Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stad akıllı olacakmış.Başkan twit attı.Akıllı stadın ne olduğunu çözebilmiş değilim henüz.Beşiktaş'ın da övündüğü bir konu ama ne gibi bir özelliği var bilmiyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Stadyum akıllı olacak. Çalışmalara başlandı. Başkan da açıkladı bunu...
Turkcell tezim güçlenmiş oldu bu açıklamayla.
Muhtemelen Turkcell ile anlaşma tamam ve içerikte akıllı stadyum olayı da var. İmzalar için devir bekleniyor GSGM'den. Akıllı stat olayı, altyapıyı kuran ve servis sağlayan firma için büyük reklam. Yerinde, uygulamalı...En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 20:03.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok öyle yapmazdın.. siyasilerden toplu bilet alıp maç günü fahiş fiyattan satıp parsa yapmaya çalışırdın..
karaborsa çok ucuz bir sahtekarlık.. adamlar toplu olarak aldıkları kombineleri bile maç maç satabiliyorlar.. yaşadığınız yer kuzey amerika gözüküyor orada hiç böyle bir şeyle karşılaşabilir misiniz?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Tanay â€@tanaygokce 19 dk.19 dakika önceTrabzon, Türkiye
@UstaMuharrem Yumlu'ya da akıl verebilecek mi o stadyum?
hoaydaa
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkilli stad dedikleri halka acik wifi degil mi sadece?
stadyuma girdinmi app len pozisyonlari izleyebiliyorsun.
bilgilendiriliyorsun
kazanc oyunlari...
stadyumda navi
büfe enformasyonlari ve fiyatlar, indirimler
iho zamaninda böyle bir app icin 1 milyon tl istenmisdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk şirketi değil diyordu gecen yönetimden biri. Yabanci büyük bir şirketi hani?
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad devir işlemi ne zaman gerçekleşecek?
yani üst kullanim hakkini imzalik hale gelmesi daha cok sürer
ondan müzakereler bittimi gsgm den özel izinlen aciklanir sanirim, seyrantepede oldugu gibiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 21:34."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum