Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öyle bir zahmette o yeni stadyumda maç izlemek isteyende gidecek 100TL ne abi yapma allah aşkına ha 100TL olsa full olacağını bilsem olur derim ama bizim milletimiz ona da laf der gene alıp gitmez o maça ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle bir zahmette o yeni stadyumda maç izlemek isteyende gidecek 100TL ne abi yapma allah aşkına ha 100TL olsa full olacağını bilsem olur derim ama bizim milletimiz ona da laf der gene alıp gitmez o maça ...
      100 lira dersin neden 50 değil derler, bu işin sonu yok. Artık sorumluluk almalı taraftar, en ucuz kombine 400'den aşağı olmamalı.

Yorum

• Bugün de çalışma olmadı. Bir sıkıntı var belli ki.

Yorum

• çalışma olmaması normal bu fiyata bu tesisin yapılamayacağı belliydi firmada büyük ihtimalle para sıkıntısı vardır
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ağustos'a bile yetişmeyecek hep beraber göreceğiz.

Yorum

• okadar pohpohlanan bursa arena uefadan isletme izni alamamis
              bir avni aker kadar olamadi yani

komsunun gazi ...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar şu Kartaldaki Trabzonsporun yeri tam olarak nereyi kapsıyor bilen var mı 30-50 milyon dolarlardan bahsediliyor buraya ne yapmayı düşünüyorlar ayrıntı bilen var mı
                Aman renkdaş, zaten borç almış başını gitmiş bir de burayı elden çıkarmasın basiretsiz yönetim.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bir loca ya en fazla kac kisi girebiliyoruz? yoksa böyle bir sinirlama yok mu kurbandaki gibi. sanirim en düsük loca fiyati 10 bin dolardan baslar ve 2-3 yilligina kiralanir.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• BMN olarak bir locaya ortak girelim
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir loca ya en fazla kac kisi girebiliyoruz? yoksa böyle bir sinirlama yok mu kurbandaki gibi. sanirim en düsük loca fiyati 10 bin dolardan baslar ve 2-3 yilligina kiralanir.
                      loca basi 12 koltuk kurulduguna göre, loca basida 12 akredite karti verilecektir

10 bin dolara loca olursa bu bayaga ucuz olacak
                      140 loca olsada gercek zenginler 2-3 loca birden alip birlestirecektir, özellikle 49 loca olan apartman olarak nitelendirilen bölümde
                      sonra kale arkalarinda dev localar var, loca yerine restoran veya sponsor lounge olarak kullanilabilecek
                      tv kanallari ve bizim tv kanalimiz icinde ayrilacaktir 1-2 loca

yani su an burada kimisi arkadaslarin dedigi gibi loca kisminda bollukdan cok kitlik yasariz bence dogru pazarlanirsalar

yilda 10 bin dolar bence gercekten cok ucuz olur

avni akerde bilen 2500 tl lik vip koltuklar her mac dolu
                      bu müsteriler loca müsterisi olacak

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        loca basi 12 koltuk kurulduguna göre, loca basida 12 akredite karti verilecektir

10 bin dolara loca olursa bu bayaga ucuz olacak
                        140 loca olsada gercek zenginler 2-3 loca birden alip birlestirecektir, özellikle 49 loca olan apartman olarak nitelendirilen bölümde
                        sonra kale arkalarinda dev localar var, loca yerine restoran veya sponsor lounge olarak kullanilabilecek
                        tv kanallari ve bizim tv kanalimiz icinde ayrilacaktir 1-2 loca

yani su an burada kimisi arkadaslarin dedigi gibi loca kisminda bollukdan cok kitlik yasariz bence dogru pazarlanirsalar

yilda 10 bin dolar bence gercekten cok ucuz olur

avni akerde bilen 2500 tl lik vip koltuklar her mac dolu
                        bu müsteriler loca müsterisi olacak

hocam gs nin tt Arena loca fiyatlarina baktim 15.000 den basliyordu.
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hocam gs nin tt Arena loca fiyatlarina baktim 15.000 den basliyordu.
                          onlarin kac tane var
                          ve sonuc olarak her sey pazarlama meselesi
                          gs staddan en cok kazanan 20 kulüpden biri
                          okadar ucuza olmasi sasirtti beni
                          yillik 1 milyon dolara sattiklari var diyordular
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 11:49.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu işlem sonradan yapılabiliyormu acaba yani şuan belki yapılmaz ama sonradan yönetime baskı yapar kapattırırız(gerçi bu yönetime zor daa..)
                            çatının altı bizimkininde kapanacak ne öle şey gibi mi kalır ,
                            ama antep in stadının bizimkinden önce bitirilmesi olacak işl değil,
                            ayrıca bizim stada ulaşım için raylı sistem şart,çökmlekçi -akyazı
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Bütün locaları standart ebatta yapmakla hata ettiler bence. atıyorum 120 locanın 30 tanesi 2loca ebadında olacaktı. uçak bileti gibi

ekonomi loca
                              standart loca
                              business loca

şimdiki hali

120 standart loca. pazarlama stratejisi açısından dezavantaj bu. insanların sırf çekil olsun diye borç harç iphone aldığı yerde 1 milyon liralık adamla, 10 bin liralık adama aynı ürünü satmak doğru değil. 1 milyon liralık adam belki daha premium bir şey verecek, statüsünü belli edecek. misal ben Ali Ağaoğlu olsam herkes gibi 10.000 dolara standart loca almak yerine, gidip 3 seçenekten business loca alırdım.

Hani turizm konusunda hep derler ya, turistin fakiri geliyor bize, her şey dahil standart otellerde yiyip içip dönüyor, turistin zengini de katar'd bilmem ne kulesinde 1 milyon dolara şampanya açtırıyor. bizimki de o hesap.

Mesela Arap adama diyeceksin ki, sana premium loca, lüks şatafatlı.

Parası çok olan nüfuzunu hissedecek, parası az olan da iyi kötü o locaya, o ürüne ulaşabilecek.

bu konuda strateji hatası yapıldı bence.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün locaları standart ebatta yapmakla hata ettiler bence. atıyorum 120 locanın 30 tanesi 2loca ebadında olacaktı. uçak bileti gibi

ekonomi loca
                                standart loca
                                business loca

şimdiki hali

120 standart loca. pazarlama stratejisi açısından dezavantaj bu. insanların sırf çekil olsun diye borç harç iphone aldığı yerde 1 milyon liralık adamla, 10 bin liralık adama aynı ürünü satmak doğru değil. 1 milyon liralık adam belki daha premium bir şey verecek, statüsünü belli edecek. misal ben Ali Ağaoğlu olsam herkes gibi 10.000 dolara standart loca almak yerine, gidip 3 seçenekten business loca alırdım.

Hani turizm konusunda hep derler ya, turistin fakiri geliyor bize, her şey dahil standart otellerde yiyip içip dönüyor, turistin zengini de katar'd bilmem ne kulesinde 1 milyon dolara şampanya açtırıyor. bizimki de o hesap.

Mesela Arap adama diyeceksin ki, sana premium loca, lüks şatafatlı.

Parası çok olan nüfuzunu hissedecek, parası az olan da iyi kötü o locaya, o ürüne ulaşabilecek.

bu konuda strateji hatası yapıldı bence.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X