Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Aker de maraton tribününde ayakta duranlara yapılan baskı, futbolculara yapılan baskının yanında hiçbişey. Ayağa kalkar kalkmaz dürterler, göremiyoruz oturun diye. "Ayağa kalkmayan fenerli olsun" tezahüratı kale arkasının maratonu ayağa kaldırmak için sona sakladığı banko gördüğü tezahürattır, fakat son maçlarda bu bile fayda etmemeye başladı
    Artık suyu çıktı bu sloganın, seyirciyi ayağa kaldıracak daha yaratıcı sloganlar bulunması lazım ve özellikle küfürlü tezahüratlar ve sürekli alınan cezalara karşıda taraftar gruplarının kendisine çeki düzen vermesi, kendisini yenilemesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye

Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.

Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
      Karadeniz TV de miyiz anlamadım ki ben ?! Tobe yarabbi ya...
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Tartan pist ne renk olcak?

Yorum

• Tartan pist çim olacak
          kenardaki yapı kule direğin takıldığı betondu. Direkler kaldırıldı şimdi betonlar kırılıyor.
          kuleler kalacak mı sorusu bitti bu başladı

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tartan pist ne renk olcak?
            Sazan.avi
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taşeron filan bana saçma ve mantıksız geliyor. Öyle olduğunu düşünmüyorum . Sise verdiysen o yapar. Vodafone arenaya ekibini kurdu geldi yaptı. Proconun tarzı bambaşka işi başka birine verip onlarda taşeron tutması ne demek akla izana uyuyor mu?
              Hirbit başlayınca çıkacak ortaya renktaş ama benim şu uygulamadan hiç umudum yok
              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Elle hibrit dikmeyw çalışan adamlar filan görmeyiz umarım benim kalbim sayanmaz

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elle hibrit dikmeyw çalışan adamlar filan görmeyiz umarım benim kalbim sayanmaz

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Güldürdü.
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Molozdaki kavşaktan döneceğime stadın ilerisindeki kavşağı kullanıyorum yakından göreyim diye, hayırlısıyla bit artık

sevginin gercek tarifi bu

Yorum

• askin tarfini yap deseler.. Trabzonspor derim

birde su stadin yapilis asamasi derim..
                      En son only ts tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 10:55.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tartan pist ne renk olcak?
                        Mavidir mavi.
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rica ederim fakat resmi hesapları takip edelim lütfen takipci sayısı önemli sponsorluk vs işler için oralardan hemen haberdar olursun
                            takip ediyorum zaten gözümden kaçmış bu video

Yorum

• Şu stadyumda ne 3 kat denilen apartman denilen loca kısmına takıldım öyle çok, ne de hangar denen çıkış kapılarına.. Çoğu şey içime sindi beğendim.
                              Ama..

Bizim evin pencereleriyle nerdeyse aynı olan pimapen plastik kapı pencere doğramaları, bir de şu devlet hastanesi tadında içerdeki tavan kaplaması yok mu.. Her görmemde stada olan hevesim içime kaçıyor resmen.

Pardon ? Doktor bey içerde mi acaba sıra var mı ?
                              15036732_1367147676631114_6646919063824157421_n.jpg

Afedersiniz, ortopedi üst katta mı acaba ?
                              15027840_1367147733297775_3174672191046140468_n.jpg
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu stadyumda ne 3 kat denilen apartman denilen loca kısmına takıldım öyle çok, ne de hangar denen çıkış kapılarına.. Çoğu şey içime sindi beğendim.
                                Ama..

Bizim evin pencereleriyle nerdeyse aynı olan pimapen plastik kapı pencere doğramaları, bir de şu devlet hastanesi tadında içerdeki tavan kaplaması yok mu.. Her görmemde stada olan hevesim içime kaçıyor resmen.

Pardon ? Doktor bey içerde mi acaba sıra var mı ?

Afedersiniz, ortopedi üst katta mı acaba ?
                                abi buralar katakomb lar
                                soyunma odalari, basin toplanti odasi, sahaya giris ve mixed area resimleri

İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Selçuk

bu görünen sahaya çıkış tüneli mı??
                                evet

En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 13:40.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X