hibrit çim nasıl olacak rizeninki gibi altyapısı olmadanmı yapılacak yoksa besiktasınki gibi 15 trilyon maliyetle 4 mevsim kullanılanmı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Başkanın açıklamalarından anladığımın kombine parası kulübün kasasına girecek ama parayı kombine alan vermeyecek.
Bu şekilde yaklaşık 15 bin kombine satılacak. Eee? Eskiden de böyleydi. Siyasinin biri toplu bilet alır, gruba verirdi.
Değişen pek bir şey yok. Tehlikeli bir durum. Özellikle malum gruba verilecek kombineler..
Stadyum konusunda da Bordo/Mavi/Beyaz kombinasyonuna bir de sarı merdiven eklenirse çingene pazarı tamamlanmış olur.
Açılış maçını ise eminim başkan dahil kimse bilmiyordur
Yorum
-
* Neymiş Toki devretmemiş sponsor açıklanmıyormuş lan sanki burda erzurumspor oynayacak bu tripler nedir hadi onu geçtim sen bu hükümetin en büyük yalakası bir şehir ve spor kulubüsün sponsorun açıklanması için bu tatava nedir ki iki bakanın var. Mevzu şu kendi menfeaatlerinden kulube iyilik istemeye sıra gelmiyorTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 09.10.2016, 05:20.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Konu dışı olabilir,kusura bakmayın ama sormam lazım
Kombine alana Passolig hediye bildiğim kadarıyla.Ben de geçen seneden Passolig var,ama süresi bitti.Süre de uzatılabiliyor mu forma alana?~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Hep sıkıntıyız arkadaş. Sanırsın Trabzonspor yöneticisi değil liseli ergen.
Gökhan Saral â€@GokhanSaralTS
İsmini açiklayacağim Toki memurlari o stada girmemelidir!Orhan Yüce,Ertuğrul Kurt ve Murat Öztürk+++
Orhan Yüce geçen hafta kendini Ts ile alakali ziyaret gittiğimizde 4 şahit huzurunda Ts'ye ve hükümet e 30 dakika boyunca küfür etmiştir...
Gereğini yapmasi İçin Toki Başkanina danişmani bilgi vermiştir.Gereği yapılmamiştir.Ben Ts yi kimseye ezdirmem...Akyaziya giremezler!!!!!
Ben Devletin makamina saygi vede Sorumlu Ts yönetiçisi olarak münasip cevaplari verdim,Başkan danişmani ve Başkan gereğini yapmadi!!!
Toki Trabzonspor'dan özürdilemelidir!Hiç bir menfaat Trabzonsporun Onurundan üstün değildir!!!Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu dışı olabilir,kusura bakmayın ama sormam lazım
Kombine alana Passolig hediye bildiğim kadarıyla.Ben de geçen seneden Passolig var,ama süresi bitti.Süre de uzatılabiliyor mu forma alana?
Kombine alınca uzuyor da forma alınca sanmıyorumEn son Semih AYDIN tarafından düzenlendi; 09.10.2016, 11:36.ŞAMPİYON TRABZON
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep sıkıntıyız arkadaş. Sanırsın Trabzonspor yöneticisi değil liseli ergen.
İsmini açiklayacağim Toki memurlari o stada girmemelidir!Orhan Yüce,Ertuğrul Kurt ve Murat Öztürk+++
Orhan Yüce geçen hafta kendini Ts ile alakali ziyaret gittiğimizde 4 şahit huzurunda Ts'ye ve hükümet e 30 dakika boyunca küfür etmiştir...
Gereğini yapmasi İçin Toki Başkanina danişmani bilgi vermiştir.Gereği yapılmamiştir.Ben Ts yi kimseye ezdirmem...Akyaziya giremezler!!!!!
Ben Devletin makamina saygi vede Sorumlu Ts yönetiçisi olarak münasip cevaplari verdim,Başkan danişmani ve Başkan gereğini yapmadi!!!
Toki Trabzonspor'dan özürdilemelidir!Hiç bir menfaat Trabzonsporun Onurundan üstün değildir!!!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep sıkıntıyız arkadaş. Sanırsın Trabzonspor yöneticisi değil liseli ergen.
Toki Trabzonspor'dan özürdilemelidir!Hiç bir menfaat Trabzonsporun Onurundan üstün değildir!!!
Yorum
-
Bu stat 2. Yarıya yetişir. Dün basketbol şubesinden yönetici arkadaşla yolda karşılaştık salonu bilmediği için biz eşlik ettik ve konuşma esnasında statta en az 2 aylık iş olduğunu söyledi bende aynı fikirdeyim. Bu stat gaziantep maçı ile açılacak gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
başkanın açıklamalarından şunu çıkarmak zor değil...bu statın sponsorluk görüşmeleri epey sıkıntılı ve muhtemelen de stat açılsa bile 2.yarıya kadar sponsor olmayacak ve daha kötüsü belki de bi dahaki sezona kadar...kimseye suç bulmuyorum,sportif başarı yoksa sponsor yok...istersen nou camp yap... başkan tabiiki görüşmeler devam ediyor diyecek çünkü borsada işlem gören bi klubuz ve bu çok etkileyecek bir durum...yatırımcıları -ki buna ben de dahilim- düşünmek zorunda...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum