Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam zaten kapatılan avmler ya küçük ya saçma sapan yerlere açılmış durumda. Zaten haberde ondan veryansın ediyor. Benim evime 10 dakika mesafe ile 4 tane avm açıldı. Hiçbiriside batmadı hepside tıkır tıkır işliyor. Boş insan çok vesselam.
    genel olarak haklısınız ama büyük avmler de kapanıyor bazen onu demek istedim. ora sinek avlıyor mesela.

Yorum

• Birisi ünlem döşer, birisi saygısızca konuşur...yazık yahu. Evet evet hissem var. Edebinizi takınsanız nasıl olur?

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birisi ünlem döşer, birisi saygısızca konuşur...yazık yahu. Evet evet hissem var. Edebinizi takınsanız nasıl olur?
        harbiden renktaş.. bende bu usluptan dolayı üzülüyorum.. şu cevap verme tarzına bakarmısınız.. ukala ukala.. hayır bana yazılan birşey yok okurken ben rahatsız oldum o kadar haddini aşarcasına yazı. bmn yönetimi de böyle küstah ve haddi aştığı bariz mesajları silmeli ve yazanları cezalandırmalı.. saygısızlığı çok belli..

Yorum

• Burda avm diğer tarafta yumlu zeki tartışması. oruç kafanıza vurmuş. Saçma sapan tartışmanın içinde olduğunuzun farkinda bile değilsiniz
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            karaborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.
            Haksız rekabet...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazı çakallar sistem açılır açılmaz 300 yane bilet alıp,maç günü millete 2 katına satabilir.
              iyide bilete sinirlama var. biletix te oyle. yanlismi biliyorum.
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.
                biz burada boyle konusma tarzina aliskin degiliz. mumkunse bunu degistirin yada birdaha birsey yazmayin.

Yorum

• Ben en başta söyledim AVM ye karşıyım diye hem küçük esnafcıları bitiriyolar hemde insanların en doğal yerde en dogal şekilde eylenip gezebilmesi gerekiyor sahiller halkındır sen oraları avm lerle doldurursan rantın kralını zengini zengin etmek için doğal alanı yok etmiş olursun.

Yani dünyada caazibe merkezleri birtek avm lermi takılı kaldık avm ye.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    genel olarak haklısınız ama büyük avmler de kapanıyor bazen onu demek istedim. ora sinek avlıyor mesela.
                    Doğrudur abi. Benim kişisel fikrim oraya Avm'dense Hastane olsun. Tabi genel insanlar Avm diyorsa iyice hesaplanmalı. Hastane'de Avm'de olmasın fikrimde var. Tabi az çok belli ne olacağı en azından kişisel fikrim ben hastaneyi destekliyorum.

İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    avm de çay içen boş .. sokak kahvesinde için çok dolu mu oluyor ? avm yapılıncamı insanlar boş oldu. yoksa avm den önce de boş insan vardı ama gidecek yerleri mi yoktu ? tıkır tıkır işlemesi niye zoruna gidiyor ?
                    Hocam sen sinirlisin birisine çatmak istiyorsun herhalde.

Sosyolojik boyutu var olayın. Bu yüzden karşıyım Avm'lere. Yaşam alanı gibi kurulmalarına. Temsil ettiklerine. İnsanların arasındaki uçurumu temsil ettiğine inanıyorum. İnsanları uyuttuğunu düşünüyorum.

Sokak Muhabirlerinin dalga geçtiği halkın temellerinin atıldığı yerlerden birisidir. Sorduğun için cevapladım.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cevahirdeki boş avm senin sorunun mu ? sana etkisi ne ? boş sa içindekiler düşünsün yatırım yapan iş adamı düşünsün. bi restoran dolu bi restoran boş uzun sokakta. onlar için ne düşünüyosun? uzun sokağa uğrada gör boş vafeleri restoranları. sen bu duygusallıkla ağlarsın kesin.
                      Tamamda o avm kapanir diyor arkadas bosluktan. Kapanirsa stadin yaninda kapali bos bir avm kalir. Yatirim yapan is adami da gider. Ne kaldi elde? 0

Ben bu yazdiginizdan pek birsey anlamadim. Yatirimciyi dusunmuyosa kurdugu avmden trabzonspor nasil para kazancak?

Yorum

• samsundaki dogu parkini bilen varmi?
                        öyle bi park olmazmi oraya? 3-4 güzel cafe acarsin restoran dikersin. ufak bir gölet aile cay bahcesi.
                        sosyal alan olursa bence cok daha güzel olur. atiyorum ordan teleferik cikar dagin tepesine ikinci bir boztepe yap orayi. gokart pisti olabilir mesela.

zaten stadin altinda ufak dükkanlar olmicakmi? oraya acarsin birkac dükkan olur biter.
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• transfer başlığında yumlu burada avm bir bitmedi bu muhabbetler ya;

dolgu alanına avm içerisinde hastane ve üniversite yapılsın adıda havmuni olsun .... hatta buna otelde eklensin yüz yılın projesi olur valla ...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

karaborsa neden yasaklanir anlamis degilim.. kulup zaten satmis parasini almis. sahte bilet degil ki bu.. adam almis istemiyor satiyor para kazaniyor. alanda razi aliyor. gec kalmanin, acele etmemenin bedelini daha fazla vererek oduyor. iki tarafta razi, iki tarafta memnun.. hayatim boyunca anlamadigim seylerin basinda karaborsa dan bilet satanlara uygulanan cezadir.. cok ama cok sacma.
                            jan başgan sen mi geldin
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jan başgan sen mi geldin
                              jan baskan ben olsaydim, kendimi vurur, ortadan kaldirirdim

Yorum

jan baskan ben olsaydim, kendimi vurur, ortadan kaldirirdim
                                yok öyle yapmazdın.. siyasilerden toplu bilet alıp maç günü fahiş fiyattan satıp parsa yapmaya çalışırdın..
                                karaborsa çok ucuz bir sahtekarlık.. adamlar toplu olarak aldıkları kombineleri bile maç maç satabiliyorlar.. yaşadığınız yer kuzey amerika gözüküyor orada hiç böyle bir şeyle karşılaşabilir misiniz?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X