Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunların arasından gidip 1 numarayı beğenmek de apayrı bi zevk gerektiriyor valla, yaz kış siyah giyen adamlar gibisiniz

Yorum

• Bence 5 numara.

1 ve 2'de kötü durmuyor.

Yorum

• Tribün'e Oyna Dik Oyna da yazılabilir çok hoş olur
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 1 TT Arena'nın kopyası gibi.2'yi söyleyen tek benim sanırım bir de 5 favorim.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tribüne yazılan Trabzonspor yazısı sadece maraton'a değil de kale arkalarını da kapsayacak şekilde yazılsa nasıl olur? Veya maratonla birlikte kale arkalarına da aynı şekilde Trabzonspor yazılsa..

Fikir @TSelif'in fikri
            kameranin gözüne sokmak icin maratona yazilmali

marka lafini sevmesemde, markana reklam
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Facebook üzerinden oraya yorum mu yazacağız yoksa kulübe mail mi atacağız ?
              .

Yorum

• Görsel yapabilen arkadaşlar kale aralarını da Kapsayarak Fırtına ihtilal Efsane yazabilir mi?

Üst tribünde

Deniz tarafı: Fırtına
                Maraton:ihtilal
                Yol tarafı:Efsane

Alt tribünde de Trabzonspor veya Oyna dik oyna yazısı..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tribüne yazılan Trabzonspor yazısı sadece maraton'a değil de kale arkalarını da kapsayacak şekilde yazılsa nasıl olur? Veya maratonla birlikte kale arkalarına da aynı şekilde Trabzonspor yazılsa..

Fikir [MENTION=3553]TSelif[/MENTION]'in fikri
                  Kale arkalarına amblem islense daha iyi. Aslında en iyi yöntem iç mimarlar ile çalışmak.daha iyi şeyler çıkar mutlaka.

Yorum

• 1 veya 5 hangisi olursa hayır demem

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 TT Arena'nın kopyası gibi.2'yi söyleyen tek benim sanırım bir de 5 favorim.
                      Aynen. Normalde düz bordo olsun isterim ama TT arena taklidi gibi olacak. Ben de 5 ve 6yı beğendim daha çok.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Facebook üzerinden oraya yorum mu yazacağız yoksa kulübe mail mi atacağız ?
                        Yorum yapacaksınız.

Hazırlanan görselleri mail ile gönderiyoruz.

Yorum

• Juventus stadında koltuklarda bu tip yapılmış. Ben pek beğenmedim. Aklımda daha başka bir şey var çizimi profesyonel bir arkadaşa yaptırıp göndermeyi deneyeceğim.

dalgali2.jpg

91897214.jpg
                          Ekli dosyalar

Yorum

• 5'in tersine bir baksak.üst taraf bordo olsun.

Yorum

• 2 numara fevkalade
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Çalışıyor...
                                X