Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    33. ve 34. Membran - 06/06/2016

bu arada bugün yine turkcell haberleri cikti

Aslında mantıklı,diğerlerinin var Türksel in yok,
    şikecilere sulanmışlardır ama demek ki orası uymadı,
    geriye büyük takım sadece biz kalıyoruz,
    biraz burun kıvırsalar da tamam demişlerdir tabi aslı varsa

Bu ara da mebran birer ikişer derken baya bi sayıya ulaştı,
    çatı işi bi bitse diğer işler halledilirken mebran 1 haftada biter gibime geliyor.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında mantıklı,diğerlerinin var Türksel in yok,
      şikecilere sulanmışlardır ama demek ki orası uymadı,
      geriye büyük takım sadece biz kalıyoruz,
      biraz burun kıvırsalar da tamam demişlerdir tabi aslı varsa

Bu ara da mebran birer ikişer derken baya bi sayıya ulaştı,
      çatı işi bi bitse diğer işler halledilirken mebran 1 haftada biter gibime geliyor.
      bu ay sonu cati tamammis

zaten dünya genelinde stadyum isimlerini sigorta, banka, telekomunikasyon ve otomobil sirketleri aliyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• %90 gelecek sponsor Arena ismiyle gelecek bence.
        Huseyin Avni Aker yerleskesi
        XXXXX Arena
        Cunku stadyum kelimesi artik bayagi kaliyo
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Emirates'in Türkiye pazarına gireceğine dair bir işaret yok.
          Turkcell olabilir pekala.
          Diğer rakiplerinden geri kalmak istemeyebilir.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emirates'in Türkiye pazarına gireceğine dair bir işaret yok.
            Turkcell olabilir pekala.
            Diğer rakiplerinden geri kalmak istemeyebilir.
            emirates isim konusunda kap da yalanlandi

genel sponsorluk konusunda direk yalanlanmadi, ondan gögüs olabilir diyenler var

Ünal Karaman

Yorum

• Stadin ismi Avni Aker olmasini bende isterim, ama maglum maddi durum felaket, mecbur Sponsor bulmaliyiz..

Yine Hamburgtan bir örnek vermek gerekirse.

Stadiumlarda ismi Sponsor olayi cikmadan önce Hamburg Stadin ismi "Volkspark Stadion"du
              Volksparkstadion (1953–2001)
              AOL Arena (2001–2007)
              HSH Nordbank Arena (2007–2010)
              Imtech Arena (2010–2015)

Gecen sene Hamburglu Ünlü bir isadami Sponsor oldu ve kendi firmasinin Ismini vermek yerine (Kühne) eski Ismini "Volkspark Stadion" Verdi.
              Bizdende böyle bir babayigit cikarsa, ismi Tabiki "Avni Aker" olsun, ama hic sanmiyorum cikacagina...

Yorum

• İngiltere'deki yaklaşık 130 stadyumdan sadece iki tanesi "Arena" diye geçiyor. Tesislerde genelde "Park", "Road", "Field" gibi ibareler var. Ancak bu ibareler stadyumların olduğu yerlerin zamanında gerçekten park, çayır, yol v.b yerler olduğu için kullanılan eski adres tanımlamalarıdır. Bu yönde hareket edersek, stadımızın ismi bir sponsor ya da kişi ismi olmayacaksa bulunduğu yerin adı olmalıdır diye düşünüyorum.

Yorum

• Bence dolgu alanı sosyal bir alan ve park olacaksa Sponsor + Trabzon Park mantıklı geliyor. Böylece bölgenin adı da Trabzon park olmuş olur. Şahsi fikrime gelince; Siyaset yapmak için söylemiyorum ama son dönemde "Arena" bahanesiyle stadyumlardan silinen "Atatürk" ismi de kullanılabilir. Gerçekten de isminde "Atatürk" olan bütün stadyumlar "Arena" diye değiştirildi. Tekrar ediyorum sadece şahsi fikrimdir. Yazarken aklıma 24 Şubat ve 1461 isimleri de geldi. Onları da paylaşayım.

Yorum

• firtina üssü

Ünal Karaman

Yorum

• Stadımız yeni sezona yetişir yetişmesine de sponsorluk işi nasıl olacak ben onu düşünüyorum.

Yorum

• sabırsızlıkla bekliyoruz yeni stadımızı...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• taraftarımızdaki hep farklı olma çabası anlaşılmaz.Daha düne kadar avni aker stadyumuydu. Hemen herkes stadyum ismini kullanıyordu. Ali sami yen stadyumu, Atatürk stadyumu, İnönü stadyumu, saraçoğlu v.s. o zaman farklı olalım deyip ismini değiştirme gereği duydun mu? şimdi tüm dünya stadyumlar için daha modern bir isim kullanma yoluna gidiliyor. hemen tüm dünyada yeni stadyumların çoğuna arena ismi veriliyor.
                          Park nedir allasen. park koyunca sıradanlıktan kurtulacaklarını sananlar yanılıyorlar. arena hemen hemen sadece stadyumlara verilirken park isminin verilmediği yer yok. avm den tut, bina isimlerine kadar her yerde park ismi var.. batıpark avm, park zirve evleri, Altınpark, medicalpark, ankapark, the greenpark otel, holidaypark, miragepark say say bitmez. park ve bahçelere eklenenleride düşünürsek artık insanlar nerdeyse çocuklarına park ismini verecek noktaya gelmiş. yakında mertcan yerine mertpark denilirse şaşırmamak lazım. şimdi biz kalkıp akyazı park diyecez ve sıradan olmayacak öyle mi? koca istanbulda bir kaç tane arena var, ama sayın bakalım kaç tane park ismi var...
                          farklı olmaya çalışırken marka değerine zarar vermemek lazım. adına park dediğin şey stadyumu karşılamaz ve sen farkında olmadan akyazı park stadyumu demeye başlarsın..
                          onca işimizin arasında bari buna takmayın birader. bana göre oranın ismi akyazı arenadır. Yarın sponsor gelirse isim ona göre şekillenir. Örneğin: Turkcell arena, yada fırtına turkcel arena, yada samsung arena yada fırtına türk Telekom arena gibi...
                          En son SEDER tarafından düzenlendi; 07.06.2016, 14:43.
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bu tartışmayı anlayamıyorum. Arena da Park da gayet uygun. Park ismi hastanelere otellere veriliyor ama stadyumlara da veriliyor (Signal İduna Park). Sponsor bulununca (atıyorum Emirates veya Samsung) ismi ona göre değişir.

Emirates Arena
                            Emirates Park
                            Samsung Arena
                            Samsung Park vs.

Ancak Emirates Trabzon Arena veya Samsung Fırtına Park gibi isimler hiç hoş durmuyor bence.

Yorum

• [Sponsor Ismi] Fırtına Mabedi
                              Mesela Turkcell Fırtına Mabedi ya da THY Fırtına Mabedi
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İngiltere'deki yaklaşık 130 stadyumdan sadece iki tanesi "Arena" diye geçiyor. Tesislerde genelde "Park", "Road", "Field" gibi ibareler var. Ancak bu ibareler stadyumların olduğu yerlerin zamanında gerçekten park, çayır, yol v.b yerler olduğu için kullanılan eski adres tanımlamalarıdır. Bu yönde hareket edersek, stadımızın ismi bir sponsor ya da kişi ismi olmayacaksa bulunduğu yerin adı olmalıdır diye düşünüyorum.
                                bünyamin abi ozaman bu dediğinden yola çıkarak akyazı sahil şeklinde olması konusunda bir fikir belirdi kafamda... örneğin turkcell akyazısahil stadı biliyorum kulağa biraz garip geliyor ama ingilizce ve türkçedeki fonatik farklılığından kaynaklanıyor aynı newcastle united ( Yenikale Birlik) gibi. ama eğer özgün olacaksak bence direk bu şekilde olması daha güzel olur . bunu cidden dalga geçmek için demiyorum ... akyazı sahil stadyumu bence gerçekten güzel bir isim oldu ...
                                En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 07.06.2016, 15:56.
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X