Taraftardan Muharrem USTA'ya: ''Sen Allah'ın bir lütfusun, gözlerimin nurusun...''
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuya dair bilgim yok ama videoyu görünce firma nedir kimdir diye baktım referansları arasında konya ve mersin statları var.sanırım toki ile çalışıyorlar.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Projede görselinde bordo mavi görünüyo gerçekte beyaz üzeri bordo şerit acaba onu mu ışıklandıracaklar.
hWv4lAW.jpg
moonfacee_bG3UmbK.jpg
Yorum
-
İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjede görselinde bordo mavi görünüyo gerçekte beyaz üzeri bordo şerit acaba onu mu ışıklandıracaklar.
[ATTACH=CONFIG]8726[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8727[/ATTACH]
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDortmund Trabzon günlerinde milletvekillerinden bizzat aldım bu bilgileri. Bizim süper mario belediye başkanına da bir zamanlar bir proje yaptırdığını, o projenin neden kullanılmadığını sordum. Bana öyle güzel bir açıklama yaptı ki. Aynen şöyle dedi kendinen emin ve gururlu bir şekilde: "Yanlış biliyorsun kardeşim, bizzat ben kendim 5 sene önce bir stadyum projesi çizdirdim ve o proje şu anda yapılıyor Akyazıda." Kalabalıktı, neyse bozmayayım adamı dedim kendi kendime ve gittim selam vererek.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad ve çevresi ile ilgili projeleri staddan sorumlu yöneticimize ve basın halkla ilişkiler yöneticisine gönderdim.
Hayırlısı bakalım.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. 2 ankette de koymadılar. Koyulsa en kötü ikinci olurdu.
nezaman öyle bisey yapildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hatırladığım kadarıyla gümrükçüoğlu bir stat projesi çizdirmişti dış cephesi kırmızı- turuncu rengi gibi bir şeydi.belki ondan bahsetmiş olabilir. Ancak o proje ile bunun alakası yok.
Bu arada dolgu alanın diğer yarısına hastane değil de otel ve avm yapılması şahane olur.( keşke kulüp o gelirlerde de pay sahibi olsa). Şehir hastanesinin ise çimento fabrikasının yerine yapılması durumu ise en azından kötünün iyisi.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Akyazı'nın diğer yarısına hastanenin yerine hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un yararına tesisler yapılmalı diye düşünüyorum. Konferans merkezi ya da teknoloji ar-ge tesisleri olabilir. İnsanları çekecek eğlence merkezi, alışveriş, otel, spor akademisi, konutlarıyla yaşam merkezi olabilir...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'nın diğer yarısına hastanenin yerine hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un yararına tesisler yapılmalı diye düşünüyorum. Konferans merkezi ya da teknoloji ar-ge tesisleri olabilir. İnsanları çekecek eğlence merkezi, alışveriş, otel, spor akademisi, konutlarıyla yaşam merkezi olabilir...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Akyazı'nın diğer tarafı da taraftarın istediği şekilde yapılırsa geriye arkadaki tepe kalıyor. O kısım bir şekilde istimlak edilip peyzaj düzenlemesi yapılıp adam gibi ağaçlandırılmalı otantik patika yollar yollar yapılıp çay bahçeleri ile donatılmalı. Akyazı'dan tepeye kısa bir teleferik yapılır ikinci bir Boztepe yapılabilir. Bu tepede lüks restoranlar olabilir. Trabzon ve Hüseyin Avni Aker Yerleşkesi kuş bakışı izlenebilir. O yamaçlardan aşağıya doğruda şelaleler vs harika olurdu.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
Yorum