Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TOKİ locaların ışıklandırmasına her halde elektrik düğmesi koymayı unuttu bu kadar tartışıldığına göre şartel anakaradan açıp kapanıyor büyük ihtimalle arkadaşlar açmassın ışıklandırmayı olur biter niye bu kadar kafanızı görüp kendinizi üzüyorsunuz.

Yorum

• Su koltuk sorununu koltuklari kaldirarak çözdüler ya stadin görmediğim kismi icin acayip huylandim..

Büyük sorunlar cikmasin da küçükler önemli degil.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray deplasmanından cezalı.
        Al işte yönetici mi holigan mı belli değil.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Loca ışığı mevzusu çok uzadı hakkaten. Adamlar ışık yaktılar diye linç edilecekler valla.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısın Yiğit kardeşim çok zaman oldu. Bu kahvaltıya çok isterdim gelmeyi ama gelemiyorum. Beşiktaş maçında yok musun?
            Cezalıyım
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Locaların kötü görüntüsü boyayla falan güzelleşecek gibi değil. Bence çok daha fazlası lazım oraya. Sadece Batıdakiler değil tümü kötü körünüyor. Şu şekilde Karadeniz ve Trabzon temalı bir şey düşünülebilir.

En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.11.2016, 21:09.

Yorum

• Loca arttırımına giden Trabzonspor.
                Stada onay veren Trabzonspor. Kompleksin tamamından feragat eden Trabzonspor.
                Suçlu Toki. Trabzonspor Galatasaray gibi baskı yapsaydı neler olurdu. Gs hatta karlı bile çıktı bu işten. İş işten geçti. O duvar olayıda merdivenlerin biçiminden kaynaklı çoğu stadda merdivenler ortaya doğru gelirken biz de iki merdiven ortaya koltuk yapınca haliyle betonun önüne geldi tribünler. İptal ederler orayı. Ya da duvarı keserler. Zaten stadın kapasitesi artırıldı. En üste demirlere koltuklar takıldı. 41.513 diye duymuştum en son değişebilirde bu rakam.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Loca arttırımına giden Trabzonspor.
                  Stada onay veren Trabzonspor. Kompleksin tamamından feragat eden Trabzonspor.
                  Suçlu Toki. Trabzonspor Galatasaray gibi baskı yapsaydı neler olurdu. Gs hatta karlı bile çıktı bu işten. İş işten geçti. O duvar olayıda merdivenlerin biçiminden kaynaklı çoğu stadda merdivenler ortaya doğru gelirken biz de iki merdiven ortaya koltuk yapınca haliyle betonun önüne geldi tribünler. İptal ederler orayı. Ya da duvarı keserler. Zaten stadın kapasitesi artırıldı. En üste demirlere koltuklar takıldı. 41.513 diye duymuştum en son değişebilirde bu rakam.
                  Haklı olabilirsin. Maalesef stadın en önemli inşa döneminde kulüp başkanımız ve yönetimimiz köye muhtar olamayacak adamlardı

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haklı olabilirsin. Maalesef stadın en önemli inşa döneminde kulüp başkanımız ve yönetimimiz köye muhtar olamayacak adamlardı
                    E mitinglere katılıyordu o kadar. Neyse siyasete kaymasın

Yorum

• Manzara fotoğrafçısı olaraktan yeni stadımızı bir de ben pozlayayım dedim, iyi seyirler
                      Yüksek çözünürlüklü hali tivitırımda mevcuttur ,burayada yüksek çözünürlüklü halini yükledim ama site boyutu düşürdü.
                      akyazı3.jpg
                      En son coolgent tarafından düzenlendi; 03.11.2016, 20:48.
                      20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Manzara fotoğrafçısı olaraktan yeni stadımızı bir de ben pozlayayım dedim, iyi seyirler
                        Yüksek çözünürlüklü hali tivitırımda mevcuttur ,burayada yüksek çözünürlüklü halini yükledim ama site boyutu düşürdü.
                        [ATTACH]11285[/ATTACH]
                        Muazzam ötesi teşekkürler. Bu fotoğraflardan çok isteriz twitterini yazar mısın
                        En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 03.11.2016, 21:20.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muazzam ötesi teşekkürler. Bu fotoğraflardan çok isteriz twitterini yazar mısın
                          Çok teşekkür ederim, buyur
                          twitter.com/invertaz
                          20 COLMAN

Yorum

• yönetimin ön ayak olarak "biz dar sokaklarında" marşının profesyonel bir kaydının yaptırılıp yeni stadda her maçta, başlamadan vuruşundan önce, takım sahaya çıkarken çalınması lazım. tıpkı liverpoolun you will never walk alone'u gibi.

ilk kez böyle sadece bize ait, özgün, herkesin ezbere bildiği aynı zamanda çok da etkileyici bir marşımız olduğunu hatırlıyorum. şuan stadda çalan marş bildiğim kadarıyla vira grubu üyelerinden bazılarının stüdyoya girerek seslendirdikleri amatör bir çalışma. bunu profesyonelleştirip bir gelenek haline getirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

forma geleneğimiz yok (mesela chelseanin yıllardır iç saha forması aynı), tribün geleneğimiz yok (mesela izlanda tribünü gibi bir özgünlük yaratamadık), herkese Trabzonspor'u hatırlatacak ne bileyim bir tür ritüelimiz yok. mesela galler milli takımı saha içi takım fotoğrafı çekimlerinde klasik şekilde dizilmiyor, 2 veya 3 kişi ayakta duruyor diğerleri çömeliyor. bunu bir gelenek haline getirmişler. bu tür şeyleri önemsiyorum. biz de nasıl ki 61'i Trabzonlu olan olmayan herkesin aklına bir şekilde kazıdık bu marşı da aynı şekilde yapabiliriz. yapmalıyız...
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yönetimin ön ayak olarak "biz dar sokaklarında" marşının profesyonel bir kaydının yaptırılıp yeni stadda her maçta, başlamadan vuruşundan önce, takım sahaya çıkarken çalınması lazım. tıpkı liverpoolun you will never walk alone'u gibi.

ilk kez böyle sadece bize ait, özgün, herkesin ezbere bildiği aynı zamanda çok da etkileyici bir marşımız olduğunu hatırlıyorum. şuan stadda çalan marş bildiğim kadarıyla vira grubu üyelerinden bazılarının stüdyoya girerek seslendirdikleri amatör bir çalışma. bunu profesyonelleştirip bir gelenek haline getirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

forma geleneğimiz yok (mesela chelseanin yıllardır iç saha forması aynı), tribün geleneğimiz yok (mesela izlanda tribünü gibi bir özgünlük yaratamadık), herkese Trabzonspor'u hatırlatacak ne bileyim bir tür ritüelimiz yok. mesela galler milli takımı saha içi takım fotoğrafı çekimlerinde klasik şekilde dizilmiyor, 2 veya 3 kişi ayakta duruyor diğerleri çömeliyor. bunu bir gelenek haline getirmişler. bu tür şeyleri önemsiyorum. biz de nasıl ki 61'i Trabzonlu olan olmayan herkesin aklına bir şekilde kazıdık bu marşı da aynı şekilde yapabiliriz. yapmalıyız...
                              Çok güzel bir fikir,profesyonel olarak marşı yeniden düzenlenmesi ve biraz daha yavaş bir tempo ile söylenebilmesi etkinliğini ve uzun süreli söylenebilirliğini artırır.

Tribünde 61.dakika kutlamaları bizden tüm ülkeye yayıldı,kolbastı sevinci de yine bize özgü.Bize her yer Trabzon da iyi bir tribün sloganı bence.
                              • Memento mori

Yorum

• biz dar sokaklarında tezahuratını seviyorum ama marş dediğimiz şey daha hareketli olmalı daha çok çoşkuyu içinde barındırmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X