Vestel haberleri manisa yerel basınında çıkmaya devam ediyormuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın açıklamalarından şunu çıkarmak zor değil...bu statın sponsorluk görüşmeleri epey sıkıntılı ve muhtemelen de stat açılsa bile 2.yarıya kadar sponsor olmayacak ve daha kötüsü belki de bi dahaki sezona kadar...kimseye suç bulmuyorum,sportif başarı yoksa sponsor yok...istersen nou camp yap... başkan tabiiki görüşmeler devam ediyor diyecek çünkü borsada işlem gören bi klubuz ve bu çok etkileyecek bir durum...yatırımcıları -ki buna ben de dahilim- düşünmek zorunda...
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 3 aylık dönemin bilançosu çok iyi geldi...klübün net karı -118 milyon tl den (zarar yani) -2 milyon tl ye değişmiş...epey bi ilerleme kaydedilmiş...tabi bu senelik değil ama bence güzel yolda ilerliyoruz,mali durum umut verici...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama bu kadar karamsar bakmanın bize bir faydası yok. Başkanın açıklamalarından ben öyle bir şey çıkarmadım. Stadyum sonuca ulaştırılmaya çalışılıyor, o sırada da görüşmeler yapılıyor. Belki de zamanı gelmedi diye açıklanamıyor. Doğru, sportif olarak başarısızız, ama potansiyelimiz, kapasitemiz ortada, borsa buna da bakar. Ek olarak sizin de dikkat çektiğiniz gibi mali duruma da bakar. Yatırımcılar işini bilir:
Yorum
-
Ne zaman derste tavana baksam, aklima stadin catisi geliyorIMG_0818.jpg
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz de öyle düşünmekte haklısınız tabi...umarım ben yanılırım...bu karamsarlıklarımda konu trabzonspor olunca ne yazık ki hep gerçekleşiyor...
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler, bu kadar sürede tatmin edici bir sponsor bulduğumuza inanıyorum. Yıllık gelecek miktar aşağı yukarı 5 milyon €. Olmazsa da her yıl bir ekstra futbolcu bulur yetiştirir satarız ne yapalım
Beyaz yazı çok yer kaplıyor. Çok baskın. Gören renkleriniz mavi beyaz mı der. Bence bunu düzeltmeleri lazım"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenklerimizi dünya alem biliyor, sorun olmazTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKastettiğim o değil. Renklerimizi dünya biliyor olsa bile alakasız orantısız işler yapmamalıyız bunu dile getirdim
kusura bakma hocam, oraya sira gelmez..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum