Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporun 7 tane antrenman sahası olacak deniliyor tam olarak ne tarafta olacak renktaslar.cim döşenen 2 saab antrenman sahası değil herhalde.
    Benim anladığım 4 tanesi suni çim saha olacak-ki ikisi şu anda döşenmiş durumda-.
    O büyük sahada çim saha olarak 3e bölünecek sanırım.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• son karar aciklanmadi
      ama ugraslara göre 3 suni cim saha, 3 dogal cim saha ve 1 5bin kisi tribünlü hibrit cim sahasi olacak
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yalnız Sakarya'nın dış cephe bitmiş gibi bir şey, bizimkisi yapım aşamasında inşaat halinde. İki fotoğrafı yan yana koyup kıyaslamak çok saçma.

Yorum

• paradan kaçınmamalı açılış maçı kesinlikle barcelona liverpool ya da borussia dortmund üçlüsünden birisiyle yapılmalı. zaten gösterilerle felan bayağı reklam yaparız böyle bir durumda
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bos adamlarin bos kiyaslarina bosuna kafa yormayalim
            sinek aginlan dösenecek cephesi o stadyumun
            kiyaslanacak bir stadyum varsa oda mersindekidir sakaryaylan

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Açılış macının avrupadan herhangi bir takımla yapacagımızı zannetmiyorum o ara tüm ligler başlamış oluyor o kluplerde sırf açılış için takımlarını göndermezler başka bir ülkeye mantıklı baktığımız zaman açılış maçı o gün hangi lig maçına denk geliyorsa rakibimiz kimse onunla yapıcaz gibi duruyor

Yorum

• taze video kulüpten çok güzel olmuş

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.facebook.com/Trabzonspor...8341144530875/

taze video kulüpten çok güzel olmuş
                  video benı susattı . mutfaga gidip su ıctım . İstanbul bugun baya sıcak .
                  video güzel olmuş
                  61

Yorum

• Kulübün yaptığı video mükemmel olmuş. O videodan bazı kareler buyrun...
                    1.jpg
                    3.jpg
                    4.jpg
                    5.jpg

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      video benı susattı . mutfaga gidip su ıctım . İstanbul bugun baya sıcak .
                      video güzel olmuş
                      Aynen katılıyorum birde memleketimin sahili çok güzel olmuş akyazıda bitti zaman komple sahil şeridi çok iyi gözükücek

Yorum

• Yeni stadyuma yeni hayallere doğru...
                        1.jpg
                        11.jpg
                        12.jpg

Yorum

• bu tür videolarla akyazıyu gündemde tutması sezon başı kombine satışlarınada yansıyacakdır..

Akyazıya verilen önem bu şekilde devam etmeli
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Konuyla alakası yok ama,sakarya üç büyütülmüşlerin şampiyonluk sevinci yaşayamadığı,yaşamak istediğnde tepki gördüğü bir şehirdir. 3. Ligde her maç stat ful olur.Malesef süperligde bizde böyle bir durum yok. Bir kişinin yapmış olduğu stat benzetmesini cımbızlayıp komple şehire mal etemeye gerek yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu stada gece bir aydınlatma sistemi yap, uçaktakilerin dibi düşer oradan geçerken

Deniz tarafından harika görünüyor valla.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 19:19.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bide uzak derler Akyazı için. Avni Akerden gözüküyor işte.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X