Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Binlerce yürek tek bir ses '' Bu stadı nasıl dolduracağız ''
    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Binlerce yürek tek bir ses '' Bu stadı nasıl dolduracağız ''
      Bu karamsarlık bende de hakim oluyor sıklıkla ama başarılı bir takım bu stadı doldurur Trabzon'da.

Yeter ki takım umut versin.

Tribün kültürü olmayan Konyaspor'un geldiği seviye ortada. Bu arada bizde de yok o kültür, belirtmeden geçemedim.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyla alakası yok ama,sakarya üç büyütülmüşlerin şampiyonluk sevinci yaşayamadığı,yaşamak istediğnde tepki gördüğü bir şehirdir. 3. Ligde her maç stat ful olur.Malesef süperligde bizde böyle bir durum yok. Bir kişinin yapmış olduğu stat benzetmesini cımbızlayıp komple şehire mal etemeye gerek yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Abi zaten o benzetmeyi yapan da bir Trabzonspor taraftarı değil mi? Profilinden anlaşılıyor. Sakarya ile ilgili bir durum yok.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu karamsarlık bende de hakim oluyor sıklıkla ama başarılı bir takım bu stadı doldurur Trabzon'da.

Yeter ki takım umut versin.

Tribün kültürü olmayan Konyaspor'un geldiği seviye ortada. Bu arada bizde de yok o kültür, belirtmeden geçemedim.
          kimde var? şu türkiye'deki tribün gruplarının yaptıklarına kültür demeyin lütfen, çoğu çetedir.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimde var? şu türkiye'deki tribün gruplarının yaptıklarına kültür demeyin lütfen, çoğu çetedir.
            Alt Ligler'de bunu daha rahat görebiliriz. Takımları başarısızken bile stadyumları dolduran taraftar gruplarını kastediyorum. Örnek vermek gerekirse; Adana Demirspor taraftarını beğenirim. Tribünde hakim 1 grupları var en azından. Bizim gibi değiller. Olay çıkarma vs. gibi etkenlerden bahsetmedim en başta sanırım sen öyle anladın. Agresiflik de bir kültür, onu benimsemiş olabilirler
            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 20:34.

Yorum

Alt Ligler'de bunu daha rahat görebiliriz. Takımları başarısızken bile stadyumları dolduran taraftar gruplarını kastediyorum.
              o takımlar niye alt liglerde acaba?

Yorum

Taraftarlarından dolayı değildir bence.

Yorum

• Keske Kardes Takimimiz Drogheda United ile yapsak. Juventus ta Renktaslari Notts County ile yapmisti aclis macini.
                  En son atomania tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 20:37.

Yorum

Taraftarlarından dolayı değildir bence.
                    büyük etkileri vardır.oraya gelen yönetimleri etkiliyorlar. bu arkadaşları doyuran bir yönetim anlayışıyla başarı gelmesi mümkün mü? yaptıkları taşkınlık, kavgalar, vandallık yeter eleştirmek için.

Yorum

5para eden oyunculari istanbula peskes cektiklerinden

sakaryasporu (ilcesi) akyaziya tasisinlar 10 yilda en azindan bir antep kadar olurlar
                      adapazarinda cakma sakaryasporlular yiyorlar kulübü
                      ‏@AkyaziArenaVor 1 Minute

29. ve 30. Membran - 02/06/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 21:38.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        video benı susattı . mutfaga gidip su ıctım . İstanbul bugun baya sıcak .
                        video güzel olmuş
                        Valla bu video beni o kadar iştahlandırdı ki 1.5 iskender söyledim ayıptır söylemesi..

Kulübün yayınladığı video gerçekten mükemmel olmuş.Kompleks bitmeye yaklaştıkça çok çok daha güzel gelmeye başlıyor gözüme.En başından beri Avni Aker'in bulunduğu alanda kalmamızı isterdim. Ancak bu şekilde de Trabzon'a muazzam bir alan kazandırılmış oldu.Bu güzel kompleksin çevresi,özellikle sahil kısmı çok güzel doldurulmalı ki o alan hep canlı kalsın.

Yorum

• temiz bir kumsal da yapmak gerekiyor oraya. yine doldurma işlemi gerekiyor mu su seviyesi için? giriş için 5, 10 lira alsan yaz boyunca iyi para getirir.

Yorum

• Benmi kacirdim veya okumadim ama bu stadin ve denizin arasindaki büyük Kare ne olacak?

Yorum

• Denizin dibine bir Trabzonspor heykeli konulabilir

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu cam yığını yapıyı pek stada benzetemedim valla

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X