yawww arkadaş adam gibi metal yada camla stadın dış çevresini neden kapamassın stadın üstü mebranmı muşambamı neyse onunla kapa meşhur çimlerin ışık görme hikayesi için ama şu stadın çevresini kapa kardeşim cam metal ne olursa stad stada benzesin çadıra değil burda herkese yazıyorum bittiğindede görürsünüz eğer stadın o çevresi kapanmassa o stad çadıra benzeyecek ve bitince sizde görücek ve bana hak vericeksiniz antalya sivas eskişehir bursa stadlarına bakıyorum çevresini ne muaazzam kaplıyorlar bi bizde yok o çevre kaplama merdiven altları filan gözükür rezil basit adi bir görüntü yaww arkadaş hiçbişey bilmiyorsanız bi girin sitelerede şu sivasın bursanın antalyanın eskişehirin dış kaplamasına bakın yaa sonrada bizim çadıra bakın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
localı trübün zaten stadı bitirdide yani heybetini ürkütücülü sıfırladıda bari şu alt trübünler biraz dik olsaydı arkadaş ya 33 bin stadlara bakıyorum valla billaa 100 binlik gözüküyor bizim stadın yanında adamların alt kat 18- 20 basamak ama bizim alt katın iki katı gözüküyor bizim alt kattaki 26 basamak ise eğim yüzünden 10 basamak gibi gözüküyor her yönden eksi bir stadız locadan tut çıkış tünellerine alt kat eğiminden tut çadır kaplamaya
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyawww arkadaş adam gibi metal yada camla stadın dış çevresini neden kapamassın stadın üstü mebranmı muşambamı neyse onunla kapa meşhur çimlerin ışık görme hikayesi için ama şu stadın çevresini kapa kardeşim cam metal ne olursa stad stada benzesin çadıra değil burda herkese yazıyorum bittiğindede görürsünüz eğer stadın o çevresi kapanmassa o stad çadıra benzeyecek ve bitince sizde görücek ve bana hak vericeksiniz antalya sivas eskişehir bursa stadlarına bakıyorum çevresini ne muaazzam kaplıyorlar bi bizde yok o çevre kaplama merdiven altları filan gözükür rezil basit adi bir görüntü yaww arkadaş hiçbişey bilmiyorsanız bi girin sitelerede şu sivasın bursanın antalyanın eskişehirin dış kaplamasına bakın yaa sonrada bizim çadıra bakın
Sen ne kadar konuşsanda stad belli bir düzende devamlı ilerleyecek bitecek ve maçlar oynanmaya başlayacak...Bu sürede senin bu konuşmalarında havada kalacak sinirlenmende üzerinde ağırlık olacak...
Gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArenada neymiş abicim.
Ne futbol oynayan oyuncular gladyatör
nede maç seyreden seyirciler kana susamış barbar ve vahşi romalı.
stadımızın ismine arena eklentisi yapılmasına kesinlikle karşıyım.İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen, tutturduk bi arena hastaligi gidiyor, biraz yaratici olsaydik keske..
Gesendet von iPhone mit Tapatalkİlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama sacmalamissin, hep kopya hep kopya, tt arena, vod. Arena, timsah arena, mecburmuyum ben bu isimi koymaya.
Bize özel bisey olsun bari isimden kurtaralim!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
arena kelimesine karsi olanlari görmek güzel. bende sevmiyorum arena kelimesini.
özentiden baska bir sey degil bu arena. baskasi arena koydu diye bizdede olsun deniyor.
arena yerine park da olur. h. avni aker park , akyazi park. ama ben sahsen arena, park veya baska eklentilere karsiyim.
stadimizin ismi oldugu gibi devam etmelidir. tabiki sponsor olursa xxx stadi denmesinden yanayim.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben onu yazarken yangin kanunlarina uygunmudur bilmeden yazdim
simdi aklima geldi
onuda arastirmak gerek
sorryÇünkü daha önce folyo ile kaplanmış membran cepheli stadyum görmemiştim. O monoton tek renkli görüntüden kurulabileceğimizin müjdesi gibiydi adeta o mesaj. Hayallerimi yıktın...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize yapılan stadı bende beğenmediğimi birçok defasında dile getirdim ama senin bu yaptığını daha doğrusu ne yapmaya çalıştığını çözemedim...Her defasında aynı sözleri söyleyerek kendini geriyorsun forumdaki itibarını düşürüyorsun...
Sen ne kadar konuşsanda stad belli bir düzende devamlı ilerleyecek bitecek ve maçlar oynanmaya başlayacak...Bu sürede senin bu konuşmalarında havada kalacak sinirlenmende üzerinde ağırlık olacak...
Gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arena kelimesine karsi olanlari görmek güzel. bende sevmiyorum arena kelimesini.
özentiden baska bir sey degil bu arena. baskasi arena koydu diye bizdede olsun deniyor.
arena yerine park da olur. h. avni aker park , akyazi park. ama ben sahsen arena, park veya baska eklentilere karsiyim.
stadimizin ismi oldugu gibi devam etmelidir. tabiki sponsor olursa xxx stadi denmesinden yanayim.
park özenti bize uygun görmuyorum
arena da özenti olsada cagin karsiligi bu mekan icin
arenayi istemeyenler, bence gercekden arenadan daha iyi bir öneri sunmalidir
sadece begenmiyorum olmuyor
benim önerim nasil bizim kültürümüzde er meydani varsa
bu mabed bizim onur meydanimiz olsun
örnek: turkish airlines place of honor
bu fikiri üretirken kaptanimizi onore etmeyi düsünmedim öyle gözüksedeEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 12:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz herzaman birincilik şampiyonluk için yarıştık yani insan olarak bu bölgenin insanı olarak herzman birinci olmak istedik herşeyde hayatın her sahfasında genetiğimiz böyle ve bu yüzden en büyük siyasiler işadamları mafyalar zenginler futbolcular 7 şampiyonluk vb bizden çıktı.şimdi şikebahçe kolpataş galatasaray bursa bunların stadlara bakınca biz 5-6-7 sıralardayız bize hakaret bu stad bu yapı bu şekil kendimi kandırmaya çalışıyorum bazen stadı sevmeye beyenmeye zorluyorum yok arkadaş neresinden tutsam elimde kalıyor türkiye genilndeki forumlardan haberin varmı renkdaşım herkes bursanın muhteşem stadını bjk nin stadını konuşuyor bizim stad içinde o localarla alay ediyorlar çatıya çadır kaplama diyorlar tam karadeniz işi diyorlar evet haklısın bir tek bende kalsam bu stadı beyenmediğimi dile getiricem stad yapılıcak biticek maçlar oynanmaya başlıyacak ama kusura bakmada kendimi kandıramıyorum bu stad için tabi benim dileğim şudur ki birgün staddta kimse yokken yani bomboşken bir hafta içi bir yer kayması olup şehirde stadta kimseye birşey olmadan bu ucubenin denize yuvarlanmasıdır
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şeye ihtimal vermiyordum sen yazana kadar.Çünkü daha önce folyo ile kaplanmış membran cepheli stadyum görmemiştim. O monoton tek renkli görüntüden kurulabileceğimizin müjdesi gibiydi adeta o mesaj. Hayallerimi yıktın...
ama yüzeyin yanginda ates olmasina sebep olur yapisma malzemesi
ben evde eski amerikan buzdolabini 3m chrome folyala dösedim, gazli ocagin yanindaydi
bir gün bir alevlendi yemek yaparken gülmeden ölürsün
yapistirma maddesi sorunu ortaya cikariyor sanirim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolma fix olur
ama yüzeyin yanginda ates olmasina sebep olur yapisma malzemesi
ben evde eski amerikan buzdolabini 3m chrome folyala dösedim, gazli ocagin yanindaydi
bir gün bir alevlendi yemek yaparken gülmeden ölürsün
yapistirma maddesi sorunu ortaya cikariyor sanirimMilli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet biliyorum eğer sende bu sayfayı takip ediyorsan biliyor olman lazım...Bu sayfada dediklerini destekleyecek yazılar birçok kişiden geldi zaten ama sonuç belli...Stad yapılacak ve o stad Trabzonsporun stadı olacak...Bunu değiştirecek birşey yok...Eleştirilmeye eleştirilir ama sürekli aynı sözlerle eleştirmekte olmaz...
Görüyorsun çözüm arayışlarına girdim haftalardır.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir zamanlar ben de aynı yoldan gidiyordum. Eleştir eleştir nereye kadar. Bir işe de yaramıyor.
Görüyorsun çözüm arayışlarına girdim haftalardır.
Yorum
-
Türkiyede Arena kelimesi gectimi, ilk olduklari icin direk tt Arena akla geliyo. Yani diger takimlar stadlarinin isimlerini Arena koyarak bence cok yanlis yaptilar.
Bu hataya bizde düsmeyelim, biraz yaratici olup cok güzel bize özel bir isim bulalim, dedigim gibi en azindan stadin ismi bize özel olsun.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum