Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskan stad beklenen zamanda bıtecek dedı.
    Su kombınelerle alakalı bır açıklama yapın.Ne zaman satısa çıkacak,kaç para olucak?
    gsgm len anlasma imzaladiktan kisa süre sonra

İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadin etrafina Ücretsiz WIFI yapilsa olmaz mi!?
    Yada sadece Kombineye sayip olan!?
    olacaktir büyük ihtimallen
    zor bisey degilki
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 17:03.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadin etrafina Ücretsiz WIFI yapilsa olmaz mi!?
      Yada sadece Kombineye sayip olan!?

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu iki alandan bir tanesine dünyanın önemli stadlarında örnekleri bulunan heykel yapılması son derece şık olacaktır.
        Zannedersem yedi yıldır aynı şeyi söylüyorum.
        Bronzdan bir heykel, heykelinde dalgaları yaran bir taka olduğunu takanın üzerinde efsane kadro olduğunu düşünün. Dümende Dozer Cemil ve sırasıyla 10 futbolcu daha.

[ATTACH]9248[/ATTACH]
        Harika bir fikir,umarım yapılır.
        • Memento mori

Yorum

Şu iki alandan bir tanesine dünyanın önemli stadlarında örnekleri bulunan heykel yapılması son derece şık olacaktır.
          Bronzdan bir heykel, heykelinde dalgaları yaran bir taka olduğunu takanın üzerinde efsane kadro olduğunu düşünün. Dümende Dozer Cemil ve sırasıyla 10 futbolcu daha.

[ATTACH]9248[/ATTACH]
          abi sen nasıl bir insansın, valla helal olsun. bunu ilettiniz mi yönetime?
          En son Fatih Solmaz tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 20:41.

Yorum

• Ben de stadın girişine bir yazı yazılmasından yanayım.
            You will never walk alone tarzı.
            Rakip okusun stada girerken, titresin, o tarz. Adı Avni Aker olsa hazırdı bile. "Fırtınanın kopacağı yerde Avni Aker'desin"
            Adı uysa bu da uyarlanabilir.
            Öyle bir şey işte.

Yorum

• @Sibel

isim uymasa da ''Fırtınanın kopacağı yerdesin'' yazılır en azından.

muhakkak bu tarz özel dokunuşlar yapılmalı stadın içine ve dışına.

Yorum

• Çatı basık iyi hoşta en üst tribündeki adam istese çatıya asılabilir bu kadar basık olması iyi değil stadın yüksekliği falan kalmıyor.
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Heykel konusunda tek korkum o heykele gidip sacma sapan seyler yazicaklar sonra olmasaydı daha iyiydi dicez.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çatı basık iyi hoşta en üst tribündeki adam istese çatıya asılabilir bu kadar basık olması iyi değil stadın yüksekliği falan kalmıyor.
                    çatı basık ama düz değil. içeriden de kapatmayacaklar büyük ihtimal. diğer statlardan çok büyük farkı yoktur yükseklik konusunda.

Yorum

[ATTACH]9248[/ATTACH]
                      abi merhaba.yönetime ulaştırmak üzere bu önerini dile getirdim.
                      başkanın dostu çok sevdiğim bir abime ilettim.
                      iyi aksamlar

Yorum

Çatı basık iyi hoşta en üst tribündeki adam istese çatıya asılabilir bu kadar basık olması iyi değil stadın yüksekliği falan kalmıyor.
                        Niye asılacaksın kardeşim çatıya,hemen niye aklımıza fırıldaklık geliyor.Herşey dörtdörtlük olursa sahada adam gibi futbol oynanırsa taraftar gerilmez herkes sağduyulu olur.

Yorum

Ben öyle kolay asılınabileceğini sanmıyorum, fotoğraflardan öyle gözüküyor bence. Bu sezon gibi bir sezon daha geçirirsek şayet tabi, asılınır ve çatı aşağıya alınır
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 23:34.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• uploadfromtaptalk1463517395922.jpg

Buraya bir büyük televizion takilsa. Ve avrupada oynadimiz maclari gösterse.....yani puplik viewing gibi bir sey. Güzel olmaz mi. Hem taraftari oraya cekmis olurlar.....

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]9251[/ATTACH]

Buraya bir büyük televizion takilsa. Ve avrupada oynadimiz maclari gösterse.....yani puplik viewing gibi bir sey. Güzel olmaz mi. Hem taraftari oraya cekmis olurlar.....

kaç inçtur o ekran

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaç inçtur o ekran
                                uploadfromtaptalk1463518173964.jpg

Böyle bir sey düsünmüsdüm[emoji6]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X