İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da
bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye
Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.
Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartan pist ne renk olcak?O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaşeron filan bana saçma ve mantıksız geliyor. Öyle olduğunu düşünmüyorum . Sise verdiysen o yapar. Vodafone arenaya ekibini kurdu geldi yaptı. Proconun tarzı bambaşka işi başka birine verip onlarda taşeron tutması ne demek akla izana uyuyor mu?TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElle hibrit dikmeyw çalışan adamlar filan görmeyiz umarım benim kalbim sayanmaz
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamiş
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMolozdaki kavşaktan döneceğime stadın ilerisindeki kavşağı kullanıyorum yakından göreyim diye, hayırlısıyla bit artık
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartan pist ne renk olcak?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRica ederim fakat resmi hesapları takip edelim lütfen takipci sayısı önemli sponsorluk vs işler için oralardan hemen haberdar olursun
Yorum
-
Şu stadyumda ne 3 kat denilen apartman denilen loca kısmına takıldım öyle çok, ne de hangar denen çıkış kapılarına.. Çoğu şey içime sindi beğendim.
Ama..
Bizim evin pencereleriyle nerdeyse aynı olan pimapen plastik kapı pencere doğramaları, bir de şu devlet hastanesi tadında içerdeki tavan kaplaması yok mu.. Her görmemde stada olan hevesim içime kaçıyor resmen.
Pardon ? Doktor bey içerde mi acaba sıra var mı ?
15036732_1367147676631114_6646919063824157421_n.jpg
Afedersiniz, ortopedi üst katta mı acaba ?
15027840_1367147733297775_3174672191046140468_n.jpgO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu stadyumda ne 3 kat denilen apartman denilen loca kısmına takıldım öyle çok, ne de hangar denen çıkış kapılarına.. Çoğu şey içime sindi beğendim.
Ama..
Bizim evin pencereleriyle nerdeyse aynı olan pimapen plastik kapı pencere doğramaları, bir de şu devlet hastanesi tadında içerdeki tavan kaplaması yok mu.. Her görmemde stada olan hevesim içime kaçıyor resmen.
Pardon ? Doktor bey içerde mi acaba sıra var mı ?
Afedersiniz, ortopedi üst katta mı acaba ?
soyunma odalari, basin toplanti odasi, sahaya giris ve mixed area resimleri
İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Selçuk
bu görünen sahaya çıkış tüneli mı??
En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 13:40."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum