Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emeğine sağlık.
    En beğendiğim tasarım bu.
    Çekingem tribünler yukardan değil de alttan göründüğünde tasarım bütünlüğünde kayma olabilir.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      On tane photoshop indirdim telefona, hiç birinde yapamadım.

O bordo ağırlıklı taka modelinin düz çizgi şeklinde olanını değil de hafif dalgalı halini çizebilir misin?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      pc versiyonlarını kullanmanı öneririm akşama dediğini yapıcam

Yorum

• Keşke başlıklar birleşmeseydi.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi
          Siz zırt pırt çizim yaparsanız, biz de zırt pırt aynı şeyleri söyleriz..

Arka sayfalarda arkadaş söylemiş, eğim açısı, merdivenler, koltuk aralıkları bizim statta bu görsellere uygun olmayabilir diye.. Karnaval alanına çevirdiniz stadı, azcık bilgisayar bilen koşmuş..

ben bu arakadaşın, burda emek harcayıp zamanlarından özel hayatından ailesinden feragat edip trabzonspor taraftarı en iyi dizaynı seçsin diye verdiğimiz uğraşın karşılığına zırt pırt diyen bir zihniyetin forum yöneticileri tarafından uyarılmasını istiyorum kendisi ile muhattap bile olmak istemiyorum

Yorum

• Koltuk işine dalınca diğer işleri unuttuk, sahi çatı işi ne alemde 20 günden beri çatıda bir şey yapılmıyor gibi.

Yorum

• Arkadaşlar düz bordo olmalı. Bu tasarımlar hikaye. Saha zeminiden veya tv deki kamera görüntülerinde bu çizdiğiniz tasarımların hiçbirisi buradaki resimler kadar güzel gözükmez. Kuşbakışı bakamayacağımıza göre maceraya gerek yok.

Yorum

• .
                En son uyuss tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 13:05.
                Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• sırasıyla kadir has - torku konya - başakşehir statlarında maç seyrettim .
                    üçünde de koltuklara taraftarlar acımasızca basıyordu .
                    4 kişiden başlayarak artan kalabalıklar o güzelim koltukların üstünde eşşek gibi zıplıyorlardı .
                    millet daha hıncını alamamış olacak ki
                    üstüne sevgilisinin adını kazıyan
                    çakmakla kenarını tutuşturup selfie çeken bile vardı .
                    balgamını yandaki boş koltuğa atan mı ararsın
                    ayağının çamurunu alttaki sırt koyma yerine süren mi ararsın .
                    hatta betona monteli demir sandalyeleri bile taban darbesiyle yerinden söken bir güruhu bile gördü bu gözler .

daha içeriye tuvaletlerin olduğu bölüme girip gördüklerimi anlatmadım bile .

renk nedir arkadaş .

üzerinde tepinen hayvanlar terbiye edilmedikten sonra
                    istediğin renge boya
                    ne anlamı var .

dikkatinizi bu stada değil de takıma ve ruhsuz futbolcu ordusuna vermenizi rica edeceğim .

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pc versiyonlarını kullanmanı öneririm akşama dediğini yapıcam
                      Bu işi bilenler olarak siz yapmaya devam edin.

Stadyum mevzusu 10 sene dillendirildi durdu, hiç kimse sahip çıkmadı taraftarın o kadar yalvarmasına rağmen. 10 sene sonra iş son aşamaya geldi, adamlar başka birileri için çizilmiş stadyumu bize yamadılar, taraftar yine karşı çıkmasına rağmen hiç bir etki edemedi. Kırk yılın başı bizi kale aldılar ve iç dizaynı bize yaptırma şansı verdiler. Onda da bizden olanlar laf ediyor bize. Bazıları çekilip çevrilmeye alıştı galiba. Bırak onları öğretilmiş çaresizlikleriyle baş başa. Biz bir şeyleri değiştirmeye devam edelim. Bu yüzden size ihtiyacımız var.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar düz bordo olmalı. Bu tasarımlar hikaye. Saha zeminiden veya tv deki kamera görüntülerinde bu çizdiğiniz tasarımların hiçbirisi buradaki resimler kadar güzel gözükmez. Kuşbakışı bakamayacağımıza göre maceraya gerek yok.
                        Ben de aynısını düşünenlerdenim. Ama bu kadar güzel dizayn yapıldı. İnsanın aklı karışıyor işte. Güzel de oluyor ama. Tek bir fikirde takılıp kalmamak lazım.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çatıyı oluşturan ne çok parça var, puzzle gibi ekle ekle bitmiyor .
                          .

Yorum

• orada calisan islerin ruh hali nasildir acaba,
                            u will need justice at the end..

Yorum

• [MENTION=50540]revolution[/MENTION]

İçerdeki yapıların bir sene içerisinde pert olacağını tahmin etmek çok zor değil. Bizim insanımıza gerçekten bu tür yapılar fazla bile.

Yorum

• Bu arada bugünkü resimlerde şunu görüyoruz en az 3 tane vinç var çalışan.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X