Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Reklamın iyisi kötüsü olmaz alınsın. Her türlü pankart koyarız zaten.

Yorum

• Bizi bilmeyen de A.Aker pankarttan bayraktan geçilmiyor sanacak.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizi bilmeyen de A.Aker pankarttan bayraktan geçilmiyor sanacak.

Hay ağzına sağlık.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizi bilmeyen de A.Aker pankarttan bayraktan geçilmiyor sanacak.
          Hiç sorma ya Herkes kendi grubunun pankartını asıyo zaten
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• habere bakın, yahu bu sene ikinci yarı mıydı neydi yetiştirecekleri tarih.

Beşiktaş'ta şoke eden Arena haberi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da, çatının kapatılması, zeminin çimlendirilmesi ve koltukların yerleştirilmesi işlemleri en az 7 ay sürecek. Siyah-beyazlılar, Arena bitene kadar gelecek sezon yine farklı statlarda oynayacak.

Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• bunlari daha önceki sayfalarda yazdim durdum. ne bizim stadimiz, ne de 8tasin stadi seneye yetisir.

İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              habere bakın, yahu bu sene ikinci yarı mıydı neydi yetiştirecekleri tarih.

Beşiktaş'ta şoke eden Arena haberi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da, çatının kapatılması, zeminin çimlendirilmesi ve koltukların yerleştirilmesi işlemleri en az 7 ay sürecek. Siyah-beyazlılar, Arena bitene kadar gelecek sezon yine farklı statlarda oynayacak.

http://www.radikal.com.tr/spor/besik...haberi-1307311

Yorum

• Bizim stadın yetişmeyeceği Kasım ayında belli olmuştu. Sıkıntılar orda ortaya çıktı. Son 1 ayda olanlar falan hikaye.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim stadın yetişmeyeceği Kasım ayında belli olmuştu. Sıkıntılar orda ortaya çıktı. Son 1 ayda olanlar falan hikaye.
                  ben daha kazma vurulmadan yetismez dedim. hatta burada nerdeyse bana küfür edenler bile oldu. TS düsmani ilan edildik. bende isterim en kisa zamanda her seyi bitsin ama görünen köy klavuz istemez.

yalancilarin dediklerine inanmaya devam etsinler

Yorum

• Tribünlerden 4 basamak alınmış loca için bence çok fazla 2 basamak alınıp geriye kalan loca prekastları bir platform gibi daha arkaya yerleştirilse hem localar daha iyi gizlenirdi hemde kapasite çok eksilmezdi
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• fiziksel olarak yetişememe durumu bence yok. yani yetişebilir. ama yüklenicinin maddi problemlerinden dolayı gecikme olacak sanırım. malesef ki toki den kaynaklı bir durum olduğunu zannediyorum. tokinin ödeme şekli yüklenicileri cok zor durumda bırakıyor. neredeyse butun imalatlar bitirdikten sonra para veriyor.
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Ya bozulmayın ama neye göre bitmeyecek diyosunuz ben hatırlıyorum birileri bi zamanlar proje yalan falan olmayacak da diyodu büyük bi aksilik olmazsa stat ağustos'a biter akyazı geneli biraz gecikebilir ama stad biter
                        Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribünlerden 4 basamak alınmış loca için bence çok fazla 2 basamak alınıp geriye kalan loca prekastları bir platform gibi daha arkaya yerleştirilse hem localar daha iyi gizlenirdi hemde kapasite çok eksilmezdi
                          4 sıra nedir ya.. alt kat trıbun maalesef ambıyans olarak kötu gorunecek localar gızlenmeyecek.. bızım en bastan kale arkalarına loca koymamamız lazımdı konya gıbı tek trıbun gıbı oluo o zman dıger turlu hep localar ortada ambıyans sıfır

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bozulmayın ama neye göre bitmeyecek diyosunuz ben hatırlıyorum birileri bi zamanlar proje yalan falan olmayacak da diyodu büyük bi aksilik olmazsa stat ağustos'a biter akyazı geneli biraz gecikebilir ama stad biter
                            Kulüp yönetimi, projenin mimar ve mühendisleri ve inşaatı her hafta gözlemleyen kişiler benim kaynağım.

Senin kaynakların ne?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulüp yönetimi, projenin mimar ve mühendisleri ve inşaatı her hafta gözlemleyen kişiler benim kaynağım.

Senin kaynakların ne?
                              Çok güzel pek makul kaynaklarınız var

Peki sayın yönetici bu stad ağustosta açılamazsa ben bu forum'u bırakıp giderim aksi için bitmezciler de aynı şeyi söyliyebilir mi yani bu çok sağlam kaynaklara ne kadar güveniyosunuz nasıl bi iddanız var bakalım ağustos'ta ne olacak klüpte aklı başında biri yok firma yetkilileri konuşur başarısız bulduğum klüp başkanımız Cb'a olayı iletsin tek telefonda firma yetkilileri de yer çekimide tersine döner göz var nizam var bitmeyecek bişey yok 5 ay var boş konuşuyo kim konuşuyosa da belki taraftar baskı yapsında 3 5 kuruş yolalım derdindeler ama göz görüyo öyle bitmeyecek bi durumu yok
                              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• Oradaki diger binalar, yollar, cevre duzenlemesi filan yapilmadan acilirsa bitebilir, ki bir isi yarim yamalak yapmak bizim fitratimizda var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X