Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tahminim 7-8 bin kombine satılır.Stad ortalama 10-12 bin kişiye oynar.Stadın dörtte üçü boş kalır.Külliyen ölü yatırımlar bu stad işleri.Hoş ölü de demiyelim.Yandaş mütahitler cep dolduruyorlar.En az 5-6 fabrika yapılırdı bu stada harcanan parayla.Yazık.
    İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3. köprü 3. havalimanı yapılan yeni yollar metrolar hep para kazandırmak amaçlı. 3. köprüden araçmı geçecek sanki boş boş duracak orda. o havalimanına uçakmı iner çok uzak orası şu hükümet ve yandaş tayfası bunlar hep böyleler
    helal olsun ne ironi be, iste hizmetten anlamayan adami bu cümleler ile vurun böyle. tebrik ederim.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3. köprü 3. havalimanı yapılan yeni yollar metrolar hep para kazandırmak amaçlı. 3. köprüden araçmı geçecek sanki boş boş duracak orda. o havalimanına uçakmı iner çok uzak orası şu hükümet ve yandaş tayfası bunlar hep böyleler
      3.köprü 3. havalimanı bir ihtiyaç.Stadyumların aciliyeti olduğunu sanmıyorum.Önce fabrika.Önce iş.Önce yüzde on işsizliği yüzde bire indirme.Sonra kırk elli bin kişilik stadyumlar.Benim bakış açım bu.Katılmak zorunda değil kimse.

Yorum

• bir stadda kaç işçi çalışıyor kaç fabrika fazla mesai yapıyor. bir stadın oraya yapılması bölge ekonomisine katkıdır. dar düşünmeyin efendim. oraya dökülen çimento için üretim yapan fabrika çevre düzenlemesi için yapılan malzemeler çelik konstruksiyonlar ve gelecekte ortaya çıkacak ekonomik kazanımlar. Hadi şimdi bir stad yapalım 100 milyon harcayalım işler bu şekilde yürümüyor.

Yorum

• iyi bir mac yenildik troller yine akin etti
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Merdivenlerin önüne yapılan logo uygulamasının son hali bu arkadaşlar.

Etrafı çevrilecekmiş, üstüne basılmayacak şekilde düzenleme yapılacakmış...

gorsel.jpg
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• bir an nevresim takımı sandım
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Gayet güzel olmuş. 3 şampiyonluk alınca da ikinci yıldızı ekleriz yanına
                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Yere çizilen logoyla ilgili olarak son bilgi şu arkadaşlar:
                  Bu logo üzerindeki beyaz renkli kısma kesinlikle ayakla basılmayacak.Burası sadece fotoğraf çekilmek için kullanılacak.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yere çizilen logoyla ilgili olarak son bilgi şu arkadaşlar:
                    Bu logo üzerindeki beyaz renkli kısma kesinlikle ayakla basılmayacak.Burası sadece fotoğraf çekilmek için kullanılacak.
                    Etrafının çevrilmesi iyi olur. Koltuklarla ilgili bir gelişme var mı? Hangi model uygulanacak?
                    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• logonun etrafini cevrilecekse cok buyuk bir hata olur. birakin bassin millet. O mac cikisi merdivenlerden inen insanlari saga sola yoneltmenin iyi olmadigini dusunuyorum. maca girerkende siralarin oyle garip durmasida dogru degil. Bosuna eziyet. yok abi onumde sey var yuruyemiyorum, yok itmeyin vs.

Yorum

• Aynı fotoğraf, farklı açı...

1.JPG
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          logonun etrafini cevrilecekse cok buyuk bir hata olur. birakin bassin millet. O mac cikisi merdivenlerden inen insanlari saga sola yoneltmenin iyi olmadigini dusunuyorum. maca girerkende siralarin oyle garip durmasida dogru degil. Bosuna eziyet. yok abi onumde sey var yuruyemiyorum, yok itmeyin vs.
                          Stadyumun tek çıkışı olsa dediğinizi anlarım da 4 köşesinde çıkış var

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            logonun etrafini cevrilecekse cok buyuk bir hata olur. birakin bassin millet. O mac cikisi merdivenlerden inen insanlari saga sola yoneltmenin iyi olmadigini dusunuyorum. maca girerkende siralarin oyle garip durmasida dogru degil. Bosuna eziyet. yok abi onumde sey var yuruyemiyorum, yok itmeyin vs.
                            Sadece beyaz alana girilemeyecek ki doğru tercih bence...
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Etrafının çevrilmesi iyi olur. Koltuklarla ilgili bir gelişme var mı? Hangi model uygulanacak?

Koltuk modeli mi?VIP koltuklar mı standart koltuklar mı?
                              Model bilgisi şimdilik elimizde yok,sadece bir kaç gün önce paylaşılan mavi renkli VIP koltuklarının resimleri var elimizde...
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 10:08.
                              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koltuk modeli mi?
                                Evet. Sonuç olarak piksel tasarım mı yapılacak? Nedir son durum

Yorum

Çalışıyor...
                                X