Maraton ve kale arkalarındaki localar bence gereksizdi. Şu görüntü tam anlamıyla rezalet. Ayrıca localar tribünlerin içerisinde, bir insan 80 bin lira verip şöyle bir görüntüyle karşılaşmak istemez kesinlikle. Galatasaray ve Beşiktaş'ın localarına ufak bir göz atsaydılar keşke.
Bunu hesap edip, kısa boylu alüminyum korkuluklar tercih edilebilirdi.
Maraton ve kale arkalarındaki localar bence gereksizdi. Şu görüntü tam anlamıyla rezalet. Ayrıca localar tribünlerin içerisinde, bir insan 80 bin lira verip şöyle bir görüntüyle karşılaşmak istemez kesinlikle. Galatasaray ve Beşiktaş'ın localarına ufak bir göz atsaydılar keşke.
Bu dediğimiz olay sadece loca önleri için geçerli. Loca iç mekan kalitesini bilemiyoruz. Belki o fiyatı karşılayacak bir kalitededir.
Sanki yeni yapılan bütün statların piksel koltuk tasarımı uygulaması zorunluluğu diye bir anayasa maddesi var arkadaş. İlla hepsi piksel olacak yoksa açamazsınız stadınızı.
ek prekastlarlan zemin yukari kaldirildi, tribünlerin üzerinden görebilmek icin...
sorunu anlayamadim
rahatlık bakımından.mesela diyelimki eviniz direk stadın yanında hemen saha 15 metre önünüzde .balkondan maçı çok rahat izleyebiliyorsunuz.diyelimki balkonda cam pimepenle kaplı siz olsanız pimapeni tamamen açmazmısınız.yoksa camın arkasındamı daha rahat izlersiniz.
o koltuklara ilk sıradaki koltuklara oturan seyirci direk koltuğa gömülcek ve önündede bir cam olucak sıkıntılı siniri bozan bişey bence.
rahatlık bakımından.mesela diyelimki eviniz direk stadın yanında hemen saha 15 metre önünüzde .balkondan maçı çok rahat izleyebiliyorsunuz.diyelimki balkonda cam pimepenle kaplı siz olsanız pimapeni tamamen açmazmısınız.yoksa camın arkasındamı daha rahat izlersiniz.
o koltuklara ilk sıradaki koltuklara oturan seyirci direk koltuğa gömülcek ve önündede bir cam olucak sıkıntılı siniri bozan bişey bence.
ben 1 kere locadan mac izleme sansi yakaladim
sadece gollaerde disari ciktim
mac avustuya- Türkiye maciydi, ernst happel da
keyfi baska, tv bi yanda, saha bi yanda, serbest buffet servisli...
tabi buna alisik insan ne yapar bilemem
En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 14:53.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bunu hesap edip, kısa boylu alüminyum korkuluklar tercih edilebilirdi.
[ATTACH]10447[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]10448[/ATTACH]
Böyle camlı modelleri de var;
[ATTACH=CONFIG]10449[/ATTACH]
sayın loca sahiplerinin altttaki taraftardan rahatsız olmaması için bu örnek kabul edilemez.
yani onlar laca sahipleri farkı olmalı ki bencede farkı olmalı doğru bu.yani ben gitmiş 80 bin vermişim altta fanatik bir tarfatar locaya atlayıp bana saldırırsa ne anlamı kaldı o locanın .
ama bu verdiğiniz örnek basamaklardan 3-4 tane daha yenirse olabilirdi.
sayın loca sahiplerinin altttaki taraftardan rahatsız olmaması için bu örnek kabul edilemez.
yani onlar laca sahipleri farkı olmalı ki bencede farkı olmalı doğru bu.yani ben gitmiş 80 bin vermişim altta fanatik bir tarfatar locaya atlayıp bana saldırırsa ne anlamı kaldı o locanın .
ama bu verdiğiniz örnek basamaklardan 3-4 tane daha yenirse olabilirdi.
Stadın içinde kast sistemine de geçilsin mi?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
malesef dünya düzeni böyle(dünya fakirler -orta düzeyler ve zenginler olarak 3 sınıftır) o locaları işsiz güçsüz yada fabrikada 2 bine çalışan işçi alamaz.orayı parası olan kişiler alıcak.yani bir kuyumcu bankada genel müdür bir otel sahibi vb..bu insanlar bu parayı verince rahatlıktan dolayı vericekler .parası olan taksi tutar olmayan tıklım tıklım dolu otobuse biner.parası olan niye otobuse binmiyor rahatlığından dolayı taksiyi tercih ediyor.
kast sistemi var zaten stadlarda.o locaları simitçiler almıyacak zenginler alıcak.malesef gerçek budur.bu localar tonlarca loca zaten zenginler için para için yapılmadı mı.?
Yorum