Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=40335]Berkan[/MENTION] millet Trabzon'a gidiyor sen nereye kaçıyorsun 😄
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=40335]Berkan[/MENTION] millet Trabzon'a gidiyor sen nereye kaçıyorsun 😄
      Abi fotoğrafi arkadaşim çekip bana yolladi bugun. Biliyo nasi hasta taraftar olduğumuzu yoksa ben gitsem maç izlemeden dönermiyim
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yanından geçerken gerçekten heybetli duruyor stad birde bitmiş halini düşünemiyorum muazzam olucak..
        Ama anca devre arasına biter..
        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selamünaleyküm çömlekçiden akyazı ya ayakla ne kadar süre ye giderim
          gidene kadar mac biter
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bir de kuş bakışı biçiminde merak ettiğim yerlere Google Earth'ten bakıyorum. Program Trabzon'u bu stad konusun da güncel mi gösteriyor henüz bilmiyorum. Lakin bu stad gemiyi tam andırmasa bile; adeta gemiden karaya inmiş büyük bir tank misali havası veriyor sanki. Mimar'in yaptığı bu eserin bizlerle alakasız bir şeyler yapmış olduğunu düşünüyorum. ''Gemiden karaya inmiş tankın'' bizimle bir alakası varsa bir örnek gösterirseniz; bizi de bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
            En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 02:02. Sebep: cümle hatası

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de kuş bakışı biçiminde merak ettiğim yerlere Google Earth'ten bakıyorum. Program Trabzon'u bu stad konusun da güncel mi gösteriyor henüz bilmiyorum. Lakin bir stad gemiyi tam andırmasa bile; adeta gemiden karaya inmiş büyük bir tank misali havası veriyor sanki. Mimar'in yaptığı bu eserin bizlerle alakasız bir şeyler yapmış olduğunu düşünüyorum. ''Gemiden karaya inmiş tankın'' bizimle bir alakası varsa bir örnek gösterirseniz; bizi de bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
              bizimle Bi alakası yok stad projesi Mete arat tarafından yıllar önce çizilmiş, Mainz kulubüne önerilmiş taraftar karşı çıkınca kabul edilmemişti. Toki olduğu gibi aldı projeyi uyguladı. Ufak tefek değişiklikler dışında bizimle pek alakası yok.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizimle Bi alakası yok stad projesi Mete arat tarafından yıllar önce çizilmiş, Mainz kulubüne önerilmiş taraftar karşı çıkınca kabul edilmemişti. Toki olduğu gibi aldı projeyi uyguladı. Ufak tefek değişiklikler dışında bizimle pek alakası yok.
                Demek ki Mainz Klübü taraftarları kadar olamamışız. Olsaydık, devlet kurumu olan TOKİ bizi daha iyi tanıyan iktidarın yönünde ilerlerdi. Bizim de istediğimiz bir şekilde, bir şeyler yapardı. Ben bu söylediğime inanmaya çalışacağım.

Tıpkı bu animasyondaki.

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demek ki Mainz Klübü taraftarları kadar olamamışız. Olsaydık, devlet kurumu olan TOKİ bizi daha iyi tanıyan iktidarın yönünde ilerlerdi. Bizim de istediğimiz bir şekilde, bir şeyler yapardı. Ben bu söylediğime inanmaya çalışacağım.

Tıpkı bu animasyondaki.
                  alakasi yok
                  mainz bu stadyumun finansmanini kaldiramadiginda vaz gecti
                  yari fiyata bir stadyum yaptilar, googleda görebilirsiniz
                  Türkiyede 100m€ tutan stadyum almanyada en az 250m€ tutardi
                  mainz 63 milyona stadyum yapabildi

stadyumdan drone görüntüleri

En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 04:45.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Taraftar karsi ciktigi nerde yaziyor?

Lütfen alakasiz ve gercek disi seyleri yazmayalim.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Sehr geehrter Herr Cihan Ince,

Ihrer Aussage, das Projekt sei für den Fußballverein Mainz vorgesehen gewesen, müssen wir grundsätzlich widersprechen.

Dieses Projekt ist individuell für TRABZONSPOR entwickelt worden, nach einem von TOKI vorgegebenen und mit TRABZONSPOR koordinierten Raumprogramm. Als Stadion, das den neuesten Richtlinien der FIFA und UEFA entspricht, wird es eines der modernsten Stadien der Türkei werden.

Das konstruktive Prinzip des Stadiondachs und der Fassade ist eine eigene Entwicklung von 'asp' Architekten Stuttgart, gemeinsam mit unseren Tragwerksplanern. Ähnlichkeiten mit anderen Konzeptentwicklungen unseres Büros sind natürlich bewusst vorhanden

Mit freundlichen Grüßen

Bunu bir arkadasin sayfasin dan aldim. Mimar bürosu nun cevabi. O dönem Mainz taraftarlarin cogu olumlu bakiyor du , ama galiba pahali geldi.

Yani herseyi neden zorla kötü göstermeye calisan bir taraftar grubumuz var onu sahsen anlamkta zorluk cekiyorum. Her konu da aynisi. Bu sadece RTE veya TOKI yle alakali bisey degil. Bos elestirmek cok kolay, cogu insan sadece kendini veya ailerlerini yönetmezken, burada aslan kesiliyorlar.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftar karsi ciktigi nerde yaziyor?

Lütfen alakasiz ve gercek disi seyleri yazmayalim.
                        haber doğru olur yanlış olur
                        benim okuduğum yerde öyle yazıyordu ben kafadan atmam.

sonuçta önerildi kabul edilmedi. Meselemiz bu.
                        En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 07:07.

Yorum

haber doğru olur yanlış olur
                          benim okuduğum yerde öyle yazıyordu ben kafadan atmam.

sonuçta önerildi kabul edilmedi. Meselemiz bu.
                          yaw başkan mutlaka bir yerden okumuşsundur. ama kaynak gösterdiğin siteye ne kadar güveniyorsun Allah aşkına .

lütfen sadece dikkat edelim ...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sehr geehrter Herr Cihan Ince,

Ihrer Aussage, das Projekt sei für den Fußballverein Mainz vorgesehen gewesen, müssen wir grundsätzlich widersprechen.

Dieses Projekt ist individuell für TRABZONSPOR entwickelt worden, nach einem von TOKI vorgegebenen und mit TRABZONSPOR koordinierten Raumprogramm. Als Stadion, das den neuesten Richtlinien der FIFA und UEFA entspricht, wird es eines der modernsten Stadien der Türkei werden.

Das konstruktive Prinzip des Stadiondachs und der Fassade ist eine eigene Entwicklung von 'asp' Architekten Stuttgart, gemeinsam mit unseren Tragwerksplanern. Ähnlichkeiten mit anderen Konzeptentwicklungen unseres Büros sind natürlich bewusst vorhanden

Mit freundlichen Grüßen

Bunu bir arkadasin sayfasin dan aldim. Mimar bürosu nun cevabi. O dönem Mainz taraftarlarin cogu olumlu bakiyor du , ama galiba pahali geldi.

Yani herseyi neden zorla kötü göstermeye calisan bir taraftar grubumuz var onu sahsen anlamkta zorluk cekiyorum. Her konu da aynisi. Bu sadece RTE veya TOKI yle alakali bisey degil. Bos elestirmek cok kolay, cogu insan sadece kendini veya ailerlerini yönetmezken, burada aslan kesiliyorlar.
                            Bi dakika ya, enayi yerine koyuyorlar adamı resmen. Coface Arena diye animasyonu bile yaptılar, nasıl "individuell für Trabzonspor" diyebiliyorlar yahu?

İlk günden beri mesaj attık geri dönmediler, dereyi geçince nasıl da çarpıtıyorlar konuyu. Dün başka bugün başka, bi o yana bi bu yana dönen adamlardan nefret ediyorum arkadaş. Resmen düpedüz copy+paste yaptılar adamlar.

"Diğer projelerimizle benzerlikler olabilirmiş" pehh...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Okumakta olduğum kitaptan bir kesit. Dejavu oldum.[emoji6]

Kitabın sonraki sayfasında anlatılan vahamet giderek artıyot. Ancak paylaşıpta forum konusunun dışına daha fazla çıkmak istemedim.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 12:10.

Yorum

• Merdiven renkleri ve koltuk dizilimi nasıl olacak birisi bilgi verebilirmi?.
                                Karadenizli

Yorum

Çalışıyor...
                                X