Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    samsundaki dogu parkini bilen varmi?
    öyle bi park olmazmi oraya? 3-4 güzel cafe acarsin restoran dikersin. ufak bir gölet aile cay bahcesi.
    sosyal alan olursa bence cok daha güzel olur. atiyorum ordan teleferik cikar dagin tepesine ikinci bir boztepe yap orayi. gokart pisti olabilir mesela.

zaten stadin altinda ufak dükkanlar olmicakmi? oraya acarsin birkac dükkan olur biter.
    google: botanik trabzon

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad akıllı olacakmış.Başkan twit attı.Akıllı stadın ne olduğunu çözebilmiş değilim henüz.Beşiktaş'ın da övündüğü bir konu ama ne gibi bir özelliği var bilmiyorum
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Stadyum akıllı olacak. Çalışmalara başlandı. Başkan da açıkladı bunu...

Turkcell tezim güçlenmiş oldu bu açıklamayla.

Muhtemelen Turkcell ile anlaşma tamam ve içerikte akıllı stadyum olayı da var. İmzalar için devir bekleniyor GSGM'den. Akıllı stat olayı, altyapıyı kuran ve servis sağlayan firma için büyük reklam. Yerinde, uygulamalı...
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 20:03.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok öyle yapmazdın.. siyasilerden toplu bilet alıp maç günü fahiş fiyattan satıp parsa yapmaya çalışırdın..
          karaborsa çok ucuz bir sahtekarlık.. adamlar toplu olarak aldıkları kombineleri bile maç maç satabiliyorlar.. yaşadığınız yer kuzey amerika gözüküyor orada hiç böyle bir şeyle karşılaşabilir misiniz?
          şu insan müsveddesi umarım yeni stadyumda yeni biyerlerin lideri olarak insanları bağırtmaya çalışmaz
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Akilli stad dedikleri halka acik wifi degil mi sadece?

Yorum

• Akıllı stad lafı Turkcell'le ilgili geçmişti, sponsor belli oldu sanırım.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Tanay ‏@tanaygokce 19 dk.19 dakika önceTrabzon, Türkiye
                @UstaMuharrem Yumlu'ya da akıl verebilecek mi o stadyum?

hoaydaa

Yorum

• Türkcell Arena hayirli olsun diyebiliriz heralde.
                  BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.
                    Eger fikir tartisamicaksan foruma ugrama, benim sorunumu burda konusmuyoruz. Yatirimin gereksiz oldugunu dusunuyorum ve nedenini acikladim onceki yazilarimda. Sen bos bi avm ile mutlu oluyosan o senin sorunun. Trabzon nufusu belli, harcayabildigi parada belli. Bossa icindekiler dusunsun ne demek? Biz trabzona trabzonspora faydasi olan seyler istiyoruz. Bi luna parki, otel veya aqua parki daha yararli olur. Trabzonda forum var, cevahir yapildi bos cekiyo, simdi sen akyaziyada avm yap, forumdaki mevcut musteri sayisi azalsin ve ordakilerde iflas etsin, bos bos dursun her yer. Kusura bakmayinda sizin gibi kisa vaadeli dusunenler yuzunden ilerleyemiyoruz zaten.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akilli stad dedikleri halka acik wifi degil mi sadece?
                      evet+ app
                      stadyuma girdinmi app len pozisyonlari izleyebiliyorsun.
                      bilgilendiriliyorsun
                      kazanc oyunlari...
                      stadyumda navi
                      büfe enformasyonlari ve fiyatlar, indirimler

iho zamaninda böyle bir app icin 1 milyon tl istenmisdi

Ünal Karaman

Yorum

• Türk şirketi değil diyordu gecen yönetimden biri. Yabanci büyük bir şirketi hani?
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• bu stad devir işlemi ne zaman gerçekleşecek?
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türk şirketi değil diyordu gecen yönetimden biri. Yabanci büyük bir şirketi hani?
                            forma icindi o
                            İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu stad devir işlemi ne zaman gerçekleşecek?
                            normalde insaat biter, sirket tokiye, toki gsgm ye, gsgm bize devr eder

yani üst kullanim hakkini imzalik hale gelmesi daha cok sürer
                            ondan müzakereler bittimi gsgm den özel izinlen aciklanir sanirim, seyrantepede oldugu gibi
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 21:34.

Ünal Karaman

Yorum

• @seyosti61

Biraz daha sakin cevaplar vermeni rica ediyorum.Gerginliğe gerek yok...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Akıllı stad olacağı sponsorun Turkcell olduğu anlamına gelmiyor bunu not edelim.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X