Güney kale arkası neredeyse dolu, kuzeyde ise boşluklar bir hayli fazla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
normalde engellıydın bendesırf bu sefer ne yazdın dıye merak ettım
bakmaz olaydım engele devam
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.....
Yorum
-
Bizde sarılı lacivertli takım gibi stada bölüm bölüm sponsor alsak. En azından güney kuzet kale arkası demezdik. Sponspor bulamıyorsak "Dozer Cemil Kale arkası" vs gibi isimlendirsek. Kompleksin adı ne olursa olsun....Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
1-Adam şirketin sahibi değil.
2-Bu parayı veren şirket çıkmamış ve olası sponsor şirketin çoğunluğuna sahip kişileri ikna ederek stada sponsor yapmasındaki abeslik ne?
3-Önemli olan gelir sağlanması ise yasal olarak kimden gelmiş ne önemi var.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da şu anlama gelir. "Ey Trabzon'un zenginleri, bakın görün. Sizler bizi yalnız bıraktınız ama buna inat elimden geleni yapıyorum" demek olamaz mı? Sponsor bulamadık değil. Sponsor olmadılar... Bkz... Armatörler, inşaatçılar.... Nerdesiniz haydi....!!!!TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle Medical Park'tır. Yoksa tek başına açıklanmaz. Hayırlı olsun. Bu zor zamanda elini taşın altına koyuyor. Bahsedilen rakamlar doğrudur inşallah.
"Degerli taraftarlarimiza.Baskanimiz Muharrem Usta XYZ ile, saat 15.00'de yeni yuvamizin sponorunu aciklayacak."
yazsalar daha sponsoru aciklamaya gerek kalmaz, ismini arastirip hangi sirket oldugunu buluruz
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye hep bardağın boş tarafına bakıyorsun....demekki beklediği teklifler gelmedi oda elini taşın altına soktu...
niye sponsor olmuyor diyordunuz..fenerli diyordunuz...adam sponsor oluyor gine laf ediyorsunuz...TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya da şu anlama gelebilir mi? kulübü o kadar kötü yönetiyorum ki takımın durumu o kadar kötü ki sponsorlar kulübe sponsor olmak istemiyor.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa beyler led reklam panolarında Tudor'un reklamları olmaz dimiGına geldi artık senelerdir.
Yorum
-
Medical Park açıklanırsa hiç de skandal olmaz. Demek ki kimse yeterince fiyat verip yanaşmadı sponsorluğa. Başkan elini taşın altına koydu demek olur bu. Bir kez daha güvenimi kazanır. Statta başarılar gelsin o zaman bakın nasıl sıra oluyorlar sponsor olmak için...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLed reklam panolarının hemen üstündeki siyah duvarlara yanlış görmediysem Tudor'un reklamlarını döşemişlerdi yine."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum