Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi yandan oses türkiyeyi izlerken bi yandan tasarım yapıyorum kusura bakma senin dediğin şeyler ince detaylar biz ne kadar ince düşünürsek düşünelim yapılmayacağı için fazla detaycı olmak istemiyorum kaba taslak şuanki yaptığım tasarımlar zatenSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi programla yapıliyor renktas?
Yorum
-
İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyiki kulüp bi anket yaptı olayın cılkı çıktı
Yorum
-
Kulüp -Anket- yapmadı "Koltuk Rengini Kendin Seç" dedi. Henüz ortada resmi bir anket yok.
Bizde başladık bir şeyler karalamaya. Hata etmişiz baksana olayın cılkı çıkmış.En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 23:00.
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankete katilicam ama fotolari göremedim ...hangi sayfada
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadminim
özel mesaj gönderemiyorum öngörülen msj adedine ulaştınız diyor.ben en son özel mesajı heralde 15 gün önce atmıştım.bakarmısınız ben neden özel mesaj atamıyorum.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesaj kutunu boşalt.
bu artı 61 i hakeder.
olmuyor gitmedi rep.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 00:15.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrik ediyorum başkanı.. ve bazı veriler paylaşmak istiyorum:
Düzce kent merkezi nüfusu :207.681 (2012)Ortahisar Nüfusu :312.060 (2012)Buna rağmen Düzce metrobüsü kaldırıyor da Trabzon raylı sistemi kaldıramıyor.
Helal olsun dolmuşçuları değil de halkını düşünen başkanlara!''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülephotoshop kardeşim
O bordo ağırlıklı taka modelinin düz çizgi şeklinde olanını değil de hafif dalgalı halini çizebilir misin?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn tane photoshop indirdim telefona, hiç birinde yapamadım.
O bordo ağırlıklı taka modelinin düz çizgi şeklinde olanını değil de hafif dalgalı halini çizebilir misin?
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Adobe Cs serisi photoshop programları ile bilgisayardan yapabilirsin. Onun da tasarım kısmına biraz iyi derecede hakim olmak gerek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefona indirilen Photoshop programıyla biraz zor iş
Adobe Cs serisi photoshop programları ile bilgisayardan yapabilirsin. Onun da tasarım kısmına biraz iyi derecede hakim olmak gerek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çizim yapan arkadaşların yükünü hafifletmek için istenilen bir kaç değişikliklerde bulunayım konseptlerinde dedim.
Bu kadar yapmışlar gerçi, Allah razı olsun onlardan.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum