Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi (çünkü karşıdım)ama galiba hastane yapılması en akıllıca iş olucak.burası 24 saat yaşayan bir organizma olmalı.

birde hafif raylı sistem yada metro işte yapılabilmesi için günlük bilmem kaç kişi o bölgeye gidebilmeliymiş ki o hat yapılsın.mesela akyazıya günde 10 bin kişi gidiyorsa haif raylı sistem yapılmasına onay çıkıyormuş (tabi bunlar bence prosedür berat albayrak ve soylu az uğraşsa 2 ayda raylı sistemi yaparlar)

he yaşayan organizma demiştim şimdi akyazı dolgusunun anlamı ne akyazı stadı.bu stadta kaçgünde birmaç olucak 15 günde bir.yanibu bölge 15 günde bir 40-50 bin kişilik insan seline maruz kalıcak ya diğer 14 gün bomboş çorak topraklar gibi olmayacakmı.işte sadece yapılan antrenman tesilerine genler futbolcular gelicek.

hastaneyi gaiba yapıcaklar yapıcaklarsada en uca yapsınlar arada bir avm gibi bişey olsun otel gibi bişey olsun.sahil kesim antalya boıdrumda vb olduğu gibi çok lüks kafeler yapılsın.

hastane bence garanti o zaman metro hattıda garanti olucak ve bu bölge hep canlı yaşayan bir organizma olucak.

yalnız benim merak ettiğim hastane otel vb büyük binalar yapılırken galiba yine fore kazık sistemde deniz tabanındaki kayay sabitlenicek temeller.

bu fore kazığı izlemiştim titretiyorlar filan heraldeboşluk olmasın diye .ve güçlü titretmeler bu büyük yapılar yapılırken bu güçlü titreşimler (temelleri atılırken)akyazı stadını etkilemezmi yani Allah göstermesin alt tabanda stadın bir kayması çökmesi gibi bişey olurmu.çünkübirbirinden bağımsız bağlantısı olmayan toprak parçalarına yapılmıyor bu yapılar.aynı dolgu alanına yapılıyor.

Yorum

• Arkadaşlar akyazıya hangi hafta başlayacağımız kesinleşti mi?
      7. Hafta akhisar maçı kesin midir yine rötar yiyebilir mi?
      Uçak biletleri ve izin programı ayarlayacağım da kendime

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar akyazıya hangi hafta başlayacağımız kesinleşti mi?
        7. Hafta akhisar maçı kesin midir yine rötar yiyebilir mi?
        Uçak biletleri ve izin programı ayarlayacağım da kendime
        baskan olagan disi bisey yasanmasa akhisar maci acilis dedi

yani rötar mümkün
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hastaneye karsi imza kampanyasi

Ünal Karaman

Yorum

• Hastane yapılması planlanan alan kaç m2?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hastane yapılması planlanan alan kaç m2?
              300 dönüm deniyor

1 parsel daha akcaabata kayilsa 2 stadyumlik alan kalir göz karari
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 20:55.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                300 dönüm deniyor

Hastanenin kullanım alanı ne kadar?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Yeteri Kadar Sesimiz Çıkmıyor Malesef Çıksa Hastane Flan Yapmazlar.
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 21:51.
                  Trabzonspor

Yorum

Hastanenin kullanım alanı ne kadar?
                    hic okumadim

Ünal Karaman

Yorum

300 dönüm deniyor

bu görseldeki hastane sembolik yerleştirilmiş. diğer şehirlerdeki şehir hastanesi projelerini göz önüne alırsak, alanın tamamına yakınının hastane için ayrılması gerekecek.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu görseldeki hastane sembolik yerleştirilmiş. diğer şehirlerdeki şehir hastanesi projelerini göz önüne alırsak, alanın tamamına yakınının hastane için ayrılması gerekecek.
                        nekadar alan almis digerleri

Ünal Karaman

Yorum

• Minik çaplı bir araştırma yaptım... Selçuk'un dediğine göre Hastane 300 dönüm arazi üzerine inşa edilecek. Projede görüldüğü üzere bunun toplamda 100 dönümü atıl.

Dönelim Avni Aker'e. Bu yıl bitmeden boşaltmamız kuvvetle muhtemel. Avni Aker 25 dönüm arazi üzerinde. Yan tarafında "zaten" kamulaştırılacak olan evler var... Yavuz Selim Sahası 50 dönüm arazi üzerinde. Ayrıca şehir hastanesi açılınca yok olacak olan Numune Hastanesi ise 36 dönüm üzerinde ki biz buna 40 diyelim.

Ortalama 110 dönümlük (kamulaştırmasız) arsadan bahsediyoruz. Şehrin tam göbeğinde ve imara açık 110 DÖNÜM ARSA!

Bu iş burada kalmaz!
                          Ayağa KALK!

Yorum

Minik çaplı bir araştırma yaptım... Selçuk'un dediğine göre Hastane 300 dönüm arazi üzerine inşa edilecek. Projede görüldüğü üzere bunun toplamda 100 dönümü atıl.

Dönelim Avni Aker'e. Bu yıl bitmeden boşaltmamız kuvvetle muhtemel. Avni Aker 25 dönüm arazi üzerinde. Yan tarafında "zaten" kamulaştırılacak olan evler var... Yavuz Selim Sahası 50 dönüm arazi üzerinde. Ayrıca şehir hastanesi açılınca yok olacak olan Numune Hastanesi ise 36 dönüm üzerinde ki biz buna 40 diyelim.

Ortalama 110 dönümlük (kamulaştırmasız) arsadan bahsediyoruz. Şehrin tam göbeğinde ve imara açık 110 DÖNÜM ARSA!

Bu iş burada kalmaz!
                            19 mayisida yiksinlar
                            besirli oluyor, hayri gür var...

kücük bir arastirmada ben yaptim
                            yozgat sehir hastanesi 110 dönüm
                            bursa 450 dnüm arsa üzerine dikiliyor

Ünal Karaman

Yorum

• aynı ölçekli görüntülerdir

görüldüğü gibi şehir hastanesi buraya yapılacaksa başka birşeyin burada düşünülmesi mümkün değil.
                              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 21:22.

Yorum

19 mayisida yiksinlar
                                besirli oluyor, hayri gür var...

kücük bir arastirmada ben yaptim
                                yozgat sehir hastanesi 110 dönüm
                                bursa 450 dnüm arsa üzerine dikiliyor
                                Yozgat'ın nüfusu 420 bin. Trabzon'un nüfusu 760 bin. Bursa'nın nüfusu 2 milyon...

Yani Trabzon'a yapılacak olan şehir hastanesi için 150 dönüm arazi "hayli hayli" yeter.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X