Az önce kulübümüz kısa bir video paylaşmış. Dikkatimi çeken videonun sonunda inşaat halindeki stadın kullanılmasıydı. Stadın doğru düzgün animasyonunun olmaması bir kere daha karşımıza çıkmış oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama fikirlerimizi acik yazdikmi diger takimlar caliyor
en büyük örnek feneriumun marketing projesi bmn den calinmisdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Stat ile birlikte stadın sunumu ve özgünlüğüde bir hayli önemli. İlham olunası şöyle bir çalışma yapılmış mesela bir stat ile ilgili; Branding del Estadio Del Club Atletico Penarol
Yorum
-
İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8233[/ATTACH]
Stad ilerliyorbordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu ile alakalı bir şey sormak istiyorum ? Şuan üzerinde stad,sahalar ve binaların olduğu kısım ile sol kısım (kamyonların olduğu ) arasında yükseklik farkımı var ? yoksa fotoğraftan kaynaklanan bir açı mı ?
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad sanki denize paralel yapilsa daha mi iyi olurdu. umarim etrafini dogru duzgun doldururlar
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son bordo61 tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 08:37.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad sanki denize paralel yapilsa daha mi iyi olurdu. umarim etrafini dogru duzgun doldururlarSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu köşedeki 4 tane direk neden takılmıyor? Hepsini birleştirmişler ama onları hala koymamışlar sebebi var mı?
yeni vincler geldimi takilacakmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum