Stadda destek kulelerinin sökülmemesinin nedeni çatıdaki büyük vidaların henüz tam olarak sıkılmamış olması
Çok kompleks bir çatı olduğu için ve gelen parçaları monte ederken esneklik olması ve montajın kolaylaşması için vidaların çoğu sıkılmıyor hatta bir çok vida hiç takılmadı bile
Binlerce vida var çatı tamamen bitince ki çok az kaldı tüm vidalar tamamlanacak sıkılacak ve destek kuleleri sökülecek
İnşallah sorunsuz olur ve aslında olabilecek en büyük aksilik burda olabilir ama ben bir aksilik olacağını sanmıyorum
Stadyum yapıyorsunuz Trabzonsporumuzun 3 adet resmi rengi var.
Bunlar;
Bordo,Mavi ve Altın sarısına yakın bir sarı.
Ama siz gelip statdaki yazıların bulunduğu kısımı beyaz yapın. Üstelik yazı etrafındaki koltuklar BEYAZA çalan bir mavi iken.
Stadyum yapıyorsunuz Trabzonsporumuzun 3 adet resmi rengi var.
Bunlar;
Bordo,Mavi ve Altın sarısına yakın bir sarı.
Ama siz gelip statdaki yazıların bulunduğu kısımı beyaz yapın. Üstelik yazı etrafındaki koltuklar BEYAZA çalan bir mavi iken.
[ATTACH]11016[/ATTACH]
Böyle olsa ne olacak sanki neden beyaz yapıyoruz ki resmi renklerimizden birini yapsak hemde mavi koltukların arasında karşıt bir renk olur.
Son 1 aydır Trabzonspor'a anlam veremiyorum.
Buraya yazıyorum. Çok kötü durumlara düşeceğiz gibi. Umarım düşmeyiz.
Beyazların en dış kenarlarına bordo koltuk konulsaydı keşke, böyle çok yavan olacak gibi.
[MENTION=48151]muratoztuurk[/MENTION] Sarı renk bizim resmi rengimiz mi ? Nerede yazıyor bu ?
Ayrıca dediğin şekilde TS yazısını sarıya boyasalar sosyal medyada garip tartışmalara şahit olabilirdik. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bende fenerin renkleri andıracak şeyi orada görmek istemezdim. Bildiğin sarı lacivert(mavi-sarı) oluyor. O renkleri görmeye tahammülüm bile yok.
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 08.10.2016, 11:26.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Beyaz koltuk rengi kötü bir tercih değil bana kalırsa.
Zevk tabi ama sarı renk kabul edilemez birşey olurdu. İyi ki öyle bir hata yapılmamış. Etrafı bordo gölgeler olsa bence de çok hoş olurdu ama
Etrafı bordo koltuklarla kontürlense yazının çok güzel duracak,ama kalkıp bordo piksel uygulamalını alt Kata'da yansıttılar yazını üst ve yanlarında tek tük bordo koltuklarla piksel yaptılar , o yüzden bordo koltukla gölgelendirme olayı imkansızlaştı . gölge karışık olur yapılamaz birbirine girer , alt kattaki üç beş bordo koltuğu söküp alt katı tamamen mavi koktuk yapmak lazım gölgelendirme yapmak için
En son of82lu tarafından düzenlendi; 08.10.2016, 12:00.
Yorum