Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 17 Min.Vor 17 Minuten
    Akyazı'da bugün - 30/05/2016

HEG BİNA TEKN. ‏@hegtech1
    @AkyaziArena 'nın güvenlik sistemleri tarafımızdan yapılmaktadır. #akyaziarena #trabzonspor #bordomavi #hegtech

En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 15:51.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

samet karadeniz diye bir arkadaş mavi tonun bu şekilde oldugunu söylemiş görmüş koltukları
      Emre foto görünmüyor babam,yeniden bi daha bi yüklesen,
      merak ettim de mavi yi.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emre foto görünmüyor babam,yeniden bi daha bi yüklesen,
        merak ettim de mavi yi.
        Düzelttim abi

Yorum

• ya şu tasarım faciası tasarımı yapmasınlar abi allah aşkına ya abi normal stadyumlara göre alt kat fazla yatay üst kat ise fazla dikey ve localar(ek localar dahil) olması gerektiğinden daha fazla belirgin. bunların sonucu olarak tribünü bir göstermek locaları kamufle etmek zor bunu engellemek için yapabileceğimiz en önemli şey tribünleri tek renk yapmak ama oy veremediğimiz bir facebook anketine göre koltuk renkleri belirlenmiş ise ve paint tasarım seçilmişse büyük yanlış yapmış oluruz hemde çok büyük yanlış yapmış oluruz taraftarın istediği değil doğru olan yapılmalı doğru olan yukarıdaki ankette gözüküyor böyle birşey yapılacaksa yukarıdaki anket dikkate alınmalıydı umarım doğru karar verilmiştir.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düzelttim abi
            Eline sağlık,
            ben razıyım bu mavi ye,çok hoş görünüyor,
            hele hele soyunma odasındaki lacivert koltukları düşününce inşallah bunlar olur diyorum.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ben buraya koltuk siparisleri verildi dedigimde öyle bisey yok diyenler bugün koltuklari görmüsler
              dikkat cekmek istedim nedense
              sanirim bu koltuklar siparisden 3 gün sonra servis edilmedi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben buraya koltuk siparisleri verildi dedigimde öyle bisey yok diyenler bugün koltuklari görmüsler
                dikkat cekmek istedim nedense
                sanirim bu koltuklar siparisden 3 gün sonra servis edilmedi
                Sen onları boş ver Selçuk
                Hangi tasarım olacak biliyorsan onu bi di.

Yorum

Sen onları boş ver Selçuk
                  Hangi tasarım olacak biliyorsan onu bi di.
                  abim ben ozamanda bilmedigimi dedim
                  yöneticimiz siparis coktan verildi demisti, eskisehirlilerin ankete yapmaya calidtiklari atagi onlara bildirdigimizde

taraftarlar 5 numarayi secti, baskanin en begendigi 2 numara

bu ikisinden biridir
                  beyaz renkte yazidir

benim favorim 1 no. du

Ünal Karaman

Yorum

• Spor, sanat, kültür festivali tarzı bir şey çok güzel olur gerçekten.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abim ben ozamanda bilmedigimi dedim
                      yöneticimiz siparis coktan verildi demisti, eskisehirlilerin ankete yapmaya calidtiklari atagi onlara bildirdigimizde

taraftarlar 5 numarayi secti, baskanin en begendigi 2 numara

bu ikisinden biridir
                      beyaz renkte yazidir

benim favorim 1 no. du
                      1 komple bordo olandı galiba,sen ve BMN in en beğendiği,
                      üstte üç renk sipariş verilmiş bordo-mavi-beyaz denildiğine göre 1 değil,
                      demek ki 2 veya 5 olacak,
                      hatırlamıyorum ben hangisine kullandım da,katın birisi komple bordo diğeri komple mavi olan olursa çok ta itiraz eden olmayacak gibi,inşallah başkanın dediği olur,şu geçişli olandan olmaz.

Yorum

hatırlamıyorum ben hangisine kullandım da,katın birisi komple bordo diğeri komple mavi olan olursa çok ta itiraz eden olmayacak gibi,inşallah başkanın dediği olur,şu geçişli olandan olmaz.
                        Piksel ya da geçişli dediğimiz olmasın da ne olursa razıyım. Çünkü geri kalanların hepsi güzel gözükür diye düşünüyorum.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

7 olmasinda, gerisini kabul ederim sahsen
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 16:44.

Ünal Karaman

Yorum

• başkan işi biliyormuş .üst kat bordo alt kat mavi olursa daha güzel gözükür. alt katta mavi üzerine arma işlensin. statta kullanılmış arma detayları, çok da güzel olmuş. onu devam ettirmek lazım. kale arkasına iyi olur.

Yorum

• En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 16:57.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Akyazı ve piskolojik savaş başladı destek olmalıyız

#HaydeAkyazıya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X