Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burda yok da twitterda falan çok 😀😀

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İlk olarak Yasin Çelebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sosyal ağlarda bu tarz sorunlar tartisiliyor malesef. Güzel duruyor bence.
    İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnternette çok var
    Aynen, twitterda çok var maalesef
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu logolar benim cok hosuma gitmedi ama zaten toki yapiyor. Yonetim daha iyisini yapar mutlaka.

Yorum

• üç boyutlu logo efsane olurdu. Hatta logo değil. karadeniz fırtınası, kaplanı falan gibi sloganlarımızın olduğu yer yazılarıyla birlikte bordo-mavi 3d görseller efsane olur.
        MCMLXVII

Yorum

üç boyutlu logo efsane olurdu. Hatta logo değil. karadeniz fırtınası, kaplanı falan gibi sloganlarımızın olduğu yer yazılarıyla birlikte bordo-mavi 3d görseller efsane olur.
          Hocam ben de size katılıyorum. Fakat bu hali de güzel bence. Çoğunluğun aksine beğendim fakat dedikleriniz olsa şahane olurdu.
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam ben de size katılıyorum. Fakat bu hali de güzel bence. Çoğunluğun aksine beğendim fakat dedikleriniz olsa şahane olurdu.
            Ben de beğendim başkan. Yanlış anlaşılmasın ancak diğer türlü fena bi hava katardı bence.
            MCMLXVII

Yorum

• bence girislere hangi grubun girisiyse onun logosunu spraylemesine izin verilmeli

ayni 3 hafta önce rapidin actigi yeni stadyumda oldugu gibi
              bence cok iyi fikir
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

üç boyutlu logo efsane olurdu. Hatta logo değil. karadeniz fırtınası, kaplanı falan gibi sloganlarımızın olduğu yer yazılarıyla birlikte bordo-mavi 3d görseller efsane olur.
                niye kaplan, boz ayı olsun. çok sempatik aynı anda vahşi bir hayvan . bizim oralarda da çok var. ts clup'ta ayıcık satar sevgililer gününde köşeyi döneriz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence girislere hangi grubun girisiyse onun logosunu spraylemesine izin verilmeli

ayni 3 hafta önce rapidin actigi yeni stadyumda oldugu gibi
                  bence cok iyi fikir
                  bizde okadar çok grup varki girişte yer kalmaz sırf bu yüzden gruplar birbirine girer

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizde okadar çok grup varki girişte yer kalmaz sırf bu yüzden gruplar birbirine girer
                    rapiddede resmi 200 grup var
                    en cok kombine alanlar logosunu spray yapma izni aldi

akyazidada 40 a yakin giris tüneli var, o ciplak duvarlara böyle anlam katmak bence güzel olur

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rapiddede resmi 200 grup var
                      en cok kombine alanlar logosunu spray yapma izni aldi

akyazidada 40 a yakin giris tüneli var, o ciplak duvarlara böyle anlam katmak bence güzel olur
                      kenarda eminee seNi seViyoRumm..!, ülkücü gençlik tarzı yazılar görürsek sebebi sensin tadını kaçırırlar illa ki.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kenarda eminee seNi seViyoRumm..!, ülkücü gençlik tarzı yazılar görürsek sebebi sensin tadını kaçırırlar illa ki.
                        öyle seymi olur
                        önce bir cizilacak resmi onaylatacan

ayrica su tornados grubununki bizede yakisir
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 23:12.

Ünal Karaman

Yorum

• akyazi stadinda su an gece calismasi var...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• o igrenc seyi silmediler mi hala?

Yorum

• Tahminim 7-8 bin kombine satılır.Stad ortalama 10-12 bin kişiye oynar.Stadın dörtte üçü boş kalır.Külliyen ölü yatırımlar bu stad işleri.Hoş ölü de demiyelim.Yandaş mütahitler cep dolduruyorlar.En az 5-6 fabrika yapılırdı bu stada harcanan parayla.Yazık.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tahminim 7-8 bin kombine satılır.Stad ortalama 10-12 bin kişiye oynar.Stadın dörtte üçü boş kalır.Külliyen ölü yatırımlar bu stad işleri.Hoş ölü de demiyelim.Yandaş mütahitler cep dolduruyorlar.En az 5-6 fabrika yapılırdı bu stada harcanan parayla.Yazık.
                                3. köprü 3. havalimanı yapılan yeni yollar metrolar hep para kazandırmak amaçlı. 3. köprüden araçmı geçecek sanki boş boş duracak orda. o havalimanına uçakmı iner çok uzak orası şu hükümet ve yandaş tayfası bunlar hep böyleler

Yorum

Çalışıyor...
                                X