptigi biyer varmi

Yorum

• İlk çimi 28 ekim gecesi serdiler. 10 gündür yarısına bile gelemediler. Bilerek yapıyorlar bunu

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk çimi 28 ekim gecesi serdiler. 10 gündür yarısına bile gelemediler. Bilerek yapıyorlar bunu
                          Vallaha başka açıklaması yok bunların. Kasıt var...

Yorum

• Soyunma odası ve sahaya giriş tüneli gerçekten kötü görünüyor...Tabii son hali gelsin daha iyi yorumlarız.Ama o tavan nedir arkadaş yaa..Bir renktaşında dediği gibi ortopedi bölümü neresi diye sorasım geldi...
                            http://www.milliyet.com.tr/soyunma-o...8-skorerhaber/ vodafone arena soyunma odası
                            https://twitter.com/fatihdogan_38/st...44113533132801 giriş tüneli

Valla Toki ne zülüm çektirdi bize be arkadaş...Bide bu baskılarla düzeltilmiş hali.Zaten işi uzattıkça uzatıyorlar..Valla bu kadar özensiz çalışma yapılmaz,ayıp.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              proconyapinin yaptiigi hibrit calisma varmi diye sordum uc dort gun once burda konya stadindan vs ornek verip alakasiz cevaplar aldim gercekten proconun hibrit uygulama yaptigi biyer varmi
                              Ben hiç anlamadım. Sis almış proconyapi ya vermiş hibriti başka biri yapacakmış falan filan

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben hiç anlamadım. Sis almış proconyapi ya vermiş hibriti başka biri yapacakmış falan filan
                                sis aldi kimse demedi
                                ihaleyi Türk sirket aldi
                                sis bakim isini aldi

sartnamede yazan sisin italyan cimi kullaniliyor, hibrit uygulamasinida onlar, deso yada düsseldorflu greenkeeperlar yapar, baska tanidigim yok bu isi yapan

ihaleyi alan sirket bu kararlari veriyor
                                koltuk isinide sty magma lan baslamisti, bunlar mirarenaya verdi isi
                                procon iyi teklif sunmuski bu isi üstlendi

@hasantuncel61

İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yine bana söylediğine göre

şuanda çimler için yeni partiyi bekliyorlarmış italyadan
                                bunlarimi
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 18:02.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X