Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dalga
    En son kanforfi tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 22:10.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi yandan oses türkiyeyi izlerken bi yandan tasarım yapıyorum kusura bakma senin dediğin şeyler ince detaylar biz ne kadar ince düşünürsek düşünelim yapılmayacağı için fazla detaycı olmak istemiyorum kaba taslak şuanki yaptığım tasarımlar zaten
      hangi programla yapıliyor renktas?
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi programla yapıliyor renktas?
        photoshop kardeşim

Yorum

• iyiki kulüp bi anket yaptı olayın cılkı çıktı

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyiki kulüp bi anket yaptı olayın cılkı çıktı
            hayırdır rahatsızmı oldun

Yorum

• Kulüp -Anket- yapmadı "Koltuk Rengini Kendin Seç" dedi. Henüz ortada resmi bir anket yok.

Bizde başladık bir şeyler karalamaya. Hata etmişiz baksana olayın cılkı çıkmış.
              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 23:00.
              t @Selim_Turan

Yorum

kalın çubuklu

Bunu çok beğendim nedense
                İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ankete katilicam ama fotolari göremedim ...hangi sayfada
                ilk sayfada.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• adminim

özel mesaj gönderemiyorum öngörülen msj adedine ulaştınız diyor.ben en son özel mesajı heralde 15 gün önce atmıştım.bakarmısınız ben neden özel mesaj atamıyorum.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adminim

özel mesaj gönderemiyorum öngörülen msj adedine ulaştınız diyor.ben en son özel mesajı heralde 15 gün önce atmıştım.bakarmısınız ben neden özel mesaj atamıyorum.
                    Mesaj kutunu boşalt.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesaj kutunu boşalt.
                      heee ok

bu artı 61 i hakeder.

olmuyor gitmedi rep.
                      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 00:15.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tebrik ediyorum başkanı.. ve bazı veriler paylaşmak istiyorum:

Düzce kent merkezi nüfusu :
                        207.681 (2012)
                        Ortahisar Nüfusu :
                        312.060 (2012)
                        Buna rağmen Düzce metrobüsü kaldırıyor da Trabzon raylı sistemi kaldıramıyor.

Helal olsun dolmuşçuları değil de halkını düşünen başkanlara!
                        Trabzon'un böyle icratlara ihtiyacı yok kardeşim. Yaşasın dolmuşçu abiler.
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

photoshop kardeşim
                          On tane photoshop indirdim telefona, hiç birinde yapamadım.

O bordo ağırlıklı taka modelinin düz çizgi şeklinde olanını değil de hafif dalgalı halini çizebilir misin?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben başkana güveniyorum, toplu taşıma noktasında inisiyatif alıp çözüm bulacaktır.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              On tane photoshop indirdim telefona, hiç birinde yapamadım.

O bordo ağırlıklı taka modelinin düz çizgi şeklinde olanını değil de hafif dalgalı halini çizebilir misin?

Telefona indirilen Photoshop programıyla biraz zor iş
                              Adobe Cs serisi photoshop programları ile bilgisayardan yapabilirsin. Onun da tasarım kısmına biraz iyi derecede hakim olmak gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Telefona indirilen Photoshop programıyla biraz zor iş
                                Adobe Cs serisi photoshop programları ile bilgisayardan yapabilirsin. Onun da tasarım kısmına biraz iyi derecede hakim olmak gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                O da bende yok.

Çizim yapan arkadaşların yükünü hafifletmek için istenilen bir kaç değişikliklerde bulunayım konseptlerinde dedim.

Bu kadar yapmışlar gerçi, Allah razı olsun onlardan.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X