İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi ünlem döşer, birisi saygısızca konuşur...yazık yahu. Evet evet hissem var. Edebinizi takınsanız nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaraborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı çakallar sistem açılır açılmaz 300 yane bilet alıp,maç günü millete 2 katına satabilir.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.u will need justice at the end..
Yorum
-
Ben en başta söyledim AVM ye karşıyım diye hem küçük esnafcıları bitiriyolar hemde insanların en doğal yerde en dogal şekilde eylenip gezebilmesi gerekiyor sahiller halkındır sen oraları avm lerle doldurursan rantın kralını zengini zengin etmek için doğal alanı yok etmiş olursun.
Yani dünyada caazibe merkezleri birtek avm lermi takılı kaldık avm ye.
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenel olarak haklısınız ama büyük avmler de kapanıyor bazen onu demek istedim. ora sinek avlıyor mesela.
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavm de çay içen boş .. sokak kahvesinde için çok dolu mu oluyor ? avm yapılıncamı insanlar boş oldu. yoksa avm den önce de boş insan vardı ama gidecek yerleri mi yoktu ? tıkır tıkır işlemesi niye zoruna gidiyor ?
Sosyolojik boyutu var olayın. Bu yüzden karşıyım Avm'lere. Yaşam alanı gibi kurulmalarına. Temsil ettiklerine. İnsanların arasındaki uçurumu temsil ettiğine inanıyorum. İnsanları uyuttuğunu düşünüyorum.
Sokak Muhabirlerinin dalga geçtiği halkın temellerinin atıldığı yerlerden birisidir. Sorduğun için cevapladım.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.
Ben bu yazdiginizdan pek birsey anlamadim. Yatirimciyi dusunmuyosa kurdugu avmden trabzonspor nasil para kazancak?
Yorum
-
samsundaki dogu parkini bilen varmi?
öyle bi park olmazmi oraya? 3-4 güzel cafe acarsin restoran dikersin. ufak bir gölet aile cay bahcesi.
sosyal alan olursa bence cok daha güzel olur. atiyorum ordan teleferik cikar dagin tepesine ikinci bir boztepe yap orayi. gokart pisti olabilir mesela.
zaten stadin altinda ufak dükkanlar olmicakmi? oraya acarsin birkac dükkan olur biter.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaraborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejan başgan sen mi geldinu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejan baskan ben olsaydim, kendimi vurur, ortadan kaldirirdim
karaborsa çok ucuz bir sahtekarlık.. adamlar toplu olarak aldıkları kombineleri bile maç maç satabiliyorlar.. yaşadığınız yer kuzey amerika gözüküyor orada hiç böyle bir şeyle karşılaşabilir misiniz?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum