Türkiye'nin en iyi stadı olacaktır diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Her fırsatta hakkımızı yiyen bu şerefsiz tff nin neden her dediğini yapalım ki toki mecburi turuncuya boyasın tamamda biz devralınca hemen istediğimiz renge boyayalım uefaya uyacak şekilde kusura bakmasında hem her fırsatta hakkı ı yiyiceksin bir şehrin hem de keyfine göre kanunsun işine karışıcaksın yok öyle iş!!
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Çok amatörce görünen düzeltmeler yapılıyor son günlerde, böyle önemli yapılarda günlerce düşünülmeli ne bileyim testleri yapılmalı sonra uygulanmalı.
Locaları gizlemek için keşke başka bir çözüm bulunabilse idi beğenemedim bordo boyalı halini , illa bir renk kullanılacaksa ahengi bozmayacak bordo mavi ile uyum sağlayacak en ideal renk kanımca " açık gri" dir yani hiç boyanmasa daha iyi idi bu halinden.
Merdivenler için parlak ve açık bir renk olmalı talimatı var pek seçenek yok ise , tercihim ise beyaz olurdu uygun ise talimatlara.
Yorum
-
son destek kulesi
ofis isiklandirma
sadece 7 aralik kapanmis henüz
su anki havayi cok ararlar önümüzdeki haftalar, bu ise agirlik verilmeli
bu arada kuleler ve membranlar bitti
tabi membranlarin bir kismi daha tam gerilmeli
En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 12:51."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan dün maç sonu röportajında "arena" ismini biraz yerdi açıkçası acaba dedirtti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSadece Trabzonspor..
Yorum
-
Localardaki mavi yansımalı camları bordo yapsaydılar muhteşem olurdu. Stad devralındıktan sonra kulüp kaplayabilir aslında.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yedek kulübeleri nasıl olacak acaba koltuklar falan ne zaman başlanırhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum