İlk olarak melih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabit başlık açalım loca olmasaydı cam yerine duvar olacaktı diyeHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar yazı yazıldı loca eklenmesiyle kat arasının alakası olmadığıyla alakalı biraz oku be kardeşim.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar yazı yazıldı loca eklenmesiyle kat arasının alakası olmadığıyla alakalı biraz oku be kardeşim.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkudum be abi ? Okudum ve anladım ama bunu böyle düzeltilmemesi lazımdı şimdi tamamen ucubeye dönüştü ?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl düzeltilecekti inşaat başlamış kapalı tarafı bitmiş kale arkasının inşaatı devam ediyorken locaların arttırılması kararı alındı alınmasaydı oralara duvar çekilecekti, daha güzel bir görüntü mü ?Taraftarın loca istemesinin nesi suç mimariyi bozmadı aksine güzelleştirecek.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Arkadaş bu kadar memnuniyetsiz bir kitle olur mu !
Önce stadyumu doldurmayı öğrenelim sonra eleştiri hakkımız belki olur. Sen taraftarlık yapma stadyumu doldurma sonrada en iyisini iste. Kim böyle birini dikkate alır ? Anca havanda su döversiniz bu eleştirilerle.
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senin bakış açın bana görede bütünlük bozuldu tribünler arası ? Sadece locaların bir trübünde olması mantıklıydı ? Betonu bir şekilde düzenler ahenk katardın bu benim görüşüm ? Sonra hayırdır okumadığımı bu cümleden nerden çıkardın ben onu merak ediyorum ?En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 19:32.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu kadar memnuniyetsiz bir kitle olur mu !
Önce stadyumu doldurmayı öğrenelim sonra eleştiri hakkımız belki olur. Sen taraftarlık yapma stadyumu doldurma sonrada en iyisini iste. Kim böyle birini dikkate alır ? Anca havanda su döversiniz bu eleştirilerle.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalar eklendiği için tribünler arası yüksekliğinin arttığı muhabbeti döndüğü için öyle düşündüm o boşluğu ve duvarları localara tercih edenin çıkacağını düşünmemiştim tabi o da bir bakış açısı, kusura bakma.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdığımı okursan ben tamamen görüntüden bahsediyorum yükseklik falan demedim. Benim ilk etapta baktığım şey görüntü sonra işlevselliktir.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Bu kadar derine loca olması cam yada koltuk yada başka birşey bahsedilen bu mesafelerle beraber benim hoşuma gitmedi aklıma şuan hayal ederken biraz kadi has stadı geliyor ve şuan kaba inşaat sırasında hayal edince hoşuma gitmiyorANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem stada gidiyorum hem eleştiriyorum sonuçta ben bu takıma katkı yapıyorum beşeri anlamdada biz olmazsak bu takımda ayakta duramaz. Taraftar olarak yapması gerekenleri kendi maddi ve manevi durumuna göre gerçekleştiren her taraftar eleştirme hakkınada sahiptir sana hem katılıyorum hem katılmıyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştirin bakalım yol kat ettiğinizde haber verin bizeANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Seneye "BMN Loca Organizasyonu" yapacağız. 7'şer 7'şer toplanıp locaya gireceğiz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum