Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığın ilk ortaya çıktığı zamanlarda bir koşu pisti davası vardı stadyum için. O zaman, koşu pisti istemiyoruz, diye bir başlık da açmıştım.
    Evet, eleştiri mutlaka gerekir ama eleştirinin yanında öneriler de olmalı. O zaman eleştiriler yapıcı olur. Yoksa bir anlamı yok eleştirinin.
    Sadece eleştiren, her şeye "Tu kaka" diyen tipler de var. Yapıcı eleştiride bulunanların başımın üstünde yeri var. Yıkıcı eleştiri yapanların da gözümde zerre kadar değeri yok.
    NOT: Eleştiri bir şeyin yalnızca kötü yanlarını göstermek değildir. İyi yanlarını söylemek de eleştiridir.

Telefonumdan gönderdim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Federasyon öyle istiyor. Merdivenler açık ve parlak renkli olmalıymış. Bu tanıma en iyi uyan da "sarı".
      o yeni bir kural degil
      sari bir öneri, bu öneriyi biz avni akerde katilmadikki akyazi da katilalim
      en iyi ihtimallen inönüdeki gibi olur
      yada tribüne göre bordoysa merdiven mavi olur, mavi tribünde biraz kuyu kirmizi kullanilir...

komple sari ahmaklihini kimse yapmaz bence
      güvenmeyenler yinede mail ve tweet atsin

@AkyaziArena Vor 18 Minuten
      28. Membran - 01/06/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.06.2016, 21:46.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• koskoca fifanın, uefanın aklına gelmeyen şeyler bizim tff nin aklına geliyor. umuyorum ki tff nin şu saçma dayatması dikkate alınmaz.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ronine teşekkürü için ben teşekkür ediyorum.

Çoğu görüşüne katılmasam da neden ceza aldığını merak ediyorum.

Bence ayrıntılı düşünen taraftarlarımız proje için ŞANStır.
          Niye ceza aldı Ronin bilen var mı ? Twitterda kendine sordum o da bilmiyor.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forumun huzurunu kacirip, herseyi elestirip, herkese olumsuz yaklasimi sonucu, baya bir kisinin sikayetiyle banlandi. Bende sikayet edenlerden biriyim. Umarim birdaha gelmez. Bos biri, kendini meshur etmenin derdinde.
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              forumda adını anmasak olmazmı istediği primi vermiş oluyoruz böylelikle
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Stadin icini bi göremedik resimlerde.

Soyunma odalari, Kafeler, Ic mimari isler vs vs vs
                .
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• son 1 aydır calismalar inanılmaz hızlandı. ee insanın aklına su soru geliyor şimdiye kadar nerdeydi bu adamlar ?
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forumun huzurunu kacirip, herseyi elestirip, herkese olumsuz yaklasimi sonucu, baya bir kisinin sikayetiyle banlandi. Bende sikayet edenlerden biriyim. Umarim birdaha gelmez. Bos biri, kendini meshur etmenin derdinde.
                    Teşekkürler.

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forumda adını anmasak olmazmı istediği primi vermiş oluyoruz böylelikle
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 121.jpg

Yorum

• Antalyaspor stat ismi için opet ile anlaşıldığı söyleniyor.
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Cj7355IWsAAt3Fh.jpg

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haksızda sayılmaz hani acı ama gerçek bir durum...
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Stadı eleştirdiğim zaman en büyük argümanım -hala öyle- bize dair bir görüntü aksettirmemesiydi. Başka bir şey, herhangi bir şey ama Trabzon veya Trabzonspor'a ait bir şey değildi...

Sonuç olarak bizim oldu. Bazı şeylere gücümüz yetmedi zira... Neyse. Şimdi de böyle her bulduğumuz yerde gömmeye çalışacağız diye bir durum söz konusu olamaz. O kıt kafalıların bilmeden konuştuğu stat, birkaç dokunuş ile bambaşka bir yer olabilme kapasitesine sahip.

Satdyumun altındaki "oto sanayi" diye dalga geçilen kısım dükkanlarla beraber hizmete açıldığı zaman, bu çok bilmiş tipleri bir rot balans ayarı yapmak için meşhur oto sanayimizde misafir ederiz. Bizden olur...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğruyu söyleme, kovarlar bütün köylerden.

Olsun bizim skorboard ve iyi kalite koltuklarımız var. Değil mi?
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X