Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maraton ve kale arkalarındaki localar bence gereksizdi. Şu görüntü tam anlamıyla rezalet. Ayrıca localar tribünlerin içerisinde, bir insan 80 bin lira verip şöyle bir görüntüyle karşılaşmak istemez kesinlikle. Galatasaray ve Beşiktaş'ın localarına ufak bir göz atsaydılar keşke.
    Bunu hesap edip, kısa boylu alüminyum korkuluklar tercih edilebilirdi.

aluminyum_korkuluk8 (1).jpg

16.2.2013-0.33.31-4d4c79.jpg

Böyle camlı modelleri de var;

korkuluk.jpg
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maraton ve kale arkalarındaki localar bence gereksizdi. Şu görüntü tam anlamıyla rezalet. Ayrıca localar tribünlerin içerisinde, bir insan 80 bin lira verip şöyle bir görüntüyle karşılaşmak istemez kesinlikle. Galatasaray ve Beşiktaş'ın localarına ufak bir göz atsaydılar keşke.
      Bu dediğimiz olay sadece loca önleri için geçerli. Loca iç mekan kalitesini bilemiyoruz. Belki o fiyatı karşılayacak bir kalitededir.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

camin bilerek yüksek oldugunu düsünüyorum
        oturduklari yerden görüs acisi camdan 2ye kesilmemesi icin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          camin bilerek yüksek oldugunu düsünüyorum
          oturduklari yerden görüs acisi camdan 2ye kesilmemesi icin
          İkiye bölünmesindense hiç görememeleri daha iyi yani
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

İkiye bölünmesindense hiç görememeleri daha iyi yani
            körmüler göremeyecekler, saydam cam önündeki

ek prekastlarlan zemin yukari kaldirildi, tribünlerin üzerinden görebilmek icin...
            sorunu anlayamadim

Ünal Karaman

Yorum

ek prekastlarlan zemin yukari kaldirildi, tribünlerin üzerinden görebilmek icin...
              sorunu anlayamadim
              Ben ışığı kıran, rengi değiştiren herhangi bir malzeme olmasını istemem önümde şahsen.
              Ayağa KALK!

Yorum

• Sanki yeni yapılan bütün statların piksel koltuk tasarımı uygulaması zorunluluğu diye bir anayasa maddesi var arkadaş. İlla hepsi piksel olacak yoksa açamazsınız stadınızı.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

sorunu anlayamadim
                  rahatlık bakımından.mesela diyelimki eviniz direk stadın yanında hemen saha 15 metre önünüzde .balkondan maçı çok rahat izleyebiliyorsunuz.diyelimki balkonda cam pimepenle kaplı siz olsanız pimapeni tamamen açmazmısınız.yoksa camın arkasındamı daha rahat izlersiniz.

o koltuklara ilk sıradaki koltuklara oturan seyirci direk koltuğa gömülcek ve önündede bir cam olucak sıkıntılı siniri bozan bişey bence.

Yorum

Ben ışığı kıran, rengi değiştiren herhangi bir malzeme olmasını istemem önümde şahsen.
                    olabilir
                    bence sorun etmez
                    düsünüyorum ama soruna aklim basmiyor gercekten, isiklandirma sayesinde yansimada olmaz

neyse artik
                    alacaklarin geri dönüsünden cözümün gecerliligini görecegiz
                    İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rahatlık bakımından.mesela diyelimki eviniz direk stadın yanında hemen saha 15 metre önünüzde .balkondan maçı çok rahat izleyebiliyorsunuz.diyelimki balkonda cam pimepenle kaplı siz olsanız pimapeni tamamen açmazmısınız.yoksa camın arkasındamı daha rahat izlersiniz.

o koltuklara ilk sıradaki koltuklara oturan seyirci direk koltuğa gömülcek ve önündede bir cam olucak sıkıntılı siniri bozan bişey bence.
                    ben 1 kere locadan mac izleme sansi yakaladim
                    sadece gollaerde disari ciktim

mac avustuya- Türkiye maciydi, ernst happel da
                    keyfi baska, tv bi yanda, saha bi yanda, serbest buffet servisli...

tabi buna alisik insan ne yapar bilemem
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 14:53.

Ünal Karaman

Yorum

• bir gun locam olursa dusunecegim bir konudur. varmi burada loca alacak olan bir uye ?
                      u will need justice at the end..

Yorum

olabilir
                        bence sorun etmez
                        düsünüyorum ama soruna aklim basmiyor gercekten, isiklandirma sayesinde yansimada olmaz

neyse artik
                        alacaklarin geri dönüsünden cözümün gecerliligini görecegiz

ben 1 kere locadan mac izleme sansi yakaladim
                        sadece gollaerde disari ciktim

mac avustuya- Türkiye maciydi, ernst happel da
                        keyfi baska, tv bi yanda, saha bi yanda, serbest buffet servisli...

tabi buna alisik insan ne yapar bilemem
                        peki ben loca alsam kaç arkadaşımı locama davet edebilirim.o koltuklar boş görünmemeli.loca sahibi içerde izlesin.arkadaşları otursun orda.

yoksa bu muhabbet alt trübünden beş basamağı yediler e doğru gidiyor

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki ben loca alsam kaç arkadaşımı locama davet edebilirim.o koltuklar boş görünmemeli.loca sahibi içerde izlesin.arkadaşları otursun orda.

yoksa bu muhabbet alt trübünden beş basamağı yediler e doğru gidiyor
                          loca basi 12 giris karti

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 15:30.

Ünal Karaman

Yorum

[ATTACH]10447[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10448[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10449[/ATTACH]
                            sayın loca sahiplerinin altttaki taraftardan rahatsız olmaması için bu örnek kabul edilemez.

yani onlar laca sahipleri farkı olmalı ki bencede farkı olmalı doğru bu.yani ben gitmiş 80 bin vermişim altta fanatik bir tarfatar locaya atlayıp bana saldırırsa ne anlamı kaldı o locanın .

ama bu verdiğiniz örnek basamaklardan 3-4 tane daha yenirse olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sayın loca sahiplerinin altttaki taraftardan rahatsız olmaması için bu örnek kabul edilemez.

yani onlar laca sahipleri farkı olmalı ki bencede farkı olmalı doğru bu.yani ben gitmiş 80 bin vermişim altta fanatik bir tarfatar locaya atlayıp bana saldırırsa ne anlamı kaldı o locanın .

ama bu verdiğiniz örnek basamaklardan 3-4 tane daha yenirse olabilirdi.
                              Stadın içinde kast sistemine de geçilsin mi?
                              Ayağa KALK!

Yorum

Stadın içinde kast sistemine de geçilsin mi?
                                malesef dünya düzeni böyle(dünya fakirler -orta düzeyler ve zenginler olarak 3 sınıftır) o locaları işsiz güçsüz yada fabrikada 2 bine çalışan işçi alamaz.orayı parası olan kişiler alıcak.yani bir kuyumcu bankada genel müdür bir otel sahibi vb..bu insanlar bu parayı verince rahatlıktan dolayı vericekler .parası olan taksi tutar olmayan tıklım tıklım dolu otobuse biner.parası olan niye otobuse binmiyor rahatlığından dolayı taksiyi tercih ediyor.

kast sistemi var zaten stadlarda.o locaları simitçiler almıyacak zenginler alıcak.malesef gerçek budur.bu localar tonlarca loca zaten zenginler için para için yapılmadı mı.?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X