İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bordo
açık mavi
koyu mavi
beyaz
turuncu
süper olmuş, düşünenleri tebrik etmek lazım. rengarenk oldu stadyumumuz. Hele ki bu renk cümbüşünü bir de karman çorman birbiri içine sokarak kullanmak olayı daha da sanatsal yapmış. Hele vip tribünü koltuklarının yerleşimi mükemmel. Koyu maviler dışda, içeride açık maviler, altta mavi üstü bordo, turuncu merdivenler. Süper oluyor.
Yorum
-
Hayır benim anlamadığım sokaktamı yatıyoruz başımıza taş mı yağıyor da bu kadar acele ediyoruz.İkinci devre açılsın herşey tam olsun ne kaybederiz.İnşallah açılış maçında yağmur yağmaz,stadın iç kısımlarındaki Aliminyum tavanlardan yoğun yağmurda su geliyor içeri,kısım kısım çoğu yerlerinde rastlamıştım.Dediğiniz gibi bunun gibi ince işcilikler aşırı fazla.Açılmasına engel mi değil tabi ama bizim insanımızın huyunu hepimiz iyi bildiğimiz için o yüzden ikinci devreye bütün eksiklikler aksaklıklar giderilerek açalım stadımızı.
Yorum
-
Arkadaşlar ''Eleştiri'' her zaman olmalıdır.
Fakat bazı eleştirileri bilgi sahibi olmadan yapmak pek iyi olmuyor.
Bakın TOKİ'yi kalitesiz yaptığı için eleştirebiliriz fakat bu kadar stadyumu bu kadar zamanda yapan başka bir kurum yok.
Dünyada bunun örneği neredeyse yok.
O nedenle ben ülkemizi ve yapılan yatırımları taktir ediyorum.
Bu kadar stadyumu bir anda yapmak öyle kolay iş bir değil.
Vaktinde olur veya olmaz, bilemem. Fakat yapılan işler az buz işler değil.
Son olarak mevcut yönetimi de alkışlıyorum.
Bu stadyum eğer yakın bir tarihte açılacaksa gösterdikleri olağanüstü çabadandır.
Muharrem Bey bu denli uğraşmasaydı bu stadyum belki önümüzdeki sezon açılırdı.
Sağ olsun var olsun. Emeği vardır.
Yorum
-
vallah iyiki bordoya boyaniyor localar. bence böylece daha iyi kamufle edildi orasi. üst kat bordo agirlikli diye artik siritmiyor fazla.
ayrica levhalar acayip hosuma gitti. armamizin taslagi kullanilip bloklarin harfleri yerlestirilmis. güzel fikir!
hep kötüleri degil birazda hosumuza gidenleri konusalim. acayip heycanlaniyorum fener macina gelmeye.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah iyiki bordoya boyaniyor localar. bence böylece daha iyi kamufle edildi orasi. üst kat bordo agirlikli diye artik siritmiyor fazla.
ayrica levhalar acayip hosuma gitti. armamizin taslagi kullanilip bloklarin harfleri yerlestirilmis. güzel fikir!
hep kötüleri degil birazda hosumuza gidenleri konusalim. acayip heycanlaniyorum fener macina gelmeye.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatlı locaların olduğu yeri bordo ya da maviye boyasalar nasıl durur acaba? camların etrafındaki gri görüntü yerine daha mı iyi durur?
bu bir eleştiri değil bakış açısıdır
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
verdigin emsal emsal degil, bunlar tribün tadilati seklinde yapilan stadlar. yani bir bölüm yikilirken ayni danda stad aktif olarak kullanilmaya devam ediliyor. fb stadi da böyle yapildi zamaninda. biz komple yeni yapilan stadtan bahsediyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum