Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faruk stadın yapılamayacağına olan inançtan mı yoksa üzerinden bir kaç seçim geçmesini uzadıkça uzamasını ti'ye almalarından dolayı mı ?
    "Uzungöl Arena" senin favorindi diye biliyorum.
    Hakkını vermek lazım Uzungöl'e stat diken arkadaş iyi bir çalışma yapmıştı beğenmiştim

Önce bazı arkadaşlarımız inanmadı hak vermek laızm çok uçuk bir proje gibi duruyordu, sonra ise işin uzaması üzerinden yürüdüler. Öyle böyle bir şekilde sona gelindi. Bundan sonrası güzel olacak inşallah. Kulüp olarak her alanda istikrara kavuşmamız gerekiyor. Bir yönetim tarzımız politikamız olmalı gelen yönetimler bu politikanın çok fazla dışına çıkamamalı.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi trabzonspor taraftar profili çok değişti.iho olgun ,aklı başında,yapıcı ,cefakar taraftar kitlesini takımdan soğuttuğu dışladığı gibi bu küçükken mahallede oyun oynarken mızıkçılık yapan tipleri ,herşeye muhalefet,yıkıcı,düşünemeyen,hiçbirşey üretemeyen kitleyi trabzonspora yama yaptı.bakıyorsun özellikle facebookta paylaşımların altındaki yorumlara trabzonspor'a dair herşeyden soğur gibi olyorsun.bu yorumları yapan insanlarla aynı bayrağı taşıdığıma inanamıyorum bazen.
      Aynen öyle, o yazıları okuyunca acaba bir tek ben mi öyle düşünüyorum diye ciddi ciddi kendimi sorguluyordum. Çok saçma, konu ile ilgilenmeyen kişiler, aynı şekilde konular hakkında saçma sapan yorumlar yazıyorlar. Inanılmaz bilinçsiz şekilde hareket eden taraftarlarımız var. Ama şöyle de birşey var. Inan bana, bizim o abartılı dediğimiz kapılar bu taraftarlarımız görmüyor. Biz deli gibi bu forumda yazıyoruz, ama kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Çünkü Stadı ne kadar iğrenç göstereceğini bi biz görüyoruz. Diğerleri göremiyor. 6 Mio taraftarımız var ise, o taraftarların arasında belki de saysan 2 000 kişi bu konuyu bodomavi.net'de takip ediyor. Hali ile 2000 kişi ile sesimiz de çıkmıyor. 6 Mio'nu kaplamadıktan sonra da istediğimizi elde etmemiz zor. Bunu bilmemiz gerekir, çok az kişiyiz maalesef.

Stad konusunda forum sayesinde gayet bilgili olduğumu düşünüyorum, onlara 'Giriş kapıları büyük' deyince, boş boş bakmaya başlıyorlar .. Ben de kendimi boş konuşur gibi hissediyorumç

Yorum

• Trabzon insanınn biyolojik, ruhsal yapısıyla alakalı sıkıntıları var.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen öyle, o yazıları okuyunca acaba bir tek ben mi öyle düşünüyorum diye ciddi ciddi kendimi sorguluyordum. Çok saçma, konu ile ilgilenmeyen kişiler, aynı şekilde konular hakkında saçma sapan yorumlar yazıyorlar. Inanılmaz bilinçsiz şekilde hareket eden taraftarlarımız var. Ama şöyle de birşey var. Inan bana, bizim o abartılı dediğimiz kapılar bu taraftarlarımız görmüyor. Biz deli gibi bu forumda yazıyoruz, ama kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Çünkü Stadı ne kadar iğrenç göstereceğini bi biz görüyoruz. Diğerleri göremiyor. 6 Mio taraftarımız var ise, o taraftarların arasında belki de saysan 2 000 kişi bu konuyu bodomavi.net'de takip ediyor. Hali ile 2000 kişi ile sesimiz de çıkmıyor. 6 Mio'nu kaplamadıktan sonra da istediğimizi elde etmemiz zor. Bunu bilmemiz gerekir, çok az kişiyiz maalesef.

Stad konusunda forum sayesinde gayet bilgili olduğumu düşünüyorum, onlara 'Giriş kapıları büyük' deyince, boş boş bakmaya başlıyorlar .. Ben de kendimi boş konuşur gibi hissediyorumç

o kisilere hic birsekilde laf anlatamazsiniz. onlarin kulaklari yok yada gozleri yokki sizin dediginizi anlasinlar.

neresinden anlatsam baslasam bilmiyorum. mesela bazilari var, sif muhalefetler yani begenmiyorlar, bu ne yaaa diyen tipler.. bunlarin sayisi yaklasik 3 5 bin kisi, facebooktalar surekli yorum yazarlar TS sayfalarinin altina, kufur ederler falan filan.. bir muhabbete girseniz desenizki evet kardesim stadin kosesinde buyuk bir bosluk var sence ne olmali orasi.. sana yemin etmiyim ama garanti veriyorum, bir cevap alamazsin, yani senin mesajini gorur ama gormemezlikten gelir, anlayamaz, idrak edip sana cevap veremez.. sen yok hukmundesindir.. sanki onca muhalefet yazilarini, onca itirazi onca elestiriyi baska bir yere yapmista senin itirazini senin onunla ayni olan dusunceni anlamaz, gormez... nasil anlatsam bilemiyorum. bu dedigim basima defalarca geldi..

baska tipler var mesela, adam diyorki statta hic bir ilerleme yok 3 aydir ayni stat diyor.. Bekir kardesim cevap veriyor kisa ve oz bir sekilde,, sonra o kisiden bir daha cevap gelmiyor.. sanki ruhlar yaziyor o elestirileri yada sanki hickimse yazmamis ama biz yazilmis gibi goruyoruz. boyle birsey mumkun mu ? adam cevap vermiyor ya.. ustelik ismini bile hastag yapiyorsun.. sadece elestirisini, ...kunu atip gidiyor..

olayin ic yuzunu, statta neler oldugunu bilmeden, sadece birseyler karalayip gidiyor. sen kimsin arkadasim ? 3 aydir statta neler degistigini gormek icin tek bir stadin profil resmi sana yetiyor mu ? bu stadin elektrigi, dogalgazi, kedi yollari, zemini, altyapisi, tuvaleti duvarlar boyalar bin tane sey var.. bunlari nasil olurda stadin disina bakarak yorumlarsin ve hicbisey degismemis dersin.. hadi dedin, nasil olurda sana verilen mantikli cevaba, haa oyleymis peki tesekkur ederim demezsin. sen kimsin ya ?

facebook kullanan arkadaslar allah askina su tiplere cevap vermeyin, biliyorum sayilari cok fazla 400 yorum varsa 300 tanesi bunlardan.. ama ben artik o kisilerin trabzonlu olduguna inanmiyorum. yada trabzonsporlu.. yada insan olduklarinada inanmiyorum. boyle birsey olamaz. mumkun degil..

kulubunun en zor zamaninda, 49. yilinda bu denli kotu durumda bile mantikli dusunmeyen, birlik olmayan bir kulup taraftari ne zaman olacaktir. akli fikri olan soylesin, bizde bilelim. ne zaman ?

biz mi cok bagimliyiz takimimiza, bizmi burda bosa zaman geciriyoruz.. bu facebooku sosyal medyayi kullanan Trabzonsporlular kimler ? kimdir bu sacma sapan yorumlari yapanlar ? aylik internete verdigin 20 tl para, sana bunlari yazmani mubahmi gosteriyor ? boyle yazmanmi gerekiyor ? bu senin gununu daha guzel, daha mutlumu ediyor. boyle hayatin dahami neseli boyle dahami huzurlusun ?

Allah askina buna bir dur diyelim.. Bunlari okuyan insanlar, gercek anlamda okumus biryerlere gelmis, Trabzonspora katkisi olacak insanlar var... boyle tipler gercek taraftarida takimdan uzak tutuyor..

son olarak, IHO bu takima en buyuk ihaneti taraftar anlaminda yapti, ve insanlari otekilestirdi.. siyaseti en derininden Trabzonspora soktu, ondan olmayani kusturdu, nefret ettirdi.

umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer, taraftar ve taraftar guruplari anlamindada birseyler yapar, yol kat ederiz.. taraftar ayni profilde kalacaksa.. vahh halimize
          u will need justice at the end..

Yorum

• Kedi yolu nedir renkdaşlar?
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Seneye ilk mac fenere karsi olursa sasirmam

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cihan, buradaki iki bin kişi dışarıdaki 5 milyon 800 bin kişiye baskın geldiği gün Trabzonspor kazanacak. Nicelik değil, nitelik önemli. Çıkmasın aklımızdan.

Sevgiler...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  millet kafayı yemiş.bildiğin beton prekastı atıp bu mu güzel stad diye soruyor.aman tanrım
                  ahahah iyi güldüm
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    üçüncü maçta birçok taraftarımız cezalı, o maçı da avni aker'e veda maçı yapacağız dedi.
                    o maçta şb maçına denk gelirse seyreyleyin gümbürtüyü
                    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Bu ...e tff fb maçını ilk 3 iş saha maçımızdan biri yapabilir..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• UGUR061_tornado.jpg

Ugur Pehlivan WOWTurkey sitesinden alinti

Yorum

• Muharrem ustada acıkladı 4+1 ceza yemişisiz yani 4 maç seyircisiz 5.ci maçda en son maça gelen tüm seyirciler almış cezayı yani stad 6.cı iç saha macında acılcak diyer 5 maç avni akerde oynancak onun için yetişir gibi duruyor yani bize kafadan 3 aya yakın zaman kazandırdı.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem ustada acıkladı 4+1 ceza yemişisiz yani 4 maç seyircisiz 5.ci maçda en son maça gelen tüm seyirciler almış cezayı yani stad 6.cı iç saha macında acılcak diyer 5 maç avni akerde oynancak onun için yetişir gibi duruyor yani bize kafadan 3 aya yakın zaman kazandırdı.
                            Cezaların 2 tanesini zaten çektik, 2 + 1 i kaldı o da 1 buçuk ay demek en fazla.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cezaların 2 tanesini zaten çektik, 2 + 1 i kaldı o da 1 buçuk ay demek en fazla.
                              Dogru pardon işden geldim kafa gitti

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim stadın diğer toki statlarından tek farkı 2 katlı localarımız ve kapasite. Onun dışında ortalama Toki stadı.

Bu stat (ki sadece stattan bahsediyorum, dolgu alanı değil) Trabzonspor'a atılmış bir kazıktır.

Şu görüntü pek öyle "delidehşet ve diğerlerinden çok farklı stadyum" izlenimi vermiyor. Ve bu görüntüye güzel demek biraz abartı olur bence..

[ATTACH]9324[/ATTACH]
                                Resmen saka gibi. Baska söze gerek yok. Saka.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X