İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Tribünde görmeye alışkın olduğumuz profil şu: Ağzından küfür eksik olmayan, maça sadece sinir atmaya gelmiş, tribünde anonim bir kişi olmanın verdiği özgüvenle her şeye herkese sallama şansını elde eden, sabırsız, dengesiz tipler. Ben sırf bunlarla yan yana olmamak için imkanım oldukça maçlara kapalı tribünde filan gitmeye çalışıyorum. Yanlış anlamayın, pahalı olduğu için değil, boş olduğu için. Yoksa yine kapalı tribünde de bu tipler var ama kalabalık olmadığı için pek istedikleri kadar hayvanlaşamıyorlar. Gençler maçında mesela yanımızda vip vardı, biz gol yiyince adamlar sevindi filan böyle. Bizim tribünden sinirli bi abi de golü yediremedi tabi, gitti adamlara salak salak atarlar yaptı, tehdit etti. Polis gelince pıstı kaldı oturduğu yerde.
Sözün özü, böyle adamlar yüzünden maça gitmekten nefret ediyorum. Akyazı'dan kombineyi de -en fazla bir iki maça gidecek bile olsam- en pahalı, protokole en yakın yerden almaya çalışacağım. Hadi ben tek başımayım, imkan oluyor alıyorum. Trabzonda yaşayan bir aile böyle tiplerin yanında oturmaya bi de üstüne para vererek gider mi? Bence gitmez. Gitmesin de zaten. Her maç saha kapatacak potansiyelde bir tribün olacağına ptt'de boş tribüne oynayalım daha iyi.
Sözün özü, böyle adamlar yüzünden maça gitmekten nefret ediyorum. Akyazı'dan kombineyi de -en fazla bir iki maça gidecek bile olsam- en pahalı, protokole en yakın yerden almaya çalışacağım. Hadi ben tek başımayım, imkan oluyor alıyorum. Trabzonda yaşayan bir aile böyle tiplerin yanında oturmaya bi de üstüne para vererek gider mi? Bence gitmez. Gitmesin de zaten. Her maç saha kapatacak potansiyelde bir tribün olacağına ptt'de boş tribüne oynayalım daha iyi.
Yorum