Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbul'da her 5 avm'den biri boş kaldığı için kapanıyor. Trabzon'un popülasyonu belli. Avm'ci tayfa belli.
    Hangi Avm'ler onlar. Küçücük şehrin ucra noktasına yapılan saçma sapan Avmcikler kapanıyor. Yoksa İstanbul hala daha deli gibi Avm açıyor. Son 5 Yılda sadece bir yol üzerinde 8 tane Avm açıldı.

17 Milyonluk nüfus 7 - 8 Milyonu gerizekalı olan bir şehirde Avm olarak dünya rekortmeniyiz.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

istanbul'da her 5 avm'den biri boş kaldığı için kapanıyor. Trabzon'un popülasyonu belli. Avm'ci tayfa belli.
      evet belii

1milyonluk ilde 1 avm ve 1 alisveris sokagi var
      3 küsür milyon turist birde var
      İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir kişi konuşuyor her şey değişiyor. şaka gibi. avm'den ziyade açık buz pisti, aquapark, paintball vesaire gibi aktiviteler için kullanılabilir orası.
      arenadan sonra akcaabat tarafinda 600 dönüm yer var
      japonyada okadar alana 50bin insanlik sehir insaa ediyorlar

Trabzon tarafinda da 7 parsel daha ellenmemis, her biri bir futbol sahasi büyüklügünde
      klaustofobi yasamaniza gerek yok
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 13:57.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• karaborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karaborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.
          bir merkezden toplu bir şekilde biletler alınır, organize davranılır ise o zaman işler değişir. al sana karaborsa mafyası. bireysel olarak çok sorun yaratmayabilir ama anında meslek dalı olur bizim oralarda.

Yorum

• İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şuana kadar boş kalan bir avm görmedim ben =))
            Trabzonu parisle karistirma. Cevahire ugrada gor bos avm'yi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet belii

1milyonluk ilde 1 avm ve 1 alisveris sokagi var
              3 küsür milyon turist birde var

arenadan sonra akcaabat tarafinda 600 dönüm yer var
              japonyada okadar alana 50bin insanlik sehir insaa ediyorlar

Trabzon tarafinda da 7 parsel daha ellenmemis, her biri bir futbol sahasi büyüklügünde
              klaustofobi yasamaniza gerek yok
              her biri futbol sahası büyüklüğünde yer varsa neden stat için deniz dolduruldu? benim bu yazdığımı klostrofobi olarak algılamak için çok zorlamış olmanız lazım. yazdığım şey klostrofobinin tam tersi halbuki.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi Avm'ler onlar. Küçücük şehrin ucra noktasına yapılan saçma sapan Avmcikler kapanıyor. Yoksa İstanbul hala daha deli gibi Avm açıyor. Son 5 Yılda sadece bir yol üzerinde 8 tane Avm açıldı.

17 Milyonluk nüfus 7 - 8 Milyonu gerizekalı olan bir şehirde Avm olarak dünya rekortmeniyiz.
                buyurunuz cevahir'e gidiniz.

İnşaat sektörünün büyümesinde önemli bir yer edinen alışveriş merkezleri kırmızı alarm veriyor. Ülke genelinde bir yandan inşa edilirken bir yandan da birç
                En son art(w)in tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 14:04.

Yorum

her biri futbol sahası büyüklüğünde yer varsa neden stat için deniz dolduruldu? benim bu yazdığımı klostrofobi olarak algılamak için çok zorlamış olmanız lazım. yazdığım şey klostrofobinin tam tersi halbuki.
                  dolgu üzerindeki parsellerden bahsediyoruz!!!
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hocam zaten kapatılan avmler ya küçük ya saçma sapan yerlere açılmış durumda. Zaten haberde ondan veryansın ediyor. Benim evime 10 dakika mesafe ile 4 tane avm açıldı. Hiçbiriside batmadı hepside tıkır tıkır işliyor. Boş insan çok vesselam.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ekonomik olarak trabzon kalkınırsa hiçbir şeyde problem olmaz. Yoksa ne açsan problem. Keşke ekonomik yatırımlar yapılabilse.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        karaborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.
                        Bazı çakallar sistem açılır açılmaz 300 yane bilet alıp,maç günü millete 2 katına satabilir.

Yorum

bu avm lafına karşı çıkmak moda olduğu için ve kimliğinizi bi yere oturtma çabası. istanbulda avm açılıyomuş . kapanıyormuş ! sokaklarda caddelerde dükkanlar ,marketler açılıp kapanmıyor mu? avm kapanırsa yaptıran düşünür.yatırım yapan düşünür. sana ne oluyor? vatandaşın arsasını almış üstüne avm dikmiş. doldurur dolduramaz size ne? zarar edince senden parasını mı istiyor ? binalar yapılıyor altı dukkan oluyor. ona da karşı çık. bu ne heryerde mağaza ve dukkan var de. yarım kalan bınalara da laf et. kapanan cadda dukkanları için üzül. açayın kapatın de. zarar ediyosunuz de. başka şehirler avm rekortmeni değilde neden istanbul ? bırakın şu saçma sapan avm tartışmalarını. önce kapınızın önünü süpürün.

Yorum

Hocam zaten kapatılan avmler ya küçük ya saçma sapan yerlere açılmış durumda. Zaten haberde ondan veryansın ediyor. Benim evime 10 dakika mesafe ile 4 tane avm açıldı. Hiçbiriside batmadı hepside tıkır tıkır işliyor. Boş insan çok vesselam.
                            avm de çay içen boş .. sokak kahvesinde için çok dolu mu oluyor ? avm yapılıncamı insanlar boş oldu. yoksa avm den önce de boş insan vardı ama gidecek yerleri mi yoktu ? tıkır tıkır işlemesi niye zoruna gidiyor ?

Yorum

cevahirde hissen mı vardı da üzüldün ? hayırdır ? yada diğer avm lerde ?

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonu parisle karistirma. Cevahire ugrada gor bos avm'yi
                                cevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X