Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stad ne zaman açılıyor tam olarak bir tarih var mı ?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stad ne zaman açılıyor tam olarak bir tarih var mı ?
      Net açıklanmasa da yapılan tüm basın açıklamaları 9. Hafta rize maçını işaret ediyor.

Yorum

• İlk olarak veliogluozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fenevbahçe maçından cezası olanlara bu maç için bilet yüklenmeme ihtimali olabilir mi acaba? ben fener maçına gitmiştim ve bu maç için de bana bilet yüklenmemiş.
        cezalıydınız.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu resme göre merdiven boşlukları gri olacak sanki.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Galatasaray'ın stadı dışarıdan bakınca hiç bişeye benzemiyor.

Bizimki tam yapılmadan açılmasa bari ya
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• konya maçındaki taraftar kaliteli taraftardır bundan bolca var ve trabzonsporu tutuyorlar ama tribüncü tayfaya feda ediliyor. bir tutturmuşlar tribün kültürü falan diye terörden başka birşey yaptıkları yok. bayık bayık arabesk şarkılar söylüyorlar, ağızlarından küfür eksik olmuyor oyuncuları herkesi geriyorlar, kendi takımlarına köstek oluyorlar. futboldan anlamayan ortamcı tribüncülerin hatalarına göz yumulmasın, ilk yanlışlarında stattan çıkartılsınlar ya da adam gibi maç izlesinler. trabzonspor taraftarı maç izler,takımına destek olur arabesk şarkı söyleyip statta terör estirmez.

maç 0-0 ve son dakikalar oynanıyor taraftarın samimi desteğini hissettim. takımı sahiplendiler, maç oynanırken olumsuz duyguları yansıtmadılar sahaya. hakeme karşı dozunda tepki verip kendi takımlarını harekete geçirmeye çalıştılar. potansiyel var demek ki ama belli gruplar yüzünden ortam bozuluyor. onlar sahada olsa kesin pet şişe yağdırır, hakemin kafasını yararlardı. böylece haklıyken haksız duruma düşerdik her zamanki gibi.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 25.09.2016, 01:34.

Yorum

• images (2).jpg
                En son lazkopatfaroz tarafından düzenlendi; 25.09.2016, 04:03.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Tg nin bu yuzden akyazi stadinin yanina dahi yaklasmamasi gerekir. Gelecegimiz icin bu cok onemli.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Tribünde görmeye alışkın olduğumuz profil şu: Ağzından küfür eksik olmayan, maça sadece sinir atmaya gelmiş, tribünde anonim bir kişi olmanın verdiği özgüvenle her şeye herkese sallama şansını elde eden, sabırsız, dengesiz tipler. Ben sırf bunlarla yan yana olmamak için imkanım oldukça maçlara kapalı tribünde filan gitmeye çalışıyorum. Yanlış anlamayın, pahalı olduğu için değil, boş olduğu için. Yoksa yine kapalı tribünde de bu tipler var ama kalabalık olmadığı için pek istedikleri kadar hayvanlaşamıyorlar. Gençler maçında mesela yanımızda vip vardı, biz gol yiyince adamlar sevindi filan böyle. Bizim tribünden sinirli bi abi de golü yediremedi tabi, gitti adamlara salak salak atarlar yaptı, tehdit etti. Polis gelince pıstı kaldı oturduğu yerde.

Sözün özü, böyle adamlar yüzünden maça gitmekten nefret ediyorum. Akyazı'dan kombineyi de -en fazla bir iki maça gidecek bile olsam- en pahalı, protokole en yakın yerden almaya çalışacağım. Hadi ben tek başımayım, imkan oluyor alıyorum. Trabzonda yaşayan bir aile böyle tiplerin yanında oturmaya bi de üstüne para vererek gider mi? Bence gitmez. Gitmesin de zaten. Her maç saha kapatacak potansiyelde bir tribün olacağına ptt'de boş tribüne oynayalım daha iyi.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• O tiplerin stad çevresinde yaptıklarını, tribündeki hal hareketlerini burda yazdığımızda silinmişti birliktelik vs adına. Bu adamlarla birlik falan olunmaz yemleri tamamen kesilip uzak tutulmalılar stattan. Tabi kendi kazandığı parayla bilet alır bireysel olarak izler o ayrı

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tribünde görmeye alışkın olduğumuz profil şu: Ağzından küfür eksik olmayan, maça sadece sinir atmaya gelmiş, tribünde anonim bir kişi olmanın verdiği özgüvenle her şeye herkese sallama şansını elde eden, sabırsız, dengesiz tipler. Ben sırf bunlarla yan yana olmamak için imkanım oldukça maçlara kapalı tribünde filan gitmeye çalışıyorum. Yanlış anlamayın, pahalı olduğu için değil, boş olduğu için. Yoksa yine kapalı tribünde de bu tipler var ama kalabalık olmadığı için pek istedikleri kadar hayvanlaşamıyorlar. Gençler maçında mesela yanımızda vip vardı, biz gol yiyince adamlar sevindi filan böyle. Bizim tribünden sinirli bi abi de golü yediremedi tabi, gitti adamlara salak salak atarlar yaptı, tehdit etti. Polis gelince pıstı kaldı oturduğu yerde.

Sözün özü, böyle adamlar yüzünden maça gitmekten nefret ediyorum. Akyazı'dan kombineyi de -en fazla bir iki maça gidecek bile olsam- en pahalı, protokole en yakın yerden almaya çalışacağım. Hadi ben tek başımayım, imkan oluyor alıyorum. Trabzonda yaşayan bir aile böyle tiplerin yanında oturmaya bi de üstüne para vererek gider mi? Bence gitmez. Gitmesin de zaten. Her maç saha kapatacak potansiyelde bir tribün olacağına ptt'de boş tribüne oynayalım daha iyi.
                        ah aaahhh sanki ben yazdım bunu...neyse aynı fikirde olduğum kişileri görmek sevindirici...belki zamanla azalır bu tür...

Yorum

• İnşallah Akyazıda maraton bölümünde Vira ile yeni bir tribün kültürü gelişecek.Sayısal olarak daha fazla desteklenirse,çok güzel işlere imza atılır..
                          İmkanı olan herkes maratondan alsın bence...Basket maçlarında bile yaratıldı bu hava https://www.youtube.com/watch?v=JDegb8X5sCY
                          Akyazıda çok daha güzel olacak..
                          Dediğiniz gibi TG bu maçta olsa kesin pet şişeler,çakmaklar havada uçuşuyordu..
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bence bizim yapmamız gereken ilk şey,düzgün güzel bir tribün bestesi.Neden mi?Yapılan bestelerin çoğu melankolik besteler.Yani futbolcuları,taraftarı ateşlemesi gerekirken haksızlıklara alışın beyler bizim kaderimizde bu var tarzı kabullenmişlik duygusu aşılaması.Bir de şu istanbul takımlarına akyazıda sövmeyi bırakırsak memnun olacağım.Sen git kendi takımına destek ol.
                            Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

Yükleniyor...
                            X