Şu iki alandan bir tanesine dünyanın önemli stadlarında örnekleri bulunan heykel yapılması son derece şık olacaktır.
Zannedersem yedi yıldır aynı şeyi söylüyorum.
Bronzdan bir heykel, heykelinde dalgaları yaran bir taka olduğunu takanın üzerinde efsane kadro olduğunu düşünün. Dümende Dozer Cemil ve sırasıyla 10 futbolcu daha.
Şu iki alandan bir tanesine dünyanın önemli stadlarında örnekleri bulunan heykel yapılması son derece şık olacaktır.
Bronzdan bir heykel, heykelinde dalgaları yaran bir taka olduğunu takanın üzerinde efsane kadro olduğunu düşünün. Dümende Dozer Cemil ve sırasıyla 10 futbolcu daha.
[ATTACH]9248[/ATTACH]
abi sen nasıl bir insansın, valla helal olsun. bunu ilettiniz mi yönetime?
En son Fatih Solmaz tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 20:41.
Ben de stadın girişine bir yazı yazılmasından yanayım.
You will never walk alone tarzı.
Rakip okusun stada girerken, titresin, o tarz. Adı Avni Aker olsa hazırdı bile. "Fırtınanın kopacağı yerde Avni Aker'desin"
Adı uysa bu da uyarlanabilir.
Öyle bir şey işte.
[ATTACH]9248[/ATTACH]
abi merhaba.yönetime ulaştırmak üzere bu önerini dile getirdim.
başkanın dostu çok sevdiğim bir abime ilettim.
iyi aksamlar
Çatı basık iyi hoşta en üst tribündeki adam istese çatıya asılabilir bu kadar basık olması iyi değil stadın yüksekliği falan kalmıyor.
Niye asılacaksın kardeşim çatıya,hemen niye aklımıza fırıldaklık geliyor.Herşey dörtdörtlük olursa sahada adam gibi futbol oynanırsa taraftar gerilmez herkes sağduyulu olur.
Çatı basık iyi hoşta en üst tribündeki adam istese çatıya asılabilir bu kadar basık olması iyi değil stadın yüksekliği falan kalmıyor.
Ben öyle kolay asılınabileceğini sanmıyorum, fotoğraflardan öyle gözüküyor bence. Bu sezon gibi bir sezon daha geçirirsek şayet tabi, asılınır ve çatı aşağıya alınır
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 23:34.
Buraya bir büyük televizion takilsa. Ve avrupada oynadimiz maclari gösterse.....yani puplik viewing gibi bir sey. Güzel olmaz mi. Hem taraftari oraya cekmis olurlar.....
Buraya bir büyük televizion takilsa. Ve avrupada oynadimiz maclari gösterse.....yani puplik viewing gibi bir sey. Güzel olmaz mi. Hem taraftari oraya cekmis olurlar.....
Yorum