Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kombine işi parayla alakalı değil,20 bin falan ütopik rakam...isterse 100 tl olsun trabzonda kombine alacak o kadar taraftar yok mesele o...düzenli maça gidecek adam sayısı max 8-10 bin dir ne yazıkki
    2010-2011 senesinde o statta 17 bin kombineli taraftar vardı burda neden 20 bin olmasın ki
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      logo fikri güzel ama uygulama kötü

bursa acemlerde bursaspor logosu uygulaması var örnek alınabilir

İşte böyle uygulamaları bildiğimiz için mevcut logo çok basit oldu.

Umarım devir işlemleri tamamlandığında çevre düzenlemesinde bu tarz estetik unsurlar tekrar elden geçirilir.

Trabzonspor gibi sembol bir kulübün TOKİ'nin basit uygulamalarıyla yetinmemesi gerekir.

Ve yetinmeyecektir de.
      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 14:27.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2010-2011 senesinde o statta 17 bin kombineli taraftar vardı burda neden 20 bin olmasın ki
        Yalnız şu detayı da atlamayalım.O sezon sanırım 3000 kombine belediye tarafından alınmıştı.
        He ,kötü mü oldu? Tabi ki değil.

Ama o sezon bile özellikle Maraton kısmında bir çok önemli maçta dolmadı stat.(Özellikle misafir seyirci kısmının alt tarafı ).
        O stadı sadece gs maçında dolu hatırlıyorum .

He,maça niye gitmiyorlar diye eleştirmiyorum.Herkesin kendince vardır sebepleri ama 20 bin kombine de oldukça zor diye düşünüyorum.
        Umarım yanılırım...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kırmızı ile işaretlediğim yerde bir tepe oluşturulabilir antreman sahalarına bakan taraf tribün stada bakan tarafa ise şu bursanın logosu gibi çiçeklerden bir logo yapılır bunu düşünmek çok mu zor
          Ekli dosyalar
          @ okşoholu

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yeni stadımızda maçtan önce You'll never walk alone söylense ne güzel olur.

Yorum

• İlk olarak champion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni stadımızda maçtan önce You'll never walk alone söylense ne güzel olur.
                Trabzon'da? You'll Never Walk Alone?

Neden?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla,koruma olmasa,vay efendim bu beyaz renkli boya siyaha dönmüş,hiç ilgilenmiyorlar derler.
                  Korumaya alsan,haklı olarak taraftarın yolu üzerini niye korumaya alıyorsun ,o zaman başka şekilde veya başka bir yere yap derler.

Açıkçası iki ucu sivri değnek.

Daha önce de ifade ettim.Çevresel düzenlemeler,aksesuarlar,TOKİ orayı elden çıkarıp,işletimi kulübe kaldığı zaman yine ele alınır.

Stadın ana olurları bitsin,bunlar halledilir.
                  Hem de en iyi şekilde olur,Usta halleder o işleri...

İçim rahat o konuda...
                  Bence üzerine kaplama olarak şeffaf bir malzeme koyulursa iş çözülmüş olur.

Tabii ben işin uzmanı değilim bu konularda bu işleri bilen birileri uygun çözümleri uygulayacaktır.

O konuda Usta'ya ben de güveniyorum.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Akyazı Stadyumunda son durum
                    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• armalar banada ılk basta hos gelmemıstı ama son halı gayet ıyı bızım de bu konuda ne kadar hassas oldugumuzu bılıyorlardır bence ona gore bırseyler yapılacaktır
                      Trabzonspor

Yorum

Yalnız şu detayı da atlamayalım.O sezon sanırım 3000 kombine belediye tarafından alınmıştı.
                        He ,kötü mü oldu? Tabi ki değil.

Ama o sezon bile özellikle Maraton kısmında bir çok önemli maçta dolmadı stat.(Özellikle misafir seyirci kısmının alt tarafı ).
                        O stadı sadece gs maçında dolu hatırlıyorum .

He,maça niye gitmiyorlar diye eleştirmiyorum.Herkesin kendince vardır sebepleri ama 20 bin kombine de oldukça zor diye düşünüyorum.
                        Umarım yanılırım...
                        Bence bu sezon belediye 3 bin adet kombine almasa bile Trabzonlu zenginlerin yardımı ve klübün organizasyonları ile en az o kadar hediye kombine olacaktır.

O sezon maratondaki o boşluğu çok iyi hatırlıyorum. Ama oranın dolmasının sebeplerinden biride çok güvenli bir yer olmaması. Yukarı taraftan atılacak herhangi bir yabancı madde direk oradaki insana isabet edebilir. Hafızam o kadar kuvvetli değil ama yanlış hatırlamıyorsam derbi maçlarının biletleri günler öncesinden tükeniyordu. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre o sezonun seyirci ortalaması 22 bin, doluluk oranı da yaklaşık yüzde 92 idi. yani bırakalım Türkiye şartlarını Avrupa şartlarında bile gayet iyi bir sayıydı.

Ama bu sezon 20 bin kombinenin bende oldukça zor olduğunu düşünüyorum.İmkansız değil ama zor. Çünkü şike olaylarından sonra seyirci eski heycanını artık kaybetti, eğer bu sezon taraftar bir şekilde stada çekilebilirse daha sonraki sezonlarda 20 bin kombinenin çokta zor olacağını düşünmüyorum.
                        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Stat mükemmel oluyor gerçekten. Dikkatinizi çektimi bilmem merdivenlerin oraya yapılan logodan yeşil alanın içerisine de yapılmış birtane.
                          --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bu sezon belediye 3 bin adet kombine almasa bile Trabzonlu zenginlerin yardımı ve klübün organizasyonları ile en az o kadar hediye kombine olacaktır.

O sezon maratondaki o boşluğu çok iyi hatırlıyorum. Ama oranın dolmasının sebeplerinden biride çok güvenli bir yer olmaması. Yukarı taraftan atılacak herhangi bir yabancı madde direk oradaki insana isabet edebilir. Hafızam o kadar kuvvetli değil ama yanlış hatırlamıyorsam derbi maçlarının biletleri günler öncesinden tükeniyordu. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre o sezonun seyirci ortalaması 22 bin, doluluk oranı da yaklaşık yüzde 92 idi. yani bırakalım Türkiye şartlarını Avrupa şartlarında bile gayet iyi bir sayıydı.

Ama bu sezon 20 bin kombinenin bende oldukça zor olduğunu düşünüyorum.İmkansız değil ama zor. Çünkü şike olaylarından sonra seyirci eski heycanını artık kaybetti, eğer bu sezon taraftar bir şekilde stada çekilebilirse daha sonraki sezonlarda 20 bin kombinenin çokta zor olacağını düşünmüyorum.
                            Hoş şu da var:

Usta ,Bursa maçında bir politika izledi,biletleri pahalı tuttu ama seyirci sayısı kadar forma satışını garantiledi.
                            Bir hazırlık maçı oynanarak,en az 10000 forma sattı.
                            Bu bence çok iyi bir satış politikasıydı.
                            İşte vizyon derken bunlardan bahsediliyor işte.
                            Fikir öne sürüyor,uygulatıyor adam.
                            He tutar tutmaz,zaman gösterecek.

AMa bu tarz politikalar lazım bize,yıllardır buna açız.
                            Hele hele Hacıosmanoğlu yönetiminden sonra!!!

Kombine satışı için de bir şekilde satışları arttıracak hamleler gelecektir yönetim tarafından.
                            BMN tarafında bu süreç başlatıldı bile...
                            Bakalım,zaman ne gösterecek...
                            Arafilboylu

Yorum

Hoş şu da var:

Usta ,Bursa maçında bir politika izledi,biletleri pahalı tuttu ama seyirci sayısı kadar forma satışını garantiledi.
                              Bir hazırlık maçı oynanarak,en az 10000 forma sattı.
                              Bu bence çok iyi bir satış politikasıydı.
                              İşte vizyon derken bunlardan bahsediliyor işte.
                              Fikir öne sürüyor,uygulatıyor adam.
                              He tutar tutmaz,zaman gösterecek.

AMa bu tarz politikalar lazım bize,yıllardır buna açız.
                              Hele hele Hacıosmanoğlu yönetiminden sonra!!!

Kombine satışı için de bir şekilde satışları arttıracak hamleler gelecektir yönetim tarafından.
                              BMN tarafında bu süreç başlatıldı bile...
                              Bakalım,zaman ne gösterecek...

Zeki adamın hali bir başka işte kardeşim

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zeki adamın hali bir başka işte kardeşim
                                Valla,özellikle bu tarz konularda Usta'ya inanılmaz bir güven duyuyorum.
                                Sanırım Hacıosmanoğlu yönetiminden sonra tutunduğum dala yapışıyorum gibi de olabilir ama göz var nizam var.
                                Sportif olarak ,izlenen transfer politikası,teknik ekip tercihi bize ne getirecek,bunu zmana gösterir ama kurumsal anlamda,ileriye dönük altyapı,tesis vb. faaliyetlerde inanılmaz bir güvenim var Usta'ya.

Umarım özellikle Trabzon kanadından(Trabzonspor değil,Trabzon) bu adamın önünü kesmezler de Ersun Hoca-Usta iletişimi,uyumu iyi bir şekilde devam eder.
                                Arafilboylu

Yorum

Çalışıyor...
                                X