çıkışların arkasında kalan koltukların kaldırılmasına sevindim..
arkadaşların bahsettiği O harfi ve bence N harfindeki font hatasini da (2 yerine 3 koltuk) düzeltmek gerek.
Tokinin yaptığı hatali hali ve altinda olması gereken hali aşağıda;
O düzeldi N öyle durur
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Kulüp müthiş bir video hazırlıyor, #fırtınabaşlıyor diye de başlık atıyor, heyecanlanıyorsun. Sonra da böyle bir mesaj okuyorsun çıldırıyorsun sinirden. Siz desteklemeyin şu takımı anasını satayım!
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Kulüp müthiş bir video hazırlıyor, #fırtınabaşlıyor diye de başlık atıyor, heyecanlanıyorsun. Sonra da böyle bir mesaj okuyorsun çıldırıyorsun sinirden. Siz desteklemeyin şu takımı anasını satayım!
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
furkan s. ismi bu konularda markadır zaten, heves kırmakta üstüne yoktur.
boyle yorum yapan onlarca yuzlerce insan var fb de ig de twit te... eskiden manyak gibi cevap verirdim. artik alisti gozlerim normal geliyor bana. bazen bu yorumu nasil bir tip yapmis olabilir diye profile giriyorum. sonra evet normal diyorum. cok saapmamak lazim : )
Şu stadyumda ne 3 kat denilen apartman denilen loca kısmına takıldım öyle çok, ne de hangar denen çıkış kapılarına.. Çoğu şey içime sindi beğendim.
Ama..
Bizim evin pencereleriyle nerdeyse aynı olan pimapen plastik kapı pencere doğramaları, bir de şu devlet hastanesi tadında içerdeki tavan kaplaması yok mu.. Her görmemde stada olan hevesim içime kaçıyor resmen.
Pardon ? Doktor bey içerde mi acaba sıra var mı ?
[ATTACH]11334[/ATTACH]
Afedersiniz, ortopedi üst katta mı acaba ?
[ATTACH]11335[/ATTACH]
Aman yarabbim ya yoruma baksana tam komedi,adama o malzemeler nedir ne işe yarar diye sorsan bilmez kalkmış burda ahkam kesiyor.Asma tavan yapmayıp betonumu boyasaydık.4 metre tavan yüksekliği olsaydı yani doğrumudur.Elektrik boruları,sıhhı tesisat boruları,internet,doğalgaz vs. bu tesisat yürütmelerini nasıl gizleyeceğiz.
En son ÖmürKaradeniz61 tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 14:10.
Aman yarabbim ya yoruma baksana tam komedi,adama o malzemeler nedir ne işe yarar diye sorsan bilmez kalkmış burda ahkam kesiyor.Asma tavan yapmayıp betonumu boyasaydık.4 metre tavan yüksekliği olsaydı yani doğrumudur.Elektrik boruları,sıhhı tesisat boruları,internet,doğalgaz vs. bu tesisat yürütmelerini nasıl gizleyeceğiz.
Dekoratif olsun diye açıkta bırakanlar, hatta betona sıva yapmayan yerler de var. Fakat arkadaş tesisat boruları, kablolar vs açık kalsın demiyor burada. Devlet dairelerinde en çok kullanılan bu basit kaplama yerine daha dekoratif ürünler tercih edilebilirdi.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 14:27.
Asma tavanın ne olduğunu bilmeyen tesisat yürütmelerinin sadece bu şekilde gizlenebildiğini düşünen alternatif olarak betonun sadece boyanabildiği ufkuna sahip üstüne beni malzeme bilmemekle suçlayıp ahkam kestiğimi zanneden kardeş, beni çok güldürdün aynı zamanda cahilliğinin karşısında bir insan olarak üzülmeden edemedim.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
[MENTION=39569]merdeme[/MENTION] [MENTION=31125]Reha Asan[/MENTION] vallahi az önceki arkadaşın ibretlik yorumunu gördükten sonra ne demek istediğimi hiç ekstra çaba sarf etmeden anlayan insanların olduğunu görmek sevindirici, sağolunuz.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
boyle yorum yapan onlarca yuzlerce insan var fb de ig de twit te... eskiden manyak gibi cevap verirdim. artik alisti gozlerim normal geliyor bana. bazen bu yorumu nasil bir tip yapmis olabilir diye profile giriyorum. sonra evet normal diyorum. cok saapmamak lazim : )
Antalyaspor maçına istanbul'dan gelmeyi düşünüyorum, öngörüleriniz nedir acaba açılır mı uçak biletini ona göre alıp izin ayarlayacağım ? Konu ile yakın ilgilenen arkadaşlar ne derler ?
Yorum