Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynı ölçekli görüntülerdir

milyonluk sehirler onlar
    adamlarda metrolar varken bizim 1 tramvayimiz yok
    İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yozgat'ın nüfusu 420 bin. Trabzon'un nüfusu 760 bin. Bursa'nın nüfusu 2 milyon...

Yani Trabzon'a yapılacak olan şehir hastanesi için 150 dönüm arazi "hayli hayli" yeter.
    katiliyorum
    havaya dogru ciksinlar
    Trabzonda sehir ici kac kat cikabiliyorsan ciksinlar
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 21:24.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 758 ada 8 parsel

arazi.jpg

parsel bilgi.jpg
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• şehir hastanelerinin konsepti aynı. ayrıca trabzon için konuşursak sadece şehre değil bölgeye hizmet vermesi için yapılacak. diğer şehirlerdeki kadar olmasa da yine onlara yakın büyüklükte olacaktır.

Yorum

• denizi doldurup yeni havalimani yapacaktilar, eski havalimanin arsasina olmazmi

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şehir hastanelerinin konsepti aynı. ayrıca trabzon için konuşursak sadece şehre değil bölgeye hizmet vermesi için yapılacak. diğer şehirlerdeki kadar olmasa da yine onlara yakın büyüklükte olacaktır.
          bursadaki yozgattakini 3 kati mi, yoksa ben mi yanlis okudum?
          kafami karistirdin

Trabzona bol insan yasayan en yakin bölge samsun, oradanda otobüslen 5 saat hastane icin kim gelir
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 21:36.

Ünal Karaman

Yorum

• 3009 ada 9 parsel

numune.jpg

numune bilgi.jpg
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• 758 ada 45 parsel

spor il.jpg

spor il bilgi.jpg
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu paylaştıklarım haricinde Avni Aker'in sağında solun küçük parseller var. Gençlik Spor İl Müd. nün solunda Orman Böl. Müd. nün sosyal tesisleri var. Onun önünde ve arkasında ya tecil harici kalmış ya da sicilinden terkin edilmiş 4-5 dönüm büyüklüğünde 3-4 arazi daha var. Çıkar kamu yararını ya da KİBK'yı. İste Orman Bölge'den devri ya da tahsisi... Gerekirse Kahramanmaraş Cad. , Hasan Saka Cad. ve Trabzonspor Bulvarı arasındaki adayı da kamulaştır...

Toplamda 150 dönüm bir araziden bahsediyoruz ve kamulaştırma sıkıntısı yok denecek kadar az... Hem de ŞEHRİN GÖBEĞİNDE!
                Ayağa KALK!

Yorum

• stad hastanenin yanında ufak bi çadır gibi duracak

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    denizi doldurup yeni havalimani yapacaktilar, eski havalimanin arsasina olmazmi

bursadaki yozgattakini 3 kati mi, yoksa ben mi yanlis okudum?
                    kafami karistirdin

Trabzona bol insan yasayan en yakin bölge samsun, oradanda otobüslen 5 saat hastane icin kim gelir
                    Bölgeden kasıt çevre iller. Samsuna da yapılıyor şehir hastanesi.

Akyazı da kalan 300 dönümden fazla alan var ayrıca Akçaabat tarafında kalan karayolları arazisi de değerlendirilebilir bu şekilde baya büyük alan oluşuyor . Hastane Akçaabat a kaydırılırsa arada kalacak 100 dönüm alan oldukça değerli olacaktır o zaman avm otel vs çok rahat yapılabilir. Buraya bir de tramvay gelince baya gelişmiş ve yaşayan bir bölge olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İstanbul Başakşehir'e yapılan şehir hastanesi 790 dönüm ama Trabzon'a zaten o kadar büyüğünü yapamazlar.
                      Yine de 200 dönümden az yer kaplayacağını sanmıyorum.
                      Ama isterse 1 dönüm yer kaplasın yine de o hastanenin oraya yapılmasını istemiyorum.
                      Hadi desem ki Tayyip Erdoğan istedi de o yüzden yapıyorlar öyle de değil. Olay tamamen başka. Hatta Tayyip otel vs yapılsın demişti yanlış hatırlamıyorsam.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstanbul Başakşehir'e yapılan şehir hastanesi 790 dönüm ama Trabzon'a zaten o kadar büyüğünü yapamazlar.
                        Yine de 200 dönümden az yer kaplayacağını sanmıyorum.
                        Ama isterse 1 dönüm yer kaplasın yine de o hastanenin oraya yapılmasını istemiyorum.
                        Hadi desem ki Tayyip Erdoğan istedi de o yüzden yapıyorlar öyle de değil. Olay tamamen başka. Hatta Tayyip otel vs yapılsın demişti yanlış hatırlamıyorsam.
                        Sayın Cumhurbaşkanı Değirmendere sanayi bölgesini göstermiş diyordu haberler,en mantıklısı.Şehrin göbeğinde beton fabrikası ve sanayi çok saçma!

Tabi hazır arazi varken kim uğraşır kamulaştırmayla!

Şehir hastanesi DEĞİRMENDERE'YEEEE biri bunu Albayrak'a ulaştırmalı.
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sayın Cumhurbaşkanı Değirmendere sanayi bölgesini göstermiş diyordu haberler,en mantıklısı.Şehrin göbeğinde beton fabrikası ve sanayi çok saçma!

Tabi hazır arazi varken kim uğraşır kamulaştırmayla!

Şehir hastanesi DEĞİRMENDERE'YEEEE biri bunu Albayrak'a ulaştırmalı.
                          Değirmendere'deki o santralin kaldırılmasını defalarca söyledi ama bizim OFG'nin elle tutulur kaç düzgün işi var ki?

Trabzon'da yaşamıyor olmama rağmen Trabzon'un gelişememesinden çok rahatsızım.
                          Ulaşım berbat ve fahiş fiyatlı. Kentleşme çarpık. Şehir düzeni yok. Altyapı yok. Şehre değer katacak projeler çok az.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

tribünler icin mi, dis cephe mi?
                            dış cephe görsel aydınlatma
                            konu önemli arkadaşlar
                            sonra fikrimiz alınmadı diyoruz
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dış cephe görsel aydınlatma
                              konu önemli arkadaşlar
                              sonra fikrimiz alınmadı diyoruz
                              yazi ve logolarin mümkün oldugu bir laser ic yansitma sistemi tercih ederdim

Ünal Karaman

Yorum

yazi ve logolarin mümkün oldugu bir laser ic yansitma sistemi tercih ederdim
                                üçgen dalgalı yapı lazer için uygun değil
                                bordo mavi parçalar
                                kırmızı beyaz - milli maçlar için veya milli marş esnasında
                                animasyonlu olabilir
                                çalışma sunulacak
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Çalışıyor...
                                X