Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orjinal mimari devam etseydi bu aptal görüntü ortaya çıkmayacaktı? Bizim taraftarın her dediğine uymamak lazım buda bu örnekler içerisinde en çarpıcı olanı !
    O kadar yazı yazıldı loca eklenmesiyle kat arasının alakası olmadığıyla alakalı biraz oku be kardeşim.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sabit başlık açalım loca olmasaydı cam yerine duvar olacaktı diye
      Kesinlikle.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kadar yazı yazıldı loca eklenmesiyle kat arasının alakası olmadığıyla alakalı biraz oku be kardeşim.
        Okudum be abi ? Okudum ve anladım ama bunu böyle düzeltilmemesi lazımdı şimdi tamamen ucubeye dönüştü ?
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Sen benim yazdığımı iyi okudun mu be abi ?

Yorum

Okudum be abi ? Okudum ve anladım ama bunu böyle düzeltilmemesi lazımdı şimdi tamamen ucubeye dönüştü ?
            Nasıl düzeltilecekti inşaat başlamış kapalı tarafı bitmiş kale arkasının inşaatı devam ediyorken locaların arttırılması kararı alındı alınmasaydı oralara duvar çekilecekti, daha güzel bir görüntü mü ?Taraftarın loca istemesinin nesi suç mimariyi bozmadı aksine güzelleştirecek.

Yorum

Nasıl düzeltilecekti inşaat başlamış kapalı tarafı bitmiş kale arkasının inşaatı devam ediyorken locaların arttırılması kararı alındı alınmasaydı oralara duvar çekilecekti, daha güzel bir görüntü mü ?Taraftarın loca istemesinin nesi suç mimariyi bozmadı aksine güzelleştirecek.
              Bu senin bakış açın bana görede bütünlük bozuldu tribünler arası ? Sadece locaların bir trübünde olması mantıklıydı ? Betonu bir şekilde düzenler ahenk katardın bu benim görüşüm ? Sonra hayırdır okumadığımı bu cümleden nerden çıkardın ben onu merak ediyorum ?

Yorum

• Arkadaş bu kadar memnuniyetsiz bir kitle olur mu !

Önce stadyumu doldurmayı öğrenelim sonra eleştiri hakkımız belki olur. Sen taraftarlık yapma stadyumu doldurma sonrada en iyisini iste. Kim böyle birini dikkate alır ? Anca havanda su döversiniz bu eleştirilerle.

Yorum

Bu senin bakış açın bana görede bütünlük bozuldu tribünler arası ? Sadece locaların bir trübünde olması mantıklıydı ? Betonu bir şekilde düzenler ahenk katardın bu benim görüşüm ? Sonra hayırdır okumadığımı bu cümleden nerden çıkardın ben onu merak ediyorum ?
                  Localar eklendiği için tribünler arası yüksekliğinin arttığı muhabbeti döndüğü için öyle düşündüm o boşluğu ve duvarları localara tercih edenin çıkacağını düşünmemiştim tabi o da bir bakış açısı, kusura bakma.
                  En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 19:32.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş bu kadar memnuniyetsiz bir kitle olur mu !

Önce stadyumu doldurmayı öğrenelim sonra eleştiri hakkımız belki olur. Sen taraftarlık yapma stadyumu doldurma sonrada en iyisini iste. Kim böyle birini dikkate alır ? Anca havanda su döversiniz bu eleştirilerle.
                    Hem stada gidiyorum hem eleştiriyorum sonuçta ben bu takıma katkı yapıyorum beşeri anlamdada biz olmazsak bu takımda ayakta duramaz. Taraftar olarak yapması gerekenleri kendi maddi ve manevi durumuna göre gerçekleştiren her taraftar eleştirme hakkınada sahiptir sana hem katılıyorum hem katılmıyorum

Yorum

Localar eklendiği için tribünler arası yüksekliğinin arttığı muhabbeti döndüğü için öyle düşündüm o boşluğu ve duvarları localara tercih edenin çıkacağını düşünmemiştim tabi o da bir bakış açısı, kusura bakma.
                      Yazdığımı okursan ben tamamen görüntüden bahsediyorum yükseklik falan demedim. Benim ilk etapta baktığım şey görüntü sonra işlevselliktir.

Yorum

Yazdığımı okursan ben tamamen görüntüden bahsediyorum yükseklik falan demedim. Benim ilk etapta baktığım şey görüntü sonra işlevselliktir.
                        Orjinal hali şimdiki ile aynı zaten şu anda localar eklenmedi locanın bitmiş hali henüz ortada yok orjinal hali iyi mi şu anda.

Yorum

• Bu kadar derine loca olması cam yada koltuk yada başka birşey bahsedilen bu mesafelerle beraber benim hoşuma gitmedi aklıma şuan hayal ederken biraz kadi has stadı geliyor ve şuan kaba inşaat sırasında hayal edince hoşuma gitmiyor

Yorum

Hem stada gidiyorum hem eleştiriyorum sonuçta ben bu takıma katkı yapıyorum beşeri anlamdada biz olmazsak bu takımda ayakta duramaz. Taraftar olarak yapması gerekenleri kendi maddi ve manevi durumuna göre gerçekleştiren her taraftar eleştirme hakkınada sahiptir sana hem katılıyorum hem katılmıyorum
                            Eleştirin bakalım yol kat ettiğinizde haber verin bize

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eleştirin bakalım yol kat ettiğinizde haber verin bize
                              Eleştri olmadan yol katedersende ve dünyada bir örnek bulursan göster bizede bir şeyler öğrenelim üstat?

Yorum

• Seneye "BMN Loca Organizasyonu" yapacağız. 7'şer 7'şer toplanıp locaya gireceğiz.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X