Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tribünde görmeye alışkın olduğumuz profil şu: Ağzından küfür eksik olmayan, maça sadece sinir atmaya gelmiş, tribünde anonim bir kişi olmanın verdiği özgüvenle her şeye herkese sallama şansını elde eden, sabırsız, dengesiz tipler. Ben sırf bunlarla yan yana olmamak için imkanım oldukça maçlara kapalı tribünde filan gitmeye çalışıyorum. Yanlış anlamayın, pahalı olduğu için değil, boş olduğu için. Yoksa yine kapalı tribünde de bu tipler var ama kalabalık olmadığı için pek istedikleri kadar hayvanlaşamıyorlar. Gençler maçında mesela yanımızda vip vardı, biz gol yiyince adamlar sevindi filan böyle. Bizim tribünden sinirli bi abi de golü yediremedi tabi, gitti adamlara salak salak atarlar yaptı, tehdit etti. Polis gelince pıstı kaldı oturduğu yerde.

Sözün özü, böyle adamlar yüzünden maça gitmekten nefret ediyorum. Akyazı'dan kombineyi de -en fazla bir iki maça gidecek bile olsam- en pahalı, protokole en yakın yerden almaya çalışacağım. Hadi ben tek başımayım, imkan oluyor alıyorum. Trabzonda yaşayan bir aile böyle tiplerin yanında oturmaya bi de üstüne para vererek gider mi? Bence gitmez. Gitmesin de zaten. Her maç saha kapatacak potansiyelde bir tribün olacağına ptt'de boş tribüne oynayalım daha iyi.
    Nokta. İmzamı atarım altına, tebrikler.
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Piksel aşağıya inmeseymiş iyiymiş.
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Amblem yapılsaymış daha klas olurmuş bu ne şimdi bir halta benzememiş

Sent from my iPad using Tapatalk
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Pixelin alt kata uygulanması hiç iyi olmamış yeni yapılan stadlardaki pixel hastalığını kim bulaştırdı çok merak ediyorum.

Yorum

• Cok güzel oluyor...

Heycan üst seviyede
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Pizel bize ilaç olacak boşuna üzülüyorsunuz .
              idda ediyorum "derbi maçlar dahil" o stadı dolduracabilecek bir takım değiliz .
              2011 seneside buna dahıl . 41 bin kişilik stadı dolduracak bir şehir hiçbir zaman olamadı trabzon
              61

Yorum

• yukarıda bordo koltuk daha yoğun olsa daha iyi olurdu. aynı ağırlıkta olunca boğuyor birbirini renkler.neden beyaz koltuk kullanmak istediklerini anlayabiliyorum. üst kat bordo alt kat mavi olsa böyle sorunlar olmazdı. ama çok önemli bir konu değil. tribün yarı dolu olunca işe yarayacak bir görüntü çıkarsa ne mutlu.onun dışında kimlik belirtir sadece ve geri dönülemez bir durum değildir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pizel bize ilaç olacak boşuna üzülüyorsunuz .
                  idda ediyorum "derbi maçlar dahil" o stadı dolduracabilecek bir takım değiliz .
                  2011 seneside buna dahıl . 41 bin kişilik stadı dolduracak bir şehir hiçbir zaman olamadı trabzon
                  Bence yanlış düşünüyorsun trabzonun H.avniaker stadı birtek merkeze hitap ediyordu akçabatdan vs oralara maç izlemeye gitmek zulümdür fakat akyazı merkez ve akçabat ortasında Trabzonun yerleşimi parça parça aralarda 25 30 km ler var akyazı dolar merak etmeyin H.avniakerde maç izlemek zaten çok zor yağmuru yiyorsun devamlı bunlar büyük etkenlerdi.

Yorum

• "Dar sokaklarında" marşı çok güzel. Bence stadda sürekli bu marş çalmalı. Taraftar bu marşı ezberlemeli.

Loading %61..

Yorum

• fotoğraf bugünden galiba. alt kat photoshop gibi maviler inanılmaz canlı duruyor. güzel renk tercih edilmiş. birde merdivenler sarıya boyanmazsa gri falan olsa çok iyi olacak. yazının etrafını bordo ile çevirsek iyi olmazmı acaba?

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Pazar günleri gişelerden kombine satışı yapılıyor mu?

Yorum

• nerdeyse her maç çalınıyor maç öncesi ama hala ezberlenemiyor. bakıyorum stadın yarısı söylüyor yarısı suskun.
                          ya her maç başka birileri geliyor stada. yada ezberlemek istemiyorlar. halbuki belki de marşlarımızın en güzeli.
                          biraz yavaş söylense you'll never walk alone gibi olacak..

İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Dar sokaklarında" marşı çok güzel. Bence stadda sürekli bu marş çalmalı. Taraftar bu marşı ezberlemeli.

Loading %61..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beşiktaşın 112.yıl marşı tarzı marşlara ihtiyacımız var aslında bunları yapabilecek kapasitede sanatçılarada sahibiz ama nedense birkaç tane dışında hep klasik ve normal hayatta müzik gibi dinlenmeyecek durgun şarkılar çıkıyor,marşlar bir taraftarın takıma olan aşkınıda yansıtır aynı zamanda bu konuda ilerlememiz gerek

Yorum

• evet stad meydan parkı ve ziya bey....alabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bari alt kata pixel işini hiç bulaştırmasalardı çok daha iyi olurdu.
                                Bittikten sonra görmek lazım bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X