Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada en azından birkaç kişi var bir soru sorayım; Tsclub'tan alışveriş yapmaya çalıştım fakat formaların hiçbirinin bedeni yok, ne iştir bu. Zarar ediyor diye toptan kapattı mı başkan ne yaptı.
    formalar begenilmedi ve minimum sattigindan ek siparis verilmedi
    bu sürecte eski formalarda stoklarda bayaga tükendi
    yeni sezonu bekleyin derim
    belki kaleci formasi kalmistir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çim meselesi canımı sıktı açıkçası.Kulüp parasını versin direk hibrit yapılsın bence.Yok önce doğal çim olacak sonra hibrit kesin bir sıkıntı çıkar
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çim meselesi canımı sıktı açıkçası.Kulüp parasını versin direk hibrit yapılsın bence.Yok önce doğal çim olacak sonra hibrit kesin bir sıkıntı çıkar
        can sikilacak bir durum yok

baskan hibrit cim dedi hibrit cim olacak
        ayrica hibrit cim gercekten normal cime islenmis suni cime deniliyor
        bu dogru

ama öyle onlar sersin biz 2 ay sonra suni cimi isletiriz olmuyor

hibrit cimin özelligi cim kökünden itibaren suni cime sarilip büyümesidir ( bir nevi fasulye tarlasindaki destek sopalar gibi)
        yani cim serildikten hemen sonra suni dallar islenmeli

suni dallar min. 14 santim derine islenmeli
        bu demek olurki en az 20 santim derinlikte bütün altyapi olmali

hibrit cim max. 3 milyon avro tutuyor
        1,2 en ucuz fiyat

neden fiko 20 milyon tl tuttu diyor
        fikocugumuz drenaj, isitma ve sulama sisteminide hibrit cim hesabina katiyor
        ayrica serildikten 3 hafta sonra mac yapabilmek icin kök salmis cim italyadan getirtti
        yani 4,5 santim topraklan cim söküldü italyada, transport edildi ve istanbulda yine serildi
        bunun yüzünden isi ye 2 kat vermistirler
        italyadan istanbula 4,5 santim toprak kac tir ekstradir düsünün
        tabi cimler köklenmis oldugundan suni cime hemen sarilmasi mümkün degil, ilerde bu nasil bir fark doguracagini görecegiz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Projenin sezon başına yetişebilmesi için TOKİ'den ek ödenek çıkması gerekiyor ki çift vardiyaya geçilebilsin. Bu proje esasında başından beri öksüz kaldı. Albayrak döneminde ortaya çıktığında acayip heyecanlanmıştım ancak şike süreci olsun ve diğer olaylar iyice soğuttu futboldan. İnşallah yeni sezonda yeni stat yeni tesisler, yeni takımla bir de taraftar kafasını değiştirebilirsek yeni taraftarımızla beyaz bir sayfa açarız.

Ayrıca taklitlerimden sakının BMN ve tribündergi dışında başka bir forumda üyeliğim yoktur.

Faruk abi ???
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bir şey sormak istiyorum, Akyazıya geçtiğimizde Avni Aker ne olacak?
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir şey sormak istiyorum, Akyazıya geçtiğimizde Avni Aker ne olacak?
              Benim bildiğin Toki ye verdik,ne isterse onu yapacak.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah şu çatı. Bu mimarlık harikası çatının direkleri yüzünden neler çekmiştik.

Yorum

• arkadaşlar zaten hibrit çim uygulaması doğal çim üzerine yapılıyor, sentetik hibrit lifler makinelerle zemine dikiliyor, doğal zemin önce serilip sonra üzerine halı örer gibi yapay çimler dikiliyor

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir şey sormak istiyorum, Akyazıya geçtiğimizde Avni Aker ne olacak?
                    Ak Partinin propaganda reklamlarında şehir parkı olacağı söyleniyordu.
                    Avni Akerin torunlarının ise toplu konut olması halinde mahkemeye gideceğini okumuştum bir yerel gazetede.

Ben de bir şey soracağım.
                    "Trabzon bir sevda,Trabzonspor bir destan..."yazısı ve İdmanocağı İdmangücü vs logoları ne olacak? )
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu resmi görünce bu memlekette yaşamanın ne kadar da pamuk ipliğine bağlı olduğunu görüyorum. Resmen cinayete davet. Hem de yüzlerce kişiyi. Görünen çatı uzay çatı denilen sistem. Bu çatı sistemi bütün düğüm noktaları birleşmeyince çalışmaz yani sakattır. Böyle yarı montajı bitmemiş halde o çatının altında maç oynatan zihniyete ne demeli? Şuna bakın montaj bitmemiş geçici olarak dikmeler yapılmış ve çatıyı bunun üzerine oturtmuşlar, altta seyirciler. Gerçekten mucize eseri bir olay yaşanmamış.

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu tuvaletlerde soyunma odalarında falan beyaz beyaz ev banyosu gibi fayanslar kullanılıyor deniyordu inşallah daha şık güzel renkler seçilmiştir.
                        şu hibrit işi can sıkıcı inşallah bir terslik olmaz.
                        Benim de en merak ve endişe duyduğum konulardan biri stadın içiyle alakalı.

Yorum

• * Altın çim olmalı şanlı Trabzon şehrine yakışan budur
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ak Partinin propaganda reklamlarında şehir parkı olacağı söyleniyordu.
                            Avni Akerin torunlarının ise toplu konut olması halinde mahkemeye gideceğini okumuştum bir yerel gazetede.

Ben de bir şey soracağım.
                            "Trabzon bir sevda,Trabzonspor bir destan..."yazısı ve İdmanocağı İdmangücü vs logoları ne olacak? )
                            ???

Toplu konut olayı gerçekten komik, yalnız Hüseyin Avni Aker'in torunlarının dava açması çok daha komik olur.

Yorum

• Şehir hastanesi oraya yapılamaz mı bence o denenmeli.batı akyazıyı kurtarırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şehir hastanesi oraya yapılamaz mı bence o denenmeli.batı akyazıyı kurtarırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Gayet mantıklı .300 dönüm yoksada baya vardır yine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X