Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce kulübümüz kısa bir video paylaşmış. Dikkatimi çeken videonun sonunda inşaat halindeki stadın kullanılmasıydı. Stadın doğru düzgün animasyonunun olmaması bir kere daha karşımıza çıkmış oldu.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• image.jpgDeniz tarafında parkeler döşenmeye başlamış

Yorum

• Stadın yeni sezona yetişip yetişmeme konusunda rahat olmak lazım.. Başkan her konuşmasında yetişecek diyorsa biyerden garantiyi almış demektir..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          bunu bende düsündüm
          ama fikirlerimizi acik yazdikmi diger takimlar caliyor

en büyük örnek feneriumun marketing projesi bmn den calinmisdi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kyodou renktaş önerilerimizi başkana ileteceksin değil mi? Önceki sayfada görselde belirttim taraftarın genel önerilerini.

Yorum

• Stat ile birlikte stadın sunumu ve özgünlüğüde bir hayli önemli. İlham olunası şöyle bir çalışma yapılmış mesela bir stat ile ilgili; Branding del Estadio Del Club Atletico Penarol

Yorum

• BJK_5106_12483239_10153487592388661_183870338.jpg
                Stad ilerliyor

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH=CONFIG]8233[/ATTACH]
                  Stad ilerliyor
                  Dolgu ile alakalı bir şey sormak istiyorum ? Şuan üzerinde stad,sahalar ve binaların olduğu kısım ile sol kısım (kamyonların olduğu ) arasında yükseklik farkımı var ? yoksa fotoğraftan kaynaklanan bir açı mı ?
                  bordomavi.net
                  https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dolgu ile alakalı bir şey sormak istiyorum ? Şuan üzerinde stad,sahalar ve binaların olduğu kısım ile sol kısım (kamyonların olduğu ) arasında yükseklik farkımı var ? yoksa fotoğraftan kaynaklanan bir açı mı ?
                    Birkaç metre yükseklik farkı var.

Yorum

• stad sanki denize paralel yapilsa daha mi iyi olurdu. umarim etrafini dogru duzgun doldururlar

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stad sanki denize paralel yapilsa daha mi iyi olurdu. umarim etrafini dogru duzgun doldururlar
                        Kurallar gereği paralel yapılamıyor hava akımı yüzünden sanırım..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Akyazıstadi.com tarafından rapor halinde yeni yönetime sunuldu

En son bordo61 tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 08:37.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stad sanki denize paralel yapilsa daha mi iyi olurdu. umarim etrafini dogru duzgun doldururlar
                            Güneş ile alakalı belirli bir açıda yapılıyor, şart değil ama uyulan bir detay ...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şu köşedeki 4 tane direk neden takılmıyor? Hepsini birleştirmişler ama onları hala koymamışlar sebebi var mı?
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu köşedeki 4 tane direk neden takılmıyor? Hepsini birleştirmişler ama onları hala koymamışlar sebebi var mı?
                                icerdeki vincler uzanamiyor
                                yeni vincler geldimi takilacakmis
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X