Konuyla alakası yok ama,sakarya üç büyütülmüşlerin şampiyonluk sevinci yaşayamadığı,yaşamak istediğnde tepki gördüğü bir şehirdir. 3. Ligde her maç stat ful olur.Malesef süperligde bizde böyle bir durum yok. Bir kişinin yapmış olduğu stat benzetmesini cımbızlayıp komple şehire mal etemeye gerek yok.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi zaten o benzetmeyi yapan da bir Trabzonspor taraftarı değil mi? Profilinden anlaşılıyor. Sakarya ile ilgili bir durum yok.
kimde var? şu türkiye'deki tribün gruplarının yaptıklarına kültür demeyin lütfen, çoğu çetedir.
Alt Ligler'de bunu daha rahat görebiliriz. Takımları başarısızken bile stadyumları dolduran taraftar gruplarını kastediyorum. Örnek vermek gerekirse; Adana Demirspor taraftarını beğenirim. Tribünde hakim 1 grupları var en azından. Bizim gibi değiller. Olay çıkarma vs. gibi etkenlerden bahsetmedim en başta sanırım sen öyle anladın. Agresiflik de bir kültür, onu benimsemiş olabilirler
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 20:34.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
büyük etkileri vardır.oraya gelen yönetimleri etkiliyorlar. bu arkadaşları doyuran bir yönetim anlayışıyla başarı gelmesi mümkün mü? yaptıkları taşkınlık, kavgalar, vandallık yeter eleştirmek için.
5para eden oyunculari istanbula peskes cektiklerinden
sakaryasporu (ilcesi) akyaziya tasisinlar 10 yilda en azindan bir antep kadar olurlar
adapazarinda cakma sakaryasporlular yiyorlar kulübü â€@AkyaziArenaVor 1 Minute
29. ve 30. Membran - 02/06/2016
En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 21:38.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
video benı susattı . mutfaga gidip su ıctım . İstanbul bugun baya sıcak .
video güzel olmuş
Valla bu video beni o kadar iştahlandırdı ki 1.5 iskender söyledim ayıptır söylemesi..
Kulübün yayınladığı video gerçekten mükemmel olmuş.Kompleks bitmeye yaklaştıkça çok çok daha güzel gelmeye başlıyor gözüme.En başından beri Avni Aker'in bulunduğu alanda kalmamızı isterdim. Ancak bu şekilde de Trabzon'a muazzam bir alan kazandırılmış oldu.Bu güzel kompleksin çevresi,özellikle sahil kısmı çok güzel doldurulmalı ki o alan hep canlı kalsın.
temiz bir kumsal da yapmak gerekiyor oraya. yine doldurma işlemi gerekiyor mu su seviyesi için? giriş için 5, 10 lira alsan yaz boyunca iyi para getirir.
Yorum