Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koltuklar kızaksız monte edilince sizce de sıradan bir görüntü oluşmuyor mu?

İşin kolayına kaçmışlar gibi geldi bana.

Yorum

• Dalgalı geçiş resmen inat ve çok bilmişlikten başka birşey deil alt kay mavi üst kat bordo yapılıp fazla uzatmanın anlamı yoktu.Dalgalı olması ne katıcak bana göre hiç bir katkısı olmucak ayrıca koltuklar vs dikkatli bakarsanız alt kısımlarına biri altda biri üstte duruyor yani yamuk yumuk yapılıyor bu stad çok güzel b ir stad fakat acele edicez diye stadın içine ettiler.
      En son emrex61 tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 15:03.

Yorum

• Kızak olsaydı şöyle bir görüntü olacaktı, inşallah çok kötü gözükmez kızaksız koltuklar.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          koltuklar arasında fazla boşluk yokmu??
          zaten koltuklar geniş bu kadar mesafe bırakılmasa iyi olurdu kapasite de artardı.
          bu konuya bi ara deginmisdim
          toki stadlarinda genel olarak 3 santim civariymis

ilerde bu koltuklari avni akerdeki gibi yaklasdirip, 2. kattaki catal merdivenleri düzenleyip ve hangar kapilarini tribüne kazadirirsak bu stadyumda 50bin koltuk kapasiteye cikarsin diye düsünüyorum

yeterki tribünler full satsin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Alt kat bilindiği gibi yatay yani üst katta ki gibi duvara nasıl monte edilecek acaba . Belki alt katta kızaklı yaparlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Konyaspor

Bursaspor

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçeğe %99 uygun görüntü bu neresi yamuk yumuk çözemedim ben?

Bahsettiğim bu değildi. İlk tasarımdaki logo yamuk yumuk. Bunun çıkarılmasına üzülenler olmuş, onun için söyledim.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kızak olsaydı şöyle bir görüntü olacaktı, inşallah çok kötü gözükmez kızaksız koltuklar.
                  Bu koltuklar ultra lüks fiyatı bizdekinin 3 katıdır en az.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]10327[/ATTACH]

bu olacak %99.9
                    tepkilerden dolayı beyazı kaldırmışlar
                    Ben razıyım bu haline,
                    hiç geçiş olmasa daha iyiydi ama dantel modeli beyaz geçişleri düşününce son hali harika,tamam aynen uygulansın ben onay veriyorum
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• kizak olayi, koltuklarin hep ayni mesafede dizilmesine ve araliklarin esit mesafede olmasina yariyordu. Kizak sistemi olmaliydi ancak bu sekilde koltuklari betona monte ederken, goz kararimi yoksa onceden isaretlenmis vida yerlerinemi sabitliyorlar. Eger goz karari ise.. vahh halimize
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alt kat bilindiği gibi yatay yani üst katta ki gibi duvara nasıl monte edilecek acaba . Belki alt katta kızaklı yaparlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        yatay olmasinlan prekastlarin yüksekliginin gercekten bukadar fark ettirdigini mi düsünüyorsunuz, fazlasiyla yer var.
                        İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltuklar şundan (polietilen şişirme)

[ATTACH=CONFIG]10348[/ATTACH]

Ayrıca, düzensiz ve yamuk dizilmiş görünüyor... Montajlamada mı sıkıntı var?
                        yoktur, sanmam
                        ins. yoktur
                        İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kizak olayi, koltuklarin hep ayni mesafede dizilmesine ve araliklarin esit mesafede olmasina yariyordu. Kizak sistemi olmaliydi ancak bu sekilde koltuklari betona monte ederken, goz kararimi yoksa onceden isaretlenmis vida yerlerinemi sabitliyorlar. Eger goz karari ise.. vahh halimize
                        göz karari
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 15:16.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu koltuklar ultra lüks fiyatı bizdekinin 3 katıdır en az.
                          Kızakları ve kızaklara monte edilen koltukların düzenini örnek olarak göstermek için koydum fotoğrafı.

Yorum

• Aynı koltukları Bursaspor ve Beşiktaş da kullandı, onların koltukları kızaklı monte edildi, bizde neden kızak tercih edilmedi acaba?

Yorum

• ayrica, koltuklara takilacak logolarin sokulmesini dert etmeyin. Kameradan izlenir parasi fazlasiyla alinir. parasi alinan bir daha o logoya dokunmaya bile tenezzul etmez. Insanlari korkutursaniz, o ise elini surmezler. Korku guzeldir.
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı koltukları Bursaspor ve Beşiktaş da kullandı, onların koltukları kızaklı monte edildi, bizde neden kızak tercih edilmedi acaba?
                                maliyetindendir

kizaga fazla takmamak gerek
                                taraftar acisindan hic bir artisi olmayan bir sistem.
                                olmamasi sayesinde 10 santim ayaklarimiza daha cok alan kaliyor

kizakli sistemi kulüp icin barindirdigi avantajlar icin istemistik

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X