Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazıktır. Bakmak zorunda olduğu çocuğu ailesi vardır. Bence şikayet etmeden uyaralım. İşinden atmak olmaz.

Emin olun şantiyede öyle yatış falan olmaz. Özel sektör adamı kazığa oturtur. Arkadaşlarına hava atmak isteyen eğitimsiz bir insanın yalanları. Çok güzel işim var kebap yapıyorum falan diyedir.
    Aynen olay bu,
    ben yazacaktım sağ olsun Sercan güzel özetlemiş,
    sanal alemin gevşekliği başka bişi değil,ya da anamın deyimi ile d(t)ussuzluk
    işini bi savsaklasın bakalım elin oğlu adamı bi dakkada üfürür,
    o sebeple,şikayet falan etmeyin sakın,hem vebale girmeyelim hem de çözüm değil gelecek olan da aynısıdır.

@Bera B. nin tespit te çok yerinde.
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 09:15.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çalışanlarla uğraşmayı bırakın arkadaşlar.Bunlar emir kuludur.
      Öyle çalışmama yatma kaytarma vs gibi şeyleri yapmaları mümkün değildir.
      Dikkate bile almayın.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• 1.JPGlinea.JPGalfa.JPG

bu 3 koltukdan sizce hangisi olur arkadaşlar

Yorum

• Bir işçinin yetişmez demesiyle tabii ki stadın gidişatı engellenmez ancak Beşiktaş başkanı Fikret Orman stadın gidişatında isteksiz çalışan birkaç kişi olduğu haberini alınca Beşiktaşlı çalışanlar hariç herkesin işine son vermişti ve stadın inşaatına Beşiktaşlı işçi getirtmişti.

İnşaatta çalışan işçilerin kaçı Trabzonsporludur acaba ?
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• hepsi akp lidir neyin trabzonsporu kardeşim. beşiktaş galatasaray bursaspor vs statları hemen bitti bizimkisi 10 sene olacak halen daha bitiyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şantiyelerde işten kaytarmak çok zordur. Çünkü her işçinin bağlı olduğu kalfalar formenler vardır. Onlarda amirlerine günlük puantaj verirler. Herkes işini yapar. Adam belki gurbetçidir ve izin gününde şantiyede kalmıştır. Ya da Trabzonsporludur ama biraz cehaletle düşüncesizce espriler yapmış olabilir. Büyütülecek bir konu değil. Fotoğraflardan birisinde beyaz renk excavator toprak seriyordu. Malzeme pek kaliteli görünmüyor açıkçası neden böyle bir çalışma yapılıyor acaba? Çim altındaki kesit nasıl? Aşağıdan yukarıya doğru sıralandığında drenaj-mıcır-toprak-çim şeklinde mi? Yada başka detaylar var mı?
              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                basindan beri bu projedeki isciler gerekenden cok fazla önplanda tutluyor

yok yetismez demis, calismiyorum yazmis, yagmurdan kacmis, koltuklarin siparis verilmedigini demis...

insaat iscisinden konusuyoruz
                emir kulu, denileni yapar, yapmazsa sirada ellitane var yerini dolduracak

dikkate almamak gerek
                Selçuk bey o dediğiniz çoğu durumlarda olmuyor bile,inşaat işcisini çalıştırmak kendi hanımınla çocuğunla uğraşmaya benzer hatta bazı durumlarda işciyi elinizde bebek gibi sallarsınız ailenizden çok onla ilgilenirsin işini daha güzel daha hızlı yapsın diye.Türkiyede ne yazıkki düzen böyle.Gazatelerde yok işciler eziliyor yok bilmem ne diyorlar fakat külliyen yalan.Ticarette ezilen varsa oda işverendir herkesle sabaha kadar tartışabilirim bu konuyu.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk bey o dediğiniz çoğu durumlarda olmuyor bile,inşaat işcisini çalıştırmak kendi hanımınla çocuğunla uğraşmaya benzer hatta bazı durumlarda işciyi elinizde bebek gibi sallarsınız ailenizden çok onla ilgilenirsin işini daha güzel daha hızlı yapsın diye.Türkiyede ne yazıkki düzen böyle.Gazatelerde yok işciler eziliyor yok bilmem ne diyorlar fakat külliyen yalan.Ticarette ezilen varsa oda işverendir herkesle sabaha kadar tartışabilirim bu konuyu.
                  2 kere kendi is yeri macerasina girdim
                  özellikle Türk isciyi nekadar zor calistirildigini gördüm
                  ama özelliklede opelde onlarca kisinin basinda Türkden iyi calisan olmadigini ögrendim

derler ya güzel kiz nazlidir, öyle bisey

isci calismiyorsa bu kontrol elemaninin sucudur, iscinin degil
                  sen o isciye kazandigi asgari ücretin degerini hatirlatamasan oda sana disiplin kuralini unutturur
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• O değil de bu fotoğrafları facebook'una koyan arkadaş biraz böyle sanki club'a gitmiş eğleniyormuş modunda takılmış, fotoğraflar, yorumlar, videolar vs. Çok ilginç.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]9368[/ATTACH][ATTACH]9369[/ATTACH][ATTACH]9370[/ATTACH]

bu 3 koltukdan sizce hangisi olur arkadaşlar
                      Hocam, şahsi fikrim olarak üçüncü sıradaki ALFA derim ve tabii kırmızı olanı. Fakat kaliteli koltuk isterken kaliteli taraftar da istemeliyiz. Bizim taraftarımız (bu bütün takımların taraftarları için geçerlidir) koltuğa oturmaz. 90 dakika ayakta bekler; fakat beton üzerinde değil de koltuk üzerinde ayakta dikilir durur. Ben bundan korkarım. Bir de o öndeki-arkadaki, sağdaki-soldaki omuz omuza verip o koltukların üzerinde tezahürat yapıyoruz, diye bağırıp tepinirler. Sonra koltuklar üç maç sonra kırılır, kulübe de zararı kalır.
                      Benim düşüncem; kulüp koltukların güzel olmasını, taraftarın rahat maç izlemesini isteyecektir. Ancak, kim hangi koltuğa zarar vermişse (bilet alınırken sonuçta isim veriliyor) zararını o kişiden tahsil etmeli.

Yorum

• Koltukları görmüş galiba bir arkadaş wowturkey'de yazmış, bordo-mavi-beyaz renkte görmüş. Umarım piksel değildir.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Güvenlik sistemimiz beşiktaş gibi olacak arakdaşlar taraftar ceza görecek takım değil

Yorum

• Koltuklarımız bu diyor gören arkadaş

Yorum

• samet karadeniz diye bir arkadaş mavi tonun bu şekilde oldugunu söylemiş görmüş koltukları
                              En son emrex61 tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 15:45.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koltuklarımız bu diyor gören arkadaş

Yeterli bence
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X